קידום - "לך ת..."

ולכן קידום תיכון זה בסה"כ קורס בסיס

לפסיכומטרי ואם אתה רוצה לקחת קורס שיכין אותך טוב תצטרך לקחת קידום אישי שכמובן עולה המון המון כסף.. למרות שאני חושב שאפשר גם לקחת את הקורס תיכון ואם אתה באמת רוצה להצליח תשקיע ותקרע את התחת בבית.. הסוד זה לא כמה שעות ואיזה שיעורים בקורס אלא זה לקבל את כל השיטות והטכניקות ביד ומרגע שיש לך אותן ללמוד בלמידה עצמית, ובשביל זה צריך משמעת עצמית מאוד גבוהה.

רויטל16

New member
אמ...

אני עשיתי קורס תיכון ב ezway ודווקא היה ממש נחמד. היה לנו אחלה מדריך, היה זמן לשאלות, היו הרבה סימולציות [משהו כמו 8, 9].. היה חסר קצת דגש על האנגלית. והיה בעיקר דגש על הכמותי.. מקווה שהציון יהיה בהתאם
[שבאנגלית יהיה יותר
]

FuryUri

New member
פשוט בושה של קורס...

בס"ד. גם אני נפלתי בפח של הקורס הזה. רציתי כבר לפני הרבה זמן לעשות פסיכומטרי, והשגתי ספרים והכל מגיסתי. הבעיה היא שלא היה לי תחת להתחיל לשבת ולא משמעת עצמית. אז כשהתקשרו לשאול (שזה ממש חוצפה איך הבית-ספר שלי נותן להם את הטלפון שלי וכל בית-ספר נותן את הרשימה של כללל התלמידים שלו. באמת חוצפה...) אמרתי לעצמי שזו הזדמנות טובה, אבל גם לא ממש רציתי כי חשבתי שזה בזבוז כסף ועדיף כבר ללמוד לבד באמת. אבל אז אמי התעקשה, ונכנסתי לקורס. פשוט קורס בושה. ממש לא רציני.ממש לא מספיק תרגול לתלמיד הממוצע והרציני. בסה"כ ספר אחד גדול ועוד אחד קטנצ'יק לשיעורי בית, וספר הקורס. ממש לא מספיק (אני זוכר שגיסתי הביאה לי המוני ספרים מגבע נראה לי, המוווווון. אז נכון שהיא לקחה את המקבילה של קידום אישי בגבע, שאין לי מושג מה השם של זה, אבל עדיין, ממש מעט ספרים). והיו עוד המוני בעיות קטנות, אבל הבעיה שהכי הציקה לי, לא הייתה התרגול במהלך הקורס, אלא התרגול בסוף. מה שקיבלנו היו בערך חמש סימולציות, או שש. לא זוכר. שש סימולציות ליותר משבועיים. לא יודע מה איתכם, אבל אני מצפה מקורס שמנסה להיות רציני, להביא לי סימולציה ליום לפחות לשבוע וחצי האחרונים. וזה ממש המינימום. וזה לא כולל את הכמה שבועות לפני זה, של סימולציה לשבוע או חצי שבוע. ממש מעט מדי. ועם המחיר הממש ממש ממש מוגזם, הצורך להוסיף כסף מעמצמי ולקנות בעצמי את הערכה של המרכז העצמי, זה נראה לי פשוט בושה שהגעתי לצורך לקנות עוד חוברות... מה עוד, כל הקורס הם הסבירו לנו למה קידום טובים. מחלקת מו"פ! מודיעין הטוב ביותר! אנחנו הכי וותיקים!!! כל הכבוד לכם
-.- רוצים מחמאות? ניסה למכור לנו את הקורס למרות שאנחנו כבר בו. כנראה שהם יודעים שהקורס הזה פשט בושה אז רוצים להכין את הקרקע לקורס אישי...פשוט בושה. עוד, זה שהמדריך התעקש שנפתור בשיטות מפגרות. שיטות לא נוחות וכו' שלא רציתי להשתמש, הוא גער בי על זה שאני לא מתמש. אני חבר שלך? לא נראה לי. אני משלם לך כסף, אני אעשה מה שבא לי. אם אני מוצא שיטה אחת שלכם מפגרת, אני לא אתעקש לנסות אותה עוד ועוד ועוד אחרי שכבר הבנתי שהיא טיפשית... עוד, הם אומרים שהיתרון בקורס תיכון זה שלא צריך להיזכר במתמ' וכו' ולהוריד חלודה. פחחחחחחח. בערך כל החצי הראשון של הקורס כל השיעורים יהו להוריד חלודה במתמ'. כל השיעוריםן נרדמתי. מזכירים לתלמידי תיכון שעושים בגרות במתמ' מה המשמעות של שורש, חזקה וכו'. באמת מוגזם טיפשי ומיותר. ואחרון. הרגשתי שכל הקורס מדבר אל הלא מוצלחים. כל השיטות והעצות במפגש תכנון זמן היו "אם אתם לא מסיימים את כל השאלות אז תעשו X" "במקום לפתור רק 5 מתוך 10 בX זמן נעשה ככה וככה" ועוד. מה עם קצת עצות למי שכן מצליח לסיים את הכל? עצות איך לייעל, איך לא לטעות בטעויות הקטנות(שזה מה שעושה את ההבדל בין 730 ל760 נגיד, כמה טעויות קטנות) שום דבר כזה. לסיכום, קורס נורא נורא נורא מאכזב. לא יודע על האישי, אבל הקורס תיכון הוא בהחלט אישי. הייתי צריך לעשות הרבה לבדי. יכול להיות השאישי נורמלי, אבל אין לי מושג. לא בא להמליץ על קורס אחר, אלא רק לא קידום תיכון! באמת ממש ממש ממש ממש התאכזבתי...

למעלה