קרייזינס
ואת, האם את זוכרת את הרגע שמישהו שאל אותך האם את רוצה להיות סטרייטית או לסבית או דו מינית? לא, כי אף אחד לא שאל אותך, לא בחרת להיות סטרייטית אלא נולדת ככה. החיים עשו את הבחירה עבורך. ואם היית מחליטה היום בבוקר להיות לסבית - האם היית יכולה לעשות את המעבר? האם היית יכולה לגרום לעצמך מעתה והלאה להימשך לנשים ולא לגברים, להתאהב בנשים ולא בגברים... האם היית מצליחה לחיות את חייך עם בת זוג ולא בן זוג? לא, כי זה לי מי שאת. את סטרייטית וזה לא בשליטתך. אם היית עוברת עכשיו לחיות את חייך עם אישה ולא עם גבר היית אומללה, כי את לא לסבית. ובדיוק כמו שאת לא יכולה לעשות הוקוס פוקוס ולהפוף ללסבית, כך בדיוק הומו או לסבית לא יכולים לעשות החלטה (או הוקוס פוקוס) שיהפכו אותם לסטרייטים. המילה "הומובופיה" יצאה מההקשר המקורי שלה ובשימוש יומיומי משמשת לתיאור שניאה/סלידה מהומואים ולא רק פחד מהם. השוותי את ההומופוביה לגזענות כי שתיהן באות מאותו מקום חשוך והרבה פעמים תראי את שתיהן צועדות ביחד: חברי הקו קלס לקן ישנאו יהודים, שחורים והומואים - ולשניאת כל אלו יש להם את אותן הסיבות המטומטמות וחסרות הבסיס. הם שונים מהם, לא יותר. בישראל שנאת ההומואים תלך טוב מאוד עם שנאת ערבים/מוסלמים. בצרפת/אוסטריה וארצות אירופאיות אחרות ילכו ביחד שנאת ההומואים, האנטישמיות ושנאת הזרים (צוענים, טורקים, מרוקאים ורבים אחרים). מה שכתבת על זה שהרבה הומואים נראים כמו הומואים (ולעניין זה גם הרבה לסביות נראות כמו לסביות) נובע מכמה עניינים: 1. הרבה פעמים זאת אחת הדרכים להודיע להומואים/לסביות אחרות שהם הומואים - כדי למצוא בני זוג. אם הם לא הולכים למועדונים או פאבים והם רוצים למצוא אהבה זה לא קל כמו אצל סטרייטים - אי אפשר פשוט ללכת למישהו ברחוב שמוצא חן בעיניהם - כי הוא יכול להעיף לכם בוקס לעין. 2. חלק מהחיפוש העצמי של אדם... בני נוער נהיים פנקיסטים, פריקים, ערסים... מתלבשים שלא כמו בנורמה, מושכים תשומת לב... 3. הומואים ולסביות שמים פחות זין על מוסכמות חברתיות. הם כבר במילא מוקצים, אז למה לנסות? אם בא ללסבית לעשות קרחת כי זה יותר נוח - היא תעשה את זה. היא לא צריכה להתייפף בשביל גבר, רוב הנשים יקבלו אותה כמו שהיא ולא ירצו שהיא תשים "צבעי מלחמה" (איפור), ובגדים במידה 26. ואת תראי שאצל הומואים ולסביות מבוגרים את כבר לא תראי כ"כ את זה... לא באותה הכמות, אפילו שיש בדיוק אותו אחוז של הומואים - פשוט מתלהבים פחות ונהיים פחות אקסצנטריים. הטיעון שלך על מודה... אוף... הוא כ"כ... לא. המודה המטומטמת הזאת היא מודה סטרייטית ולא הומואית/לסבית. זה לא במודה להיות הומו, אלא שיהיה לך חבר הומו. עדיף שאוכל בריא (כי לאכול כמו חזיר יצא מהאופנה) ושיעשה כושר (כי בריא וחזק זה אופנתי) ועכשיו גם המראה השזוף חזר לאופנה. היו הומואים ולסביות מתחילת האנושות, הרבה לפני שהמושג "מודה" היה קיים. ובאותם אחוזים. אם ישנם כמה אהבלים שאומרים שהם הומואים/דו מיניים/לסביות/אלוהים יודע מה בשם המודה - בדר"כ את יכולה לראות את זה כי זה נעלם מהר מאוד + זה לא אמיתי ויש להם חבר/חברה - בני המין השני. וכמה שההומואיות תהיה במודה - זה קשה להיות הומו - ואני לא מדבר עכשיו על ילדים כמוך, כמו הקוקוס והשוטר שזורקים הערות מטומטמות (את לא רוצה לראות זוג הומואים מתנשקים ברחוב? SO WHAT?! בעיה שלך, תתמודדי עם זה, אני בטוח שגם הם לא רוצים לראות אותך ואת חברך מתנשקים ברחוב, אבל זאת זכותם בדיוק כמו שזאת זכותך). אני מדבר על כך שהזכויות שלהם לא מגיעות לקרסוליים של הזכויות שלך - הם לא יכולים להתחתן, כמעט שום דת א מכירה בהם, הם מוקצים אצל רוב החברות, הם חשופים לאלימות רק בגלל שהם מתאהבים במין הלא נכון... יש לי חברים הומואים ויש לי גם אח הומו, והדבר היחיד שאני שמח בשבילם זה שהערות מטומטמות לא מזיזות להם כמו שהן מזיזות לי. אם אחי היה רואה את מה שכתבת הוא היה אומר "עזוב, סתם בת 17 שלא יודעת מהחיים שלה..." אבל אני כן מתעצבן, כי את באה ממקום כ"כ חשוך ואדיוטי... ושוב - לגבי זה שאת לא רוצה לראות הומואים מתנשקים או מתמזמזים ברחוב - אני לא רוצה לראות אף אחד מתמזמז ברחוב, סטרייט או הומו, כי זה יותר מידי אישי. בנודע לנשיקות - כשאני רואה זוג לסביות או הומואים הולכים ברחוב ומחזיקים ידיים, נותנים אחד לשני נשיקה על הלחי (או על השפתיים, או גוועאלד!!!) - אני מאושר. אני נאושר כי הגענו לימים שהם יכולים לעשות את זה בלי לחטוף מכות (ברוב המקומות), הכי גרוע שהם יקבלו זה איזה ילדה בת 17 שתגיד "שיעשו את זה בבית שלהם" ותפנה את הפרצוף, או ילד בן 14 שיגיד לחבר שלו "בואנה, תראה, הומואים/לסביות". וזה טוב... ואת ההתקדמות הזאת ההומואים והלסביות עשו ע"י זה שהם צעדו בחוצות העיר, ע"י זה שהם החזיקו ידיים והתנשקו ברחוב, ע"י זה שכשהם חטפו מכות הם אמרו "אתה יכול להרביץ לי, אבל אני עדיין אהיה הומו", ע"י זה שהם לא השאירו את זה בבית שלהם מאחורי הוילונות, אלא לקחו את זה לרחוב כדי לקחת את החופש שמגיע להם, כי אם הם היו נשארים בבתים שלהם כולם עדיין היו חושבים, כמוך, שזה משהו שצריך להסתיר. וזה לא, כי אהבה של הומו/לסבית שווה בדיוק כמו האהבה שלך, והומו לא צריך להתבייש באהבה שלו ולהשאר איתה מאחורי חלונות מוגפים, הוא יכול ללכת עם החבר שלו ברחוב. מלהיות דבר שמוצאים עליו להורג או נכנסים לכלא עד לזה שהומואים הם ב"מודה", הם קובעי אופנה וכו' - הם חטפו הרבה מאוד מכות, נרצחו ונאבקו בחברה ובמוסכמות החברתיות. ובקשר לזה שזאת בחירה... תקראי מחקרים ותראי שאין אפילו אחד שאומר שזאת בחירה. יש הרבה השערות, כמה מהם יותר מקובלות וכמה מהם פחות - אבל אפילו אחת לא אומרת שזאת בחירה. תדברי עם הומואים, תשאלי אותם איך הם הבינו שהם הומואים ותראי מה התשובות שתקבלי - אין להם סיבה לשקר לך. ותשאלי את עצמך... אם להומואים יש בחירה זה אומר שגם לך יש בחירה. האם יש לך בחירה? לא. חשבתי ככה.