קיבלתי צו ראשון!!!!!!

coconut56

New member
ל- RUN bitchRUN

גם אני מצטער על ההתקפה!

נחמן שי

New member
קוקו-NUT

להיות אידיוט לא קשור בגיל. אם אתה גזען/הומופוב בגיל 13, סביר להניח שתהיה כזה גם בגיל 17 וגם בגיל 30 ו-50, רק שאז תהיה גזען/הומופוב גדול יותר. ועכשיו תאמר שאתה בכלל לא הומופוב? לא יכול להיות, קראתי את ההודעות שלך ואתה חתיכת הומופוב. ואתה יודע מה היה הכי מצחיק? כשנועה (אני חושב שזאת היתה נועה) כתבה על זה שאצל רוב ההומופובים יש נטיות הומוסקסואליות רדומות - זה לא היה בכלל מכוון אלייך, אבל אתה קפצת וכתבת שאתה מקווה מאוד שהיא לא מתכוונת אלייך. מה זה היה ד"א? למה אתה "מקווה מאוד"? זה היה איום או סתם רצית שכולם בפורום ידעו שאתה ממש ממש ממש מקווה שהיא לא מתכוונת אלייך, כי זה יפגע בך...? ההתקפות שלך על כל מה שנראה הומואי ועל FLYING CAMEL פשוט תת-רמה ואני מבין אותו אם הוא חושב שהוא מעל הרמה שלך (אפילו ששוב, הוא לא כתב את זה, אלא אתה... שוב התת-מודע שלך מתפרץ?) והוא צודק, יש הבדל עצום בין 13 ל-17, בגיל 11-13 אתה מתחיל את גיל ההתבגרות ובגיל 17-19 אתה מסיים אותו. מה שאומר שאתה עדיין ילד בעוד הוא כבר גבר. אתה מתחיל את ההתבגרות שלך ואת עיצוב האישיות שלך כאדם בוגר, בעוד שמה שנותר לגמל המעופף הוא לתפור את הקצוות, כי הוא כבר אדם בוגר, או כמעט אחד כזה. דברים שבן 13 עוד יעבור - נשיקה ראשונה, מבחני בגרות, מערכת יחסים ראשונה, יחסי מין ראשונים, אכזבה ראשונה מחברים, ועוד חוויות רבות, ובכלליות - התבגרות, בן 17 כבר עבר, וזה משנה הרבה - זה משנה את הפרספקטיבה ואת ראיית והבנת החיים. ואם אתה עוד ממלמל: אוקיי... אז אני לא מת על הומואים... אבל אני לא גזען!!! אז הומופוב הוא גזען... תחליף את המילה "הומו" ב"יהודי" ומה תקבל? "אתה יהודי!", "הסתכלתי בכרטיס האישי שלך וראיתי שאתה יהודי!", "לא אמרתי שום דבר רע... רק אמרתי שאתה יהודי!" או (והפעם זה לא יציאות שלך, אבל אני בטוח שאם תחליף את המילה "יהודי" במילה "הומו" - זה יראה לך כמו משהו שהגיוני שתאמר): "כן... אני יודע שיהודים לא אשמים שהם נולדו יהודים, אבל זה עדיין לא אומר שאני צריך לקבל אותם.." "שיהודים יעשו את הדברים היהודיים האלו שלהם בבתים שלהם עם חלונות סגורים... אני לא רוצה לראות את זה!" "איכס... אם חבר שלי היה אומר לי שהוא יהודי, ישר הייתי משנה את הדעה שלי עליו." "הם מדברים אחרת, הם מתלבשים אחרת... הם לא כמונו היהודים האלו..." ויש עוד המון. כי הומופוביה היא גזענות. אתה שופט אדם בגלל משהו שהוא אפילו לא בחר... אנשים או נולדים עם נטיות הומוסקסואליות/לסביות או שהם מפתחים נטיות כאלו כתוצאה מטראומה בילדות. בנטיות האלו הם לא עושים לך כלום... הם לא מזיקים לך - אז למה יש לך בעיה איתם??? כי זאת גזענות! יש לך בעיה עם השונה מסיבות לא הגיוניות ולא מציאותיות, וסביר להניח שיש לך בעיות גם עם ערבים/מוסלמים, וסביר להניח שאם היית גדל באמריקה או ארץ אחרת עם רוב נוצרי והיית מתבגר כפרוטסטנטי לבן היית היום בערב יושב עם החברים שלך, שהם כמוך, סטרייטים לבנים פרוטסטנטים שאין להם משהו אחר לעשות עם החיים שלהם ויחד עם לומר שטויות על הומואים, היית אומר את אותן השטויות בדיוק על יהודים או שחורים. אז אני לא אומר לך להתבגר - כי כבר אמרתי - בדר"כ גזען-הומופוב בן 13 הופך לגזען-הומופוב בן 17, 30 ו-50. מה שאני אומר לך - זה או שתתעורר ותבין שאין שום בסיס מציאותי לחשש/בעיה/שנאה או מה שזה לא יהיה שיש לך עם הומואים ותתחיל לחשוב יותר בכיוון של "חיה ותן לחיות", או שכדאי שתפסיק לכתוב/לומר דברים כאלו בפומבי, כי אתה פוגע באנשים. תחשוב שיש אנשים בגילך, שמרגישים שהם נמשכים לבנים, וקשה להם כי הם יודעים שזה לא נורמטיבי (לא לא-נורמאלי, אלא לא-נומטיבי - זאת לא הנורמה הנהוגה בחברה שלנו), והם לא יודעים מה לעשות - איך הם יאמרו את זה להורים שלהם? הם מפחדים שהחברים שלהם ינתקו את הקשר שהלם איתם וכו' - והם לא בחרו את זה, זה פשוט קרה. בדיוק כמו שאתה לא בחרת להיות סטרייט, זה פשוט קרה... אף אחד לא שאל אותך "מה אתה רוצה להיות?" ואתה חשבת ואמרת: "מממ... אני בחור להיות סטרייט!". זה לא קורה ככה, ותחשוב כמה האמירות שלך מקשות עוד יותר על צעירים מבולבלים כאלו... אז תהיה נחמד ואל תאמר יותר דברים כאלו, ואם רק כדי שלא לעשות לאחרים את החיים עוד יותר קשים. ודרך אגב... הסתכלתי בכרטיס האישי שלך ובציטוט שלך יש "בדיחונת" "למה היוגוסלבים לא טובים בטניס? כי יש להם בעיה עם ה-SERBS", הבעיה היחידה בציטוט שלך היא שהיוגוסלבים הם בעצם הסרבים... היוגוסלבים (משמעות: הסלבים הדרומיים) הם הסרבים, אחרי המלחמה הגדולה שהיתה שם יוגוסלביה התמוטטה היא התחלקה לכמה מדינות: בוסניה-הרצגובינה קרואטיה (שהם אלו שהתכוונת אליהם - להם היתה את הבעיה הכי גדולה עם הסרבים/יוגוסלבים וגם לאחר תום המלחמה יש איבה גדולה מאוד בין העמים) סלובניה מקדוניה ויוגוסלביה שכוללת את סרביה ומוטנגרו. ואני מניח שכרגע אתה חושב: "הוא הומו???" אני לא אומר. אתה יודע למה? כי מה שאני עושה במיטה, אם אני סטרייט, הומו או דו-מיני, זה רק ענייני, ואותר הדבר לגבי כל אדם אחר - מה שכל אחד, גבר או אישה, הומו, לסבית, סטרייט, סטרייטית, טרנסקסואל, או אלוהים יודע מה, זה עניינו בלבד ולא עניינך - כל עוד הוא לא פוגע באף אחד אחד בהתנהגות המינית שלו (ז"א - אנס, פדופיל או סאדיסט). אז יאללה ביי ואני מקווה שנתתי לך נקודה למחשבה שלא עיצבנתי אותך, כי זאת לא היתה הכוונה שלי. המרגיע הלאומי

kit k@t

New member
u go girl (it just sounds better)!

i agree with u 100% . and btw i was the one with the commont about homophobs beeing guy deep inside.... kat

coconut56

New member
אוקיי . . . ../images/Emo70.gif

נכון, יש דברים שאתה באמת צודק אבל יש גם לא! דבר ראשון אתה ביקורתי!!!! אתה ממש ביקורתי! באיזה זכות אתה שופט את הפרטים האישיים שלי?!!? רצית להבהיר לי נקודה מאוד חשובה וצודקת, נכן אני מסכים איתך שטעיתי! כי הבנתי את הטעויות שלי! , אתה יצאת מהעניין והגעת לפרטים האישיים שלי! מה הקשר !? אני יכתוב איזה סדיחות שאני רוצה ומה שאני רוצה ואתה אל תסביר לי למה הבדיחה שלי לא נכונה כי זה הורס אתזה!!!! בקשר לכל השאר, נכון, אתה צודק ברוב הדברים שאמרת!
וכר ביקשתי סליחה מאלה שפגעתי בהם!

נחמן שי

New member
קוקוס יקר

מה הבעיה עם זה שהסתכלתי בפרטים האישיים שלך? הרי ברגע ששמת אותם שם הבנת שזה אומר שכל מי שרוצה יש לו גישה אליהם, ושמת את הבדיחה כדי שאנשים יקראו ויצחקו, לא? אני חושב שזאת בדיחה טובה, אבל שחבל שפרט קטן כזה שנובע מחוסר ידיעה הורס בדיחה, לא? ראית את הסרט וויל האנטינג? סרט מצוין, נכון? הלכתי לראות אותו עם חבר שהוא גאון רציני - אם אתה מכיר את תוכנית תלפיות של צה"ל - הוא בדיוק היה אז בתחילת התוכנית, ועשה תואר ראשון משולב מתמטיקה ומחשבים (ולמרות זאת הבן אדם יכול לדבר במשך שעה על השטויות הכי מפגרות בעולם). בסרט יש קטע שבאוניברסיטה שבה וויל האנטינג עובד כמנקה המרצה שם איזושהי בעיה מתמטית ממש קשה על הלוח ומי שיצליח לפתור אותה אז יקבל משהו או אני לא זוכר בדיוק - אבל העניין היא שזאת בעיה ממש קשה, ו-וויל האנטינג בסוף אותו יום לימודים מנקה ומנקה ואז הוא רואה את הבעיה המתמטית הזאת ובא ופותר אותה ואתה חושב "וואוו!" אבל כשיצאנו מהסרט החבר הזה שלי, שעשה בדיוק תואר במתמטיקה, אמר לי: "בואנה, סרט מצוין, אבל ממהתחלה הוא נהרס לי כי הוא לא היה אמין" "למה?" שאלתי אותו, "אתה זוכר את הבעיה הסבוכה מההתחלה?" הוא שאל "כן, מה איתה?" לא הבנתי "הבעיה איתה שאולי בשבילך זה נראה כמו סינית, אבל לכל מי שעבר את המחסום של הבגרות וממש התחיל ללמוד מתמטיקה אמיתית (הוא תמיד מנסה להסביר לי שמתמטיקה של תיכון זה לא באמת מתמטיקה. לא יעזור, אני עדיין ש-ו-נ-א מתמטיקה!!!), בשביל מישהו כזה, אפילו מתחיל... זה הופך את הכל ללא אמין והורס כי בשבילי זה כאילו שבשבילך יראו תרגיל של חילוק מאורך... זאת בדיחה... זאת לא בעיה קשה ולא נעליים - כל אידיוט מתמטי יכול לעשות את זה." ואתה יודע מה? הסרט היה נהדר, אבל מאז שהוא אמר לי את זה זה הרס גם לי קצת, כי יאללה, דחילק - אם עושים משהו אז לא מחפפים... עשו סרט והשקיעו מיליונים - יכלו לפחות למצוא בעיה קצת קשה ולא משהו שבשביל תלמיד שנה ראשונה של תואר ראשון נראית כמו 2+2=? ובקשר לבדיחה שלך... אני לא אומר שאתה מחפף או שהשקעת מיליונים ולכן אתה יכול לפחות לבדוק שזה נכון, מה שאני אומר הוא שבטח מישהו סיפר לך את הבדיחה ומצאת אותה מצחיקה וכתבת אותה בפרטים האישיים שלך. גם אני במקומך לא הייתי מטיל ספק באם יוגוסלבים הם סרבים או מה, אבל מי שכן יודע את העובדות האלו, זה הורס לו ת'פואנטה, ואמרתי לך את זה לא כדי "אני יכתוב איזה סדיחות שאני רוצה ומה שאני רוצה ואתה אל תסביר לי למה הבדיחה שלי לא נכונה כי זה הורס אתזה!!!!" (ציטוט שלך), אלא כדי שתוכל לתקן את זה ובמקום YUGOSLAVIANS לכתוב CROATIANS ואז זה יהיה מצחיק גם לכל מי שמבין בגיאוגרפיה. זה כ"כ רע מצידי???? וכל הכבוד על שינוי הגישה! הומואים לא נושכים
הם אפילו לא נובחים...

crazyness

New member
../images/Emo26.gif

קראתי את מה שכתבת - ולמען האמת.. יש לי בעיה עם הרבה מאוד ממה שכתבת. אני אפרט.. אני שונאת הומואים.. אין לי בעיה להגיד את זה. זאת לא הומופוביה מאחר ופוביה= פחד. אני לא מפחדת מהם - אבל ממש לא אוהבת את התופעה. הבעיה שלי מתחילה ברגע שאתה כותב שהומואים זאת לא בחירה. לדעתי, לא נולדים עם זה. לא כולם לפחות. תראה- יש אנשים שאתה מסתכל עליהם וישר אתה אומר "וואלה, זה נראה לי הומו" לפי המבט, מבנה פנים, הליכה - שזה באמת מתאים למה שאמרת - גזענות. לפי זה לשפוט בן-אדם זה לא אנושי. אבל אני לא מאמינה שהומו זה משהו מולד, אני מאמינה שזאת בחירה, שקשורה בעיקר למודה. פתאום הומואים זה במודה ושומעים על יותר ויותר הומואים. עד כמה שזה נכון שבעבר היה מסוכן לומר שאתה הומו כי היו מתקיפים אותך על זה, אני לא מאמינה שגידול כזה בכמות ההומואים נובע רק מהפתיחות של הנושא. אני, דרך אגב, בת 17 כבר- כך שאת כל החוויות שרשמת (מלבד הבגרויות, שאותן עוד לא סיימתי
) כבר עברתי. וזה לא שינה לי כלום. אני לא אגיד לך שאם חבר טוב שלי יגיד לי שהוא הומו אני אגעל ממנו ולא אתקרב אליו, אבל זה כן יציק לי. זה מגעיל אותי, לא יודעת למה - פשוט ככה אני מרגישה. אי אפשר לשנות את זה, אני לא יכולה לעשות פה switch במחשבה ולשנות את זה. תראה.. לפני שבוע גיליתי שידיד שלי הומו.. לא התרחקתי ממנו, גם לא אמרתי לו שזה מפריע (למרות שהוא יודע שאני שונאת הומואים) אבל אני יודעת בעצמי שזה לא נעים לי.. אני חושבת שזה דוחה... עכשיו - כמובן שאם אני אראה מישהו הומו אני לא אצעק "וואי! אתה הומו" או משהו בסגנון כמו שעשה coconut אבל אני בטוח יסובב את הראש הצידה.. לדעתי-אם מישהו הומו או לא - זה צריך להישאר בחדר המיטות שלו, אני לא רוצה לראות זוג הומואים מתנשקים ברחוב, עד כמה שיש אנשים שאומרים שזה נורמלי וטבעי בדיוק כמו בן ובת שמתנשקים ברחוב, זה לא משנה לי- אותי זה פשוט מגעיל.. ברגע שתשכנע אותי שהומו זאת לא בחירה אלא משהו (אני לא אגיד פגם.. כי זה לא בהכרח רע) מולד - אני בטוחה שאני אשנה את דעתי.. לא לגבי השנאה לזה- אלא לגבי דעתי על ההומואים עצמם.. הבעיה שלי היא כשאתה אומר שמי ששונא הומואים הוא גזען - כי אני לא מאמינה שזה משהו שנולדים איתו, לדעתי זאת בחירה ולכן אפשר לשנות את זה.. כמובן - אני לא חושבת שצריך להרוג את ההומואים.. אני פשוט לא רוצה לראות אותם מתנשקים ברחוב או מתמזמזים..

Doctor Evil

New member
תעברי למצרים

שם אני מבטיח לך שאין סיכוי שתראי הומואים מתנשקים או מתמזמזים ברחוב. "מצרים: עונשי מאסר ל-23 הומוסקסואלים 52 נאשמים הועמדו לדין באשמת הומוסקסואליות וביזיון הדת; 29 האחרים זוכו; שני הנאשמים העיקריים נידונו לחמש ושלוש שנות מאסר; כל העצורים אינם רשאים לערער על פסק הדין."

נחמן שי

New member
קרייזינס

ואת, האם את זוכרת את הרגע שמישהו שאל אותך האם את רוצה להיות סטרייטית או לסבית או דו מינית? לא, כי אף אחד לא שאל אותך, לא בחרת להיות סטרייטית אלא נולדת ככה. החיים עשו את הבחירה עבורך. ואם היית מחליטה היום בבוקר להיות לסבית - האם היית יכולה לעשות את המעבר? האם היית יכולה לגרום לעצמך מעתה והלאה להימשך לנשים ולא לגברים, להתאהב בנשים ולא בגברים... האם היית מצליחה לחיות את חייך עם בת זוג ולא בן זוג? לא, כי זה לי מי שאת. את סטרייטית וזה לא בשליטתך. אם היית עוברת עכשיו לחיות את חייך עם אישה ולא עם גבר היית אומללה, כי את לא לסבית. ובדיוק כמו שאת לא יכולה לעשות הוקוס פוקוס ולהפוף ללסבית, כך בדיוק הומו או לסבית לא יכולים לעשות החלטה (או הוקוס פוקוס) שיהפכו אותם לסטרייטים. המילה "הומובופיה" יצאה מההקשר המקורי שלה ובשימוש יומיומי משמשת לתיאור שניאה/סלידה מהומואים ולא רק פחד מהם. השוותי את ההומופוביה לגזענות כי שתיהן באות מאותו מקום חשוך והרבה פעמים תראי את שתיהן צועדות ביחד: חברי הקו קלס לקן ישנאו יהודים, שחורים והומואים - ולשניאת כל אלו יש להם את אותן הסיבות המטומטמות וחסרות הבסיס. הם שונים מהם, לא יותר. בישראל שנאת ההומואים תלך טוב מאוד עם שנאת ערבים/מוסלמים. בצרפת/אוסטריה וארצות אירופאיות אחרות ילכו ביחד שנאת ההומואים, האנטישמיות ושנאת הזרים (צוענים, טורקים, מרוקאים ורבים אחרים). מה שכתבת על זה שהרבה הומואים נראים כמו הומואים (ולעניין זה גם הרבה לסביות נראות כמו לסביות) נובע מכמה עניינים: 1. הרבה פעמים זאת אחת הדרכים להודיע להומואים/לסביות אחרות שהם הומואים - כדי למצוא בני זוג. אם הם לא הולכים למועדונים או פאבים והם רוצים למצוא אהבה זה לא קל כמו אצל סטרייטים - אי אפשר פשוט ללכת למישהו ברחוב שמוצא חן בעיניהם - כי הוא יכול להעיף לכם בוקס לעין. 2. חלק מהחיפוש העצמי של אדם... בני נוער נהיים פנקיסטים, פריקים, ערסים... מתלבשים שלא כמו בנורמה, מושכים תשומת לב... 3. הומואים ולסביות שמים פחות זין על מוסכמות חברתיות. הם כבר במילא מוקצים, אז למה לנסות? אם בא ללסבית לעשות קרחת כי זה יותר נוח - היא תעשה את זה. היא לא צריכה להתייפף בשביל גבר, רוב הנשים יקבלו אותה כמו שהיא ולא ירצו שהיא תשים "צבעי מלחמה" (איפור), ובגדים במידה 26. ואת תראי שאצל הומואים ולסביות מבוגרים את כבר לא תראי כ"כ את זה... לא באותה הכמות, אפילו שיש בדיוק אותו אחוז של הומואים - פשוט מתלהבים פחות ונהיים פחות אקסצנטריים. הטיעון שלך על מודה... אוף... הוא כ"כ... לא. המודה המטומטמת הזאת היא מודה סטרייטית ולא הומואית/לסבית. זה לא במודה להיות הומו, אלא שיהיה לך חבר הומו. עדיף שאוכל בריא (כי לאכול כמו חזיר יצא מהאופנה) ושיעשה כושר (כי בריא וחזק זה אופנתי) ועכשיו גם המראה השזוף חזר לאופנה. היו הומואים ולסביות מתחילת האנושות, הרבה לפני שהמושג "מודה" היה קיים. ובאותם אחוזים. אם ישנם כמה אהבלים שאומרים שהם הומואים/דו מיניים/לסביות/אלוהים יודע מה בשם המודה - בדר"כ את יכולה לראות את זה כי זה נעלם מהר מאוד + זה לא אמיתי ויש להם חבר/חברה - בני המין השני. וכמה שההומואיות תהיה במודה - זה קשה להיות הומו - ואני לא מדבר עכשיו על ילדים כמוך, כמו הקוקוס והשוטר שזורקים הערות מטומטמות (את לא רוצה לראות זוג הומואים מתנשקים ברחוב? SO WHAT?! בעיה שלך, תתמודדי עם זה, אני בטוח שגם הם לא רוצים לראות אותך ואת חברך מתנשקים ברחוב, אבל זאת זכותם בדיוק כמו שזאת זכותך). אני מדבר על כך שהזכויות שלהם לא מגיעות לקרסוליים של הזכויות שלך - הם לא יכולים להתחתן, כמעט שום דת א מכירה בהם, הם מוקצים אצל רוב החברות, הם חשופים לאלימות רק בגלל שהם מתאהבים במין הלא נכון... יש לי חברים הומואים ויש לי גם אח הומו, והדבר היחיד שאני שמח בשבילם זה שהערות מטומטמות לא מזיזות להם כמו שהן מזיזות לי. אם אחי היה רואה את מה שכתבת הוא היה אומר "עזוב, סתם בת 17 שלא יודעת מהחיים שלה..." אבל אני כן מתעצבן, כי את באה ממקום כ"כ חשוך ואדיוטי... ושוב - לגבי זה שאת לא רוצה לראות הומואים מתנשקים או מתמזמזים ברחוב - אני לא רוצה לראות אף אחד מתמזמז ברחוב, סטרייט או הומו, כי זה יותר מידי אישי. בנודע לנשיקות - כשאני רואה זוג לסביות או הומואים הולכים ברחוב ומחזיקים ידיים, נותנים אחד לשני נשיקה על הלחי (או על השפתיים, או גוועאלד!!!) - אני מאושר. אני נאושר כי הגענו לימים שהם יכולים לעשות את זה בלי לחטוף מכות (ברוב המקומות), הכי גרוע שהם יקבלו זה איזה ילדה בת 17 שתגיד "שיעשו את זה בבית שלהם" ותפנה את הפרצוף, או ילד בן 14 שיגיד לחבר שלו "בואנה, תראה, הומואים/לסביות". וזה טוב... ואת ההתקדמות הזאת ההומואים והלסביות עשו ע"י זה שהם צעדו בחוצות העיר, ע"י זה שהם החזיקו ידיים והתנשקו ברחוב, ע"י זה שכשהם חטפו מכות הם אמרו "אתה יכול להרביץ לי, אבל אני עדיין אהיה הומו", ע"י זה שהם לא השאירו את זה בבית שלהם מאחורי הוילונות, אלא לקחו את זה לרחוב כדי לקחת את החופש שמגיע להם, כי אם הם היו נשארים בבתים שלהם כולם עדיין היו חושבים, כמוך, שזה משהו שצריך להסתיר. וזה לא, כי אהבה של הומו/לסבית שווה בדיוק כמו האהבה שלך, והומו לא צריך להתבייש באהבה שלו ולהשאר איתה מאחורי חלונות מוגפים, הוא יכול ללכת עם החבר שלו ברחוב. מלהיות דבר שמוצאים עליו להורג או נכנסים לכלא עד לזה שהומואים הם ב"מודה", הם קובעי אופנה וכו' - הם חטפו הרבה מאוד מכות, נרצחו ונאבקו בחברה ובמוסכמות החברתיות. ובקשר לזה שזאת בחירה... תקראי מחקרים ותראי שאין אפילו אחד שאומר שזאת בחירה. יש הרבה השערות, כמה מהם יותר מקובלות וכמה מהם פחות - אבל אפילו אחת לא אומרת שזאת בחירה. תדברי עם הומואים, תשאלי אותם איך הם הבינו שהם הומואים ותראי מה התשובות שתקבלי - אין להם סיבה לשקר לך. ותשאלי את עצמך... אם להומואים יש בחירה זה אומר שגם לך יש בחירה. האם יש לך בחירה? לא. חשבתי ככה.

Doctor Evil

New member
שוב הוכחת את עצמך

תגובות כמו שלך אני אוהב. נמאס כבר מהבורות והטמטום של אנשים בפורום הזה.

justnoa

New member
כל הכבוד! ממש כל הכבוד!

מסכימה לגמרי, חוץ מהעניין שלא משמ הבנתי אם התכוונת לזה שנולדים עם זה, כי זה לא משהו ממש שנולדים איתו, זה כאילו משהו שקשור לאופי שלך שאתה רוכש אותו במשך החיים, העדפות משלך וכאלה... לא אופי, לא יודעת איך להסביר את מה שאני מנסה להגיד ומקווה שלא תתנפלו עליי או משהו כי אני לא רוצה את זה עכשיו אני לא חושבת ואפילו מאמינה שבעניינים האלה אין לאף אחד בחירה, כי אני לא יכולה להחליט עכשיו שאני אוהבת ורוד כשאני אוהבת כחול, או שאני מעדיפה אוכל איטלקי על אוכל סיני או מה שלא יהיה, אבל אני יכולה להיפתח לדברים חדשים ולשנות את הטעם שלי אולי כל בן אדם כאילו יש לו את שני הצדדים, אבל הוא נמשך יותר לצד השני ויש לו תמיד האפשרות לבדוק את הצד השני ואולי לאהוב אותו ואולי לא, זה כבר לא קשור בו אני, אישית, אם הייתי נמשכת גם לבנות אז בסבבה וגם אם רק לבנות אז בסבבה וגם אם אני אשאר רק בצד של הבנים אז בסבבה לגמרי... חי חי חי לא אכפת לי זה יהיה מוזר קצת כמו כל דבר חדש שמגלים לגבי עצמך אבל זה יהיה בסבבה לגבי הקטע של המזמוזים ברחוב... זה נחמד נורא לראות אנשים מאושרים ברחוב, לא משנה אם זה כולל את שני המינים או רק מין אחד מהשניים, זה נחמד... לפעמים זה לא נעים כי באמת יש דברים קצת יותר אישיים, אבל זה לא קשור באיזה מין משתתף בזה או מה שלא יהיה, זה סתם כי זה אישי זוג שמתמזמז ברחוב מבקש תשומת לב וזה אין מה לעשות וזה בכייף

Flying Camel

New member
זאת בדיוק הדעה שלי...

רק שלא הייתי מצליח לנסח אותה בכל כך הרבה מלים
... אני לא בטוח אם יש דבר כזה דו-מיני אבל עד עכשיו יצא לי להתנסות גם עם נשים וגם עם גברים..אני מוכרח לציין שגבר בהחלט יודע איך לענג יותר טוב מאישה..אבל בגדול (בחירה אישית) אני רואה עתיד עם אישה... זה כבר מטעמים טבעיים...אחרי הכל שני גברים או שתי נשים לא יכולים להביא ילד..בעצם עם המדע של היום המציאו איזה הינדוס שמאפשר לשני גברים ואישה להביא ילד...את זה איך עושים? משהו שקשור בזרע של הגבר לוקחים חלק פנימי מזרע של גבר אחד וחלק חיצוני מזרע של גבר שני ועושים עם זה משהו אני עדיין לא הבנתי כל כך.. בכל אופן אני פתוח

לא רוצה להישמע מגעילה אבל...

חשבתי שזה פורום נוער בחו"ל ולא פורום זהות מינית... טוב...נו... אם כבר... אז כבר...! אני,למשל, לא הייתי מרגישה בנוח לראות הומואים\לסביות מתנשקים מולי ברחוב... אבל אני מקבלת את זה שאף אחד לא שואל אותי וזו זכותם המלאה, אבל אני לא שונאת את ה"תופעה" הזאת וזה שאני לא מרגישה בנוח להסתכל זה לאו דווקא בגלל שהם הומואים\לסביות אלא בגלל שלא נעים לי לדחוף את הפרצוף ולהתבונן בתהליך חילוף הנוזלים אצלם בגוף... ואני מדברת גם על סטרייטים... אז קרייזינס- את לא רוצה להסתכל, את לא חייבת. אני מסכימה עם כל מה שכתבת (זה שהתעצבן מההודעה של קרייזינס) וגם אני מכירה הרבה הומואים ועדיין אני מתייחסת אליהם בדיוק באותה צורה שהתייחסתי אליהם לפני שהם סיפרו לי וזה לא ממש משנה לי מה הנטייה המינית של הבנאדם כי קודם כל הוא בנאדם... אז... תודה לך קוקוס, שאמרת משפט ממש "חכם" שפתח את השירשור אוף... ויאללה ביי... לא רוצה להיות מעורבת בשירשור אוף... בה ביי..

crazyness

New member
../images/Emo26.gif

אני לא מסכימה. קודם כל - גם אני לא מתנשקת עם חבר שלי ברחוב. אם אנחנו רוצים להתנשק או מה שלא נרצה, לעתי זה אינטימי ולכן אני לא מתנשקת איתו ברחוב. אנחנו כן מחזיקים ידיים, ואין לי בעיה שהומואים יחזיקו ידיים ברחוב, זה לא מכניס אותי לחדר המיטות שלהם, אבל כשהם עומדים ומתנשקים זה לא נעים לי כמו שלא נעים לי לראות כל אדם אחר סטרייט או הומו מתנשק ברחוב ובולע את חבר/ה שלו , כזה דבר כל כך רגיש ואינטימי, לפחות לדעתי. שאמרתי שיש כאלה שרואים עליהם את זה, לא התכוונתי לבגדים ואיפור, אלא באמת כאלה שנולדו עם זה. הבעיה היא שלדעתי מעט מאוד נולדו עם זה, ורבים פשוט מחקים אותם. בוחרים להיות כמוהם, וזאת המודה. כשאני אלך ברחוב אני לא אגיד "איכס הומואים אם אני אראה זוג הומואים מתנשק, אבל אני ארגיש סלידה מזה. אני לא אצעק ברחובות "ראיתי הומו, הנה הומו" אבל אני אגעל מזה. אני לא חושבת שזה בכלל צריך להיות על סדר היום, אם אתה הומו או סטרייט למה אני צריכה לדעת מזה? למה הזהות המינית שלך צריכה לעניין אותי? תעשה מה שאתה רוצה בחדר המיטות שלך, ותשאיר את זה שם, אל תצא לרחוב ותראה כמה שאתה שונה.. או כמה שאתה כמו כולם, אותו דבר. הזהות המינית של כל אחד לא צריכה להיות ידועה לי, ואם אני יודעת את זה זה לא אומר שאני צריכה לראות הוכחה לזה ברחוב..

למעלה