איזה עו"ד אתה...
נ נמאס להתבחשש New member 19/1/07 #23 או איזה עורך דין את אמור להתחיל לחפש. אין משתמע מהודעה זו שום היקש לגבי האדמור ועיסוקיו השונים והאלמותו הפתאומית (הטעות במקור, קרציות)
או איזה עורך דין את אמור להתחיל לחפש. אין משתמע מהודעה זו שום היקש לגבי האדמור ועיסוקיו השונים והאלמותו הפתאומית (הטעות במקור, קרציות)
א אנדרנליסט New member 19/1/07 #24 אני מרחם עליו הוא צריך לזייף ניקים כדי לזכות במעט תשומת לב. דיוטה תחתונה, מסכן אמיתי. רחמונ'ס
א אנדרנליסט New member 19/1/07 #25 אני רוצה לומר תודה! לכמה חברים מהפורום שטרחו והודיעו לי אישית בSMS בטלפון ובמסרים שמישהו מנסה להתחזות אלי. חברים אמיתיים נמדדים באכפתיות שלהם, אתם הוכחתם חברות אמיתית וחיממתם את ליבי. תודה תודה תודה!
אני רוצה לומר תודה! לכמה חברים מהפורום שטרחו והודיעו לי אישית בSMS בטלפון ובמסרים שמישהו מנסה להתחזות אלי. חברים אמיתיים נמדדים באכפתיות שלהם, אתם הוכחתם חברות אמיתית וחיממתם את ליבי. תודה תודה תודה!
B boten d New member 19/1/07 #26 תתעודד עכשיו יש לך פרק זמן שבו אתה יכול לקלל את כל העולם ולהכחיש שזה אתה אלא המתחזה