קיבלתי צו ראשון!!!!!!

נחמן שי

New member
קרייזינס חביבה

להתווכח איתך עוד - אני לא אתווכח. כי זכותך להגעל מהומואים כמו שזכותי להגעל מיהודים, אסייתים או ג'ינג'יים. כל עוד שנינו מבינים שלהומואים, יהודים, אסייתים וג'ינג'יים יש את אותן הזכויות בדיוק ואנחנו לא נפריע להם והם לא יפריעו לנו - סבבה. אני מצטער שאת עדיין חושבת שלהיות הומו או לסבית זאת בחירה, כי לא ענית לי על הרגע שבו מישהו שאל אותך ואת בחרת להיות סטרייטית, ואני גם לא מבין למה מישהו יבחר להיות הומו - מודה עוברת והומו/לסבית נשארים כאלו לחיים שלמים + מה איכפת להומו בן 70 ממודות?!?!?!?!?!?!? אחרי גיל ההתבגרות, או מקסימום 30 בערך, נראה לי שלאנשים מפסיק להיות איכפת ממודות. וזה שאת כותבת להשאיר את חדר המיטות בחדר המיטות ולא להוציא אותו לרחוב... את זה כתבת שאותו הדבר גם לסטרייטים רק בהודעה האחרונה, לפני זה דיברת רק על הומואים שמתנשקים. בכל אופן, לא נראה לי שיש יותר מה לדון בנושא הזה... כל עוד את מסכימה שג'ינג'ים הם בני אדם אני בסדר, ותמשיכי לסובב את הראש, כי לשמחתי את לא יכולה לעשות שום דבר חוץ מזה. לגמל המעופף... כל הכבוד אחי על זה "היציאה מהארון הדו מיני" (אני לא יודע איך לכתוב את זה..
), צריך הרבה אומץ בשביל זה ואני מעריך אותך. ו... לא הצגתי את עצמי בכלל... נחמן מאוסטרליה (מלבורן) - לוחם למען ג'ינג'ים וקנגורואים (יש לי הרבה זמן פנוי
).

Flying Camel

New member
נחמן...

קודם כל תודה על ההערכה!! מחמם את הלב אז הנה לך
.. רק רציתי לידע אותך שיש לי אח גדול במלבורן וגם בן דוד ישראלי אוסטרלי שנולד באוסטרליה, כרגע הוא איתנו בלונדון הוא קפץ לביקור
וזהו אני שייקה ...אני בא לאוסטרליה כנראה באוגוסט.

justnoa

New member
לוחם יקר, לוחם חביב!

דבר ראשון היה נחמד מאוד לקרוא את ההודעה שלך והסכמתי איתך כמובן .(טוב, לא כמובן, אבל הסכמתי איתך.. כל אחד והדעות שלו) אבל יותר מכל, התלהבתי מזה שאתה לוחם למען זכויות הג'ינג'ים... בתור ג'ינג'ית שמדברת כמובן טוב... ואני גם אוהבת קנגורויים, אז הכל בסבבה והכי הכי... אני יחסית קרובה אליך, הכל עניין יחסי... אני גרה בניו זילנד שמור על קשר אם בא לך באי סי קיו 165010499 או באי מייל [email protected] peace & love נועה

Run BITCH run

New member
אני רוצה לחדש לך משהו יקירתי...

זהות מינית היא לא דבר "בוחרים" בשביל "המודה" אני יכול לומר לך שזה לא משהו שאני בחרתי! את באמת ובתמים מאמינה שאני יום אחד קמתי בבוקר והחלטתי שאני נמשך לבנים? ברצינות?! אם את היית באותה סירה תאמיני לי שלא היית אומרת דבר כזה!! אלו אחד הדברים הכי מבלבלים שאי פעם חשתי..הייתי מציע לך קודם כל לנסות להבין מזה להימשך למין שלך לפני שאת פותחת את הפה(הגדול) שלך! לא בחרתי בזה! ואני אישית שם זין על המודה.. את טיפשה אם את אומרת דבר כזה! אני בטוח שאת מודעת להומופוביה שקיימת! את באמת חושבת שמישהו ילך ויפרסם את זה בחצי עולם?! ואת בורה גמורה אם לא קלטת שהומאים/לסביות/בי הם גם בני אדם! הנטייה היא רק חלק מהם! אני יכול להגיד לך שאני בנאדם שאנשים מעריכים..ונהנים להיות לידו...והם לא יודעים שאני אוהב בנים, ואני בטוח שכשהם יגלו הם יתעלמו מהפרט הזה ויתייחסו למה שבאמת חשוב...אני! אני אומנם צעיר ממך, אבל אני יכול לומר שלא משנה עד כמה שיגידו לי שהכל יכול להשתנות, אני יודע שלא, מה שאני רוצה הוא לא דבר כ"כ רלוונטי,מה שיש זה מה שקובע. טבע יצר אותי ככה..משמע שמה שאני הוא דבר טבעי! זה שאת שומעת יותר ויותר על הומאים אומר שלאט לאט אנשים מפסיקים לפחד! ואם את לא רוצה לראות אותם מתנשקים ומתמזמזים ברחוב אל תצאי אל הרחוב... מה לעשות, זה עולם חופשי(עד כמה שאפשר לקרוא לו חופשי..)מדינה דמוקרטית... תחיי עם זה..זה מה שיש

crazyness

New member
../images/Emo26.gif

קודם כל - תרגע! אני לא תקפתי אותך, לא אמרתי שאתה טיפש בור ועוד כל מיני דברים שרשמת עלי. אין לך שום זכות לכתוב לי דברים כזה- אני לא העלבתי אותך. לא מפריע לי שאתה הומו (או סטרייט, זה לא אכפת לי), לא אמרתי שום דבר שמכוון אליך בפרט. כתבתי את דעותי - זכותי, זה פורום והרעיון מאחורי פורום הוא אני כותבת את דעתי על כל מיני נושאים, קבוצת דיון - דנים על מה שרוצים. כן - אני מאמינה שזאת בחירה, אני מאמינה שזאת מודה, ולא- לא אכפת לי שאתה טוען אחרת. זכותי לחשוב מה שבא- כמו שבעצמך אמרת- מדינה חופשית. לא פתחתי עליך פה גדול ולא העלבתי אותך (לפחות לא במכוון) - כתבתי את דעתי בנושא.. נעלבת מזה? אני מצטערת, אבל ככה אני מרגישה. אני לא באותה סירה כמוך, מה לעשות? אני חושבת שזה מגעיל, אבל כמו שאמרתי, כל עוד אתה שומר על זה בחדר המיטות שלך זה לא ענייני. מפריע לי לראות הומואים מתנשקים ברחוב, אבל כמו שכבר כתבתי, אני בכלל חושבת שלא צריך להתנשק ברחוב, לא הומו ולא סטרייט, נשיקה היא אחד הדברים הכי אינטימיים שקיימים ולא כל העולם צריך להיות עד לה. ציטוט שלך: "ואת בורה גמורה אם לא קלטת שהומאים/לסביות/בי הם גם בני אדם!" ותגובתי- אני לא אמרתי שהומואים הם לא בני אדם, ממש לא! מעצם העובדה שכתבתי שהם בוחרים על זה כבר מראה שאני חושבת שהם בני אדם, שווי זכויות, אבל זה לא אומר שזה לא מפריע לי. זה מגעיל אותי. כמו שיש אנשים שמגעיל אותם לראות אנשים מעשנים, ויש הרבה כאלה, זה אותו דבר. אם יש אנשים שאני יודעת שמפריע להם שמעשנים לידם אני לא מעשנת לידם. אותו דבר זה העניין של הומואים, יש אנשים שזה מפריע להם.. אז פשוט מורידים פרופיל, הולכים הצידה, עושים את זה במקומות אחרים, לא לידם, כי זה מפריע להם. ואני אחזור שנית על מה שכבר רשמתי, אני לא קיללתי אותך, לא רשמתי שאתה טיפש, בור ועם הארץ או שום דבר אחר, לא רשמתי שאתה מגעיל אותי,כי אתה לא. רשמתי את דעתי הכללית על הנושא. אין סיבה לתקוף אותי על זה, אתה יכול לענות בטון פחות בוטה ואני בטוחה שזה יהיה הרבה יותר נעים לשנינו.

Run BITCH run

New member
המממ...

אני הבעתי את דעתי גם כן...ישיר מדי?..חבל...גם אני לא רוצה לריב איתך, אך כיוון שעל הנושא הזה דיברנו זכותי המלאה להיכנס ולומר את דעתי, אני שייך לקהילה הזאת, וגם אם את טוענת שלא תקפת אותי בצורה מסוימת כן עשית את זה.אני מאמין שהיית צריכה לציין את דעתך גם בקשר לסטרייטים..אם את כותבת דבר כזה...בבקשה תקפידי על הפרטים הקטנים האלה... אני אישית לא אוריד פרופיל בשביל אף אחד! אני רוצה להרגיש חופשי! לא רוצה לדאוג שמישהו חס וחלילה יגעל! סליחה ,אבל אף זר אחר לא שם עליי, אז עם כל כבוד אני לא שם על זר אחר, זכותי להביע את החיבה שלי כלפי האדם אותו אני אוהב...ואת יודעת מה? אני כן מגעיל אותך..יצאת בהודעה בה את כותבת שאת לא שונאת הומואים הומואים, אם את כותבת דבר כזה שימי לב מה את מביעה, בדקי את עצמך..אנשים עלולים לקבל רושם מוטעה...(בהנחה שזה מה שקרה) אני יודע שאני בודק את עצמי... לי אישית אין משהו נגדך...וההודעה לא בנימה של כעס! גם אני מקווה שיהיה לנו המשך נעים וטוב..מקווה שפה זה יסתם קבלי
וסליחה לשאר חברי הפורום על הוויכוח הזה

crazyness

New member
../images/Emo26.gif

לא אמרתי שאתה ישיר מידי אמרתי שאתה לא צריך לעבור לכינויי גנאי אני לא טיפשה, לא בורה ואין לי פה גדול, יש לי דעות שונות משלך. וזה לא הופך אותי לטיפשה או כל דבר אחר שרשמת. ואם עדיין לא שמת לב - אני גם לא חושבת שסטרייטים צריכים להתנשק ברחוב, ההבדל הוא שכשסטרייט מתנשק ברחוב זה נראה לי פשוט לא במקום, בעוד שאם הומו מתנשק ברחוב זה מגעיל אותי. אבל מבחינתי לא זה ולא זה אמורים להתנשק ברחוב.. יום טוב לך

תלוי מתי אתה עובר

אם אתה עובר לפני גיל 16 אז אין בעיה עם הצבא, אתה רק תצטרך לסדר את זה בשגרירות אבל אם אתה חוזר אחרי זה תהיה חייב לחזור...

Tzabarl

New member
אתר שיעניין אותך...../images/Emo18.gif

מזל טוב על הצו ראשון! אם קיבלת צו ראשון ואת בצפון אמריקה כדי שתבדקי את האתר הבא: בהצלחה! ליאור

למעלה