קידום והסקרים שלהם

Smileycon

New member
קידום והסקרים שלהם

עשיתי קורס קידום תיכון בקיץ, וניגשתי למבחן באוקטובר. עכשיו מתקשרת סוקרת (?) מטעמם ושואלת אותי כל מני שאלות. האם אני מרוצה מהקורס, מהמדריכה, ומקידום בכלל. בין השאלות היא שאלה אותי על איזה חברה הייתי ממליץ לחברים שלי. עכשיו תחשבו בהיגיון, עשיתי קורס קידום תיכון, וזהו. איך אני יכול להשוות? גם ככה הקורס עצמו היה מלא בפרסומות פנימיות כמעט בכל שיעור, ואפילו ירידות על קורסים אחרים, ועכשיו שאלה שתלמיד קורס קידום תיכון ממוצע פשוט לא יוכל לענות עליה באובייקטיביות, אז למה הם שואלים?

Smileycon

New member
אמרתי

אפילו במילים יותר חריפות. (מודה שאפילו הוצאתי עליה קצת תיסכול מהציון) התגובה שלה: "בסדר"

000שירה000

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo6.gif

(סתם התלהבתי מהאייקונים החדשים) לדעתי- אם הסקרים האלו היו נועדים באמת כדי לתחקר ולשפר את הקורס כל הזמן- הם מבורכים ויש לשתף עמם פעולה. אבל לאור השאלה שהיא שאלה אותך (על מה היית ממליצה לחברים שלך) אפשר להבין שהמטרה היא בעצם לראות כמה מורעלת יצאת מהקורס (על קידום) ולא ממש להבין מה הצעותיך לשיפור...אני באמת מקווה שהם שואלים כדי להשתפר, ולא כדי להחליט שבקורס הבא מעכשיו מוקדש יותר זמן להרעלת התלמידים על קידום ו"לכלוך" על כל השאר (הרי מה המטרה מאחורי זה? שאחר כך תמליצי רק על קידום כי באמת תשתכנעי שכל השאר לא יודעים מהחיים שלהם...). אז יפה ענית. (וזה נכון לא רק לגבי קידום, כולם עושים את זה וזה מעצבן!) בכל זאת- לדעתי זה כן חשוב שהם מבררים לגבי שביעות רצונם של התלמידים מהקורס, אחרת זה היה חסר אחריות מצידם.

Smileycon

New member
אני הוא אני, איני היא. ../images/Emo13.gif

וכמובן שצריך לברר על מנת לשפר ולהשתפר, אבל דווקא קיבלתי את הרושם שהם בודקים מורעלות, כפי שאת כתבת, וזה מעצבן.

lior311

New member
הם רוצים לטפח את האגו!!!!!

גם אליי התקשרו אתמול... מאיפה את?

lior311

New member
מצטער... טעות שלי...

לא הצלחתי להיכנס לפרטים שלך ולא יכלתי לקבוע את מינך אז ניחשתי... עימך הסליחה!

symptoms

New member
גם אלי התקשרו../images/Emo59.gif

אמרתי על הכול 7, כי באמת הייתי מרוצה. אמרתי שהייתי ממליצה על קידום כי לדעתי הם מעולים, כי אם זה קורס התיכון שלהם שאמור להיות גרוע אז הקורסים הטובים שלהם בטח מצויינים. ואמרתי את הציון שלי וזהו רעות

למעלה