קיבלתי צו ראשון!!!!!!

rendomgirl

New member
קיבלתי צו ראשון!!!!!!

איזה יופי!!! שלחים לבית של דוד שלי את הדואר שלנו!!! וקיבלתי צו ראשון!!!! איזה יופי... כבר חשבתי שהם לא ישלחו לי כי אני עוד חודש (בדיוק...) בת 17... אבל מסתבר שכן... אני רק צריכה לברר שאני אלך בחופש כי אני אהיה בישראל!!! זהו... ועכשיו זה יהיה בטוח שאני חוזרת לארץ!!!!

rendomgirl

New member
אה... ועוד משהו...

אני לא ממש בטוחה שזה המקום.... אבל איזה בדיוק בדיקות עושים שם???

kit k@t

New member
i was actually suppose to be there

march 17th. i hope they didnt wait for me.... they sent me three red ones already, u think they might actully come for me but they didnt... kat

Run BITCH run

New member
שאלה!

הצטרפתי לפני שבוע בערך..לא הספקתי לכתוב הרבה(לימודים וכאלה:) כל מקרה...אני גר בארץ...אני יודע שמתישהו(אולי לפני גיל 18) אני ארצה לעבור לאירופה...נולדתי שם, כך שיש לי אזרחות כזאת! אממ...איך כל זה עובד עם הצבא? אני בספק אם ארצה לחזור אם אעבור מכאן.. בהנחה שמתישהו בשבלב כלשהו כן ארצה לחזור, יכריחו אותי או משהו כזה לעשות צבא? אוי..יודע שזה לא פורום צבא...מישהו בכל זאת יודע?

coconut56

New member
תרגיעי ומהר../images/Emo70.gif

מותק תרגיעי את עצמך ואל תתערבי! אין לי כח לריב עכשיו!

מותק יורסלף

אני אתערב מתי שבא לי ועכשיו בא לי הבן אדם שואל משהו על הצבא ואתה מגיב לו בלי שום קשר, זה לא היה בשביל לריב נכון?

adidushim

New member
חחחחחחח מותק יורסלף!

משפט ענק!
חחחחחח

Run BITCH run

New member
איכסה!! הומואים?! גועל פאקינג נפש!!

יאאאא איזה חכם! אני לא חושב שאתה צריך להגיד לי את זה..נראה לי שהבנתי את זה לבד.. הא? נתחיל בכמה נקודות חשובות! א' ההודעות לא נכתבו על ידי...ידיד שלי כתב אותן.. ב' הנטייה המינית שלי לא צריכה לעניין אותך! אני קודם כל בנאדם! עם גישה כזאת תפסיד לא קצת בחיים שלך... ג' על מנת לחסוך בלבול, אני עושה מה שעושה לי טוב, כרגע בנים הם העדפה עיקרית! הומו זאת הגדרה! הגדרות אני לא אוהב! ג' אנשים צרי מוח כמוך לא מגיעים רחוק...! We are here... We are many... We are...FOREVER
אני לא חושב שממש הייתי צריך להגיב..זה פשוט היה דורש!

coconut56

New member
צר מח ברא אותך

לא אמרתי שיש רע בלהיות מה שאתה, רק אמרתי שאתה כזה, לא אמרתי משהו רע!!!!!!!!!!

Run BITCH run

New member
אוקיי...

אני אתעלם...ואציע שנפתח פה דף חדש...אני חדש פה, ולא ממש בא לי לפתוח פה יריבות, הייתה פה אי הבנה קטנה! אז סליחה על ההתקפה
קח
ו

Flying Camel

New member
coconut אתה באמת די חצוף...

מה גורם לך לרדת לרמות כאלה? מסתבר שבמקרה שלך הגיל כן קובע! אני לא בא לרדת לרמה של ללגלג על אנשים פה...עוד יש לי קצת כבוד!

coconut56

New member
סליחה<?!

מסתבר שטעית!! זוכר שאמרתי לך, שאתה חושב שהרמה שלך מעל שלי או של אחרים? אז כנראה שצדקתי! ועוד משהו, אל תתלהב שאתה יותר גדול ממני או תרמוז לזה שאני "צוציק" כי אין לך מושג!!!!!!

Flying Camel

New member
אויש תפסיק כבר לחשוב שבגלל...

שאתה בן 13 אז כל מה שאני אומר לך זה בזילזול! תפסיק כי זה באמת דבילי! כל בנאדם שני בפורום הזה ינסה לריב איתך! אני לא מבין אנשים... ותפסיק! כי אני לא חושב את עצמי "יותר" ממך! אנחנו לא מכירים אחד את השני ואתה קופץ למסקנות כל-כך לא נכונות! ומאד מעליבות! במיוחד שאני לא מה שתארת! תראה ב4 שנים אכן מתבגרים עוד וכן כן מפתחים קצת שכל ורואים בכל יום עוד ועוד! אבל אני לעולם לא יזלזל באדם, ובטח שלא ישפוט אותו בגלל שהוא יותר קטן או גדול ממני! אני אישית נעלבתי ויצא לי כל חשק להוסיף כאן הודעות כי כל מה שכותבים פה, כמעט הכל, אנשים מנתחים את זה לרע בלי לפרגן! אז נמאס! אוי אז קראתי לב חמוד או מותק!! אתה אפילו לא מכיר אותי! מה אתה קופץ למסקנות שאני נמשך לבנים?? ובטח שזה לא עניינך אם כן! תודה רבה שלום.

coconut56

New member
לא אמרתי את זה!

לא אמרתי שאתה גיי! squad55taylor, אמר אתזה! והוא אפילו שאל "למה לעזעזל קראת לי חמוד", אם אתה לא זוכר! אני לא ניתחתי שום דבר לרעה! פשוט הצורת כתיבה בהודדעות האחרונות שלך הראו כאילו אתה מנסה לרמוז שאתה יותר גדול. אבל אם אתה אומר שלא אז לא!- אני מאמין לך!

למעלה