קיבלתם את המסר..?

בן הצבי

New member
קיבלתם את המסר..?

עד עכשיו הייתי קרבן למסריו המטרידים של הסטודנט בשל כתיבתי בפורום חרדים, עכשיו אני דאבל-קרבן: הוא התחיל גם עם פורום יוצאים... זה מחירו של פליק-פלאק.. :) אנדרנליסט, הסטודנט כנראה לא פרץ לניק שלך, אלא זייף אותו ע``י הוספת רוח או משהו כזה, ככה מישהו פעם הסביר בפורום חרדים. בקיצור חבר`ה, למי שעדיין לא מכיר את הסטודנט לפילוסופי`: הבן-אדם סובל, אל תוסיפו לסבלו בעודף יחס.

דסדס

New member
הוא זיייף אותו בהחלפה של

הס באנדרנלי"ס"ט לסיפרה 0 או לאות או באנגלית....

babylon_a1

New member
זה o קטנה היא נראת כמו ס

סo (אחד אוו אחד סמך) אפס יוצא גדול מידי ס0

בן הצבי

New member
אפילו יש נגדו תביעה,

מישהו מפורום חרדים פעם תבע אותו על משהו, והסטודנט קיבל צו-הרחקה מבית-המשפט. האיש מוכשר ברמה, ועם ידע לא קטן בכלל, אבל סובל נפשית. גם משפחתו מסכנה בשל כך, כך הבנתי. אבל כנראה שתפוז לא הצליחו לעשות משהו נגד זה.

בן הצבי

New member
לא בדיוק.

אבא שלו יהודי ירושלמי, שאוהד מאוד את חב``ד. הוא עצמו, כך נראה מ``כתביו הקדושים`` מתעב את כל העולם, כולם חוץ מאת חב``ד - להוציא הכת המשיחית. האמת, כחב``דניק בעצמי, אודה ואתודה, היו כמה מפניני הסטודנט שקראתי ולא הצלחתי להתאפק מלהעלות חיוכון על פניי..

uri80

New member
במקרה הזה, לא בטוח שזה צעד גרוע

כל כך. מי שמשחק בגפרורים, שלא יתפלא אם הוא נכווה אחר כך.

שבתאי

New member
הוא כל כך מוכשר, שזה למות...

אני לא מבין איך איש כה מוכשר, באמת, מתעסק בזבל ובשטויות. למה לעזאזל??? אני מניח שאתה קורא את שאני כותב: אז קדימה, תתעשת, ובמקום להקטין את עצמך עם שטויות, עשה לעצמך כבוד - מה הבעיה לעזאזל??? יש לך כישרון! לא יעזור לאף אחד, ואתה לא צריך לחפש את הכבוד בכך שאנשים מתעסקים באיזה ניק שאתה מפחד שיקשרו אותו לך - ביי בינתיים ותתבגר כבר שבתאי

בן הצבי

New member
מה הכוונה איך?

לאיש יש בעי` נפשית, זה ברור. עם כל הכשרון שבאמת יש לו - בכל הרצינות, לבטח הוא סובל מבעי` נפשית.

uri80

New member
מה בדיוק מוכשר בבן אדם מבוגר שגר

עדיין בבית הוריו ומתעסק בהחלפת אותיות בין סמך ל-o כדי להתחזות לאנשים אחרים? אם כבר, זה מעורר רחמים. מאד. הבן אדם מוכר, שמו פרטיו וכתובתו מוכרים, גר בבית הוריו החרדים וגורם להם צער ובושות לאין ספור. מאחר ופרטיו מוכרים ברשת, מדי פעם מגיעים לביתו גולשים זועמים שדופקים לו מכות, המשטרה מגיעה, בלאגן חדש, ובתווך נמצאים הוריו המבוגרים שסובלים ממנו בלי די ובכל פעם פורצים בבכי מחדש. כנראה שהוא אוהב את תחושת ההשפלה הנלווית לשטויות שלו, אין לי מושג. פסיכיאטר טוב אולי היה עוזר לו. רחמיי על הוריו. אחד המקרים היותר עצובים שנתקלתי בהם.

evc

New member
Win-Win Situation

אני לא יודע אם הוא חולה נפש,אבל הסיפורים שלו משעשעים בהחלט,ובסה"כ נראה לי שאת תוצאות המקרה הזה אפשר לקחת קצת בקלות - אנדרנליסט הרוויח פרסום,שטוב תמיד (על בסיס הכלל:"לא משנה מה אומרים עליך,העיקר שיכתבו את שמך נכון") וכנ"ל הסטודנט.הגולשים - במקרה הרע קיבלו ספאם,וחובבי הז'אנר זכו בפורנו ישיבתי. :)

evc

New member
הסתייגות

אין ההודעה מתייחסת להשמצות נגד אדמור,שמהן אפשר ללמוד על איזו מחלת נפש או חוש הומור בעייתי,כמובן שמי שמכיר את אדמור יודע שאין מה להתייחס לדברים ברצינות.

למעלה