קיבלתי את הMSI WIND

• פותח הנושא lee_1
  • פורסם בתאריך

lee_1

New member
תודה, וגם אני חששתי מנושא הגודל אבל

הוא ממש ממש נוח לי

shan28

New member
נוח זה מבחינת המשקל? אבל המסך לא קטן מידי?

סרטים אתה מתכוון לראות איתו?

emen

New member
אפשר

המחשב אמור להיות אולטרה נייד. זה מחשב לאופיס, אינטרנט (וגם סרטים ניתן לראות בו). לי אישית אישית גודל המסך די טוב ואני קורא בקלות מסמכים ודפי אינטרנט. ומה שהכי מעולה זה שניתן לשים אותו בתיק ואפילו לא להרגיש שהוא שם - הוא נוח. לדעתי זה לא תחליף למחשב ראשי, אלא כאחד שלוקחים לנסיעה.

RoyBO

New member
נו מה קורה עם תמונות?

בבקשה?! אני מנסה למכור את הנייד שלי ושוקל לקנות את הWIND בחלק מסכום המכירה, אבל זה רק בתנאי שאמכור את הנייד שלי. נראה לי כמו נייד זמני טוב, עד שאחליט מה לעשות (לקנות נייד או נייד אחר). הוא נוח להקלדה בזמן הרצאה של שעה וחצי? בבית את עובדת איתו עם מקלדת חיצונית? או שבכלל יש לך נייח בבית?

RoyBO

New member
ועוד שאלה...

איך הוא מבחינת פיזור של חום? האם הוא "קריר" למגע?

sb21

New member
ראיתי אותו פועל בסניף של אייבורי (אשדוד).

ביקור בסניף שלהם יענה לך על השאלה הראשונה והשנייה. ד.א: אני חושב שכדאחי להמתין למחשבים החדשים המבוססים על סנטרניו 2 לפני החלטה כזו.

sb21

New member
כן, גם אני שמתי לב לזה.

מחיר המחשב עלה ב-70 ש"ח תוך פחות משבועיים.

yelly

New member
זה בדיוק מה שאני עשיתי

מכרתי את הנייד הקודם (גדול מסך 15.4) המקלדת מאד גדולה יחסית, יש לי בעבודה מחשבים של 12, עם מקלדת יותר קטנה. לא רואה בעתיות עם המקלדת, אם כבר הייתי שוקלת אולי לחבר למסך חיצוני בבית, סתם בשביל הפינוק.

yelly

New member
גם אני 'קניתי

ב2380 מאד מרוצה בנתיים. נוח מאד, קל, מהיר. מבטיחה להוסיף תמונות בקרוב

MsP123

New member
איך איבורי? עשו בעיות או שהכל עבר בשקט

אני מאוד מעוניין לקנות את המחשב הזה הבעיה קודם כל אני עובד בחופש כך שאני יבזבז כמעט את כל הכסף שלי על המחשב הזה... ישאר לי איזה 100-200 שקל השאלה אם זה שווה את זה . ואם לא כדי לחכות שהם יורידו את המחיר... בקיצור איך איבורי כי אני קצת מפחד לקנות שמה...

lee_1

New member
בינתיים למיטב ידיעתי

המחיר רק עלה... ולי אמרו שהוא לא אמור לרדת בקרוב (אבל מן הסתם גם אם הוא כן לא בידיוק היו אומרים לי) לי היה בסדר גמור מול אייבורי, וגם כשהיו לי שאלות דאגו שמישהו מהסניף יחזרו אליי, יום שישי הזמנתי את המחשב, יום רביעי קיבלתי SMS לבוא לאסוף אותו (כולל הרחבת זיכרון ל2GB), למחרת התקשרו גם לשאול איך היה השירות.

gili667

Member
בקניה בכל מקום יהיה בסדר . צריך לבדוק מה קור

אחרי הקניה קניתי מאיבורי לא מזמן מחשב שולחני ואני מאד מרוצה בין היתר יש להם קו תמיכה טלפוני יעיל , שרות מהיר במעבדה 0על המקום אם ניתן) יש משהו כזה בדל? אם כן הודיעוני אני צריך עבור הלפטוף שלי

sb21

New member
בשום חברה לא תקבל תמיכה במע' ההפעלה...

ללא תשלום. לדל יש מוקד תמיכה באירנלד בעלות שיחה מקומית. בחלק מהדגמים יש אחריות עד בית הלקוח.

gili667

Member
אנחנו מתקשרים לאירלנד בעלות שיחה מקומית בארץ?

והמספר הזוכה הוא? כמדומני שאצלי אחריות עד הבית , אך אם הבנתי נכון רק השליח מגיע עד הבית לקחת את המחשב לגבי תמיכה במערכת ההפעלה , לא ניסיתי אבל להתרשמותי תקבל זאת מאיבורי (לי עזרו בהעברת הדיסק הישן למחשב החדש ואף היו מוכנים להוסיפו בעצמם חינם אין כסף - כך ע"פ התומך הטלפוני , היות והתקנתי ע"ס העזרה הטלפונית אזי לא נדרשתי לבדוק אם יש כיסוי לטענה)

למעלה