אין לי בעיה להשתתף בניסוי.כל חיסון המוני הוא ניסוי ולא משנה איפה הוא מתבצע.
האם מישהו יכול להבטיח שאחרי ה'ניסוי' בישראל הצליח הוא יהיה בטוח במקום אחר עבור אוכלוסיה אחרת ?
בהתחשב בעובדה שזוהי האופציה היחידה שנותרה על השולחן, גם אם יקראו לזה 'קוקוריקו' אנשים יתחסנו, העיקר לחזור לשגרה.
שים לב כמה שאתם לא בסדר,וכשהמנהיג הרודני מביא חיסונים
תשובה ארוכה ומפורטת כתבתי כבר לשחר. אז אין טעם שאחזור על דבריי. ראוי שתקרא שם את עמדתי: https://www.tapuz.co.il/threads/לפי...ך-כרגיל-עד-שיהיה-פסק-דין-חלוט.15380552/page-2ראשית מעניין מה היו אומרים אם הוא לא היה מביא את החיסונים.. והתשובה ידועה..
דבר שני, האם זו הודעה שיצאה מהממשלה? ממשרד הבריאות או מטמבליזיה?
רק שימו לב מי המפרסם, תמיד..
אתה שפן נסיונות מרגע שהסכמת להתחסן, כל בר דעת ידע את זה ואני יצרתי לפני כחצי שנה שרשור בנושא שרץ הרבה זמן בדף הראשי (תגובה אחרונה בשרשור הייתה לפני כחודש), כך שלא יכולת לפספס.תשובה ארוכה ומפורטת כתבתי כבר לשחר. אז אין טעם שאחזור על דבריי. ראוי שתקרא שם את עמדתי: https://www.tapuz.co.il/threads/לפי-החוק-ביבי-יכול-להמשיך-כרגיל-עד-שיהיה-פסק-דין-חלוט.15380552/page-2
[התגובה שבתחתית הדף משעה 5:05 בערך].
א. אז כל הכבוד. ביבי יצר מצב חסר תקדים, בו מדינה קיבלה את כמות החיסונים הדרושה לה, ע"מ שתשמש מודל ודוגמא לעולם כולו.
אני, כאדם המשויך לקבוצת הסיכון שמח על כך ואיני מסתיר זאת. הייתי בין הראשונים שהתחסנו, וב-14 לחודש אקבל את המנה השנייה בע"ה.
ב. באמת שלא משנה מי פרסם. סביר מאד שלפרסום הזה יש מקורות, אבל אינך חייב להתייסר ביום לימודים ארוך, כדי שתבין, שגם מתוך דברי הנאום של BB ביום 07.01.21, ניתן היה להבין שאם הוא שוחח 17 פעמים במהלך יממה עם מנכ"ל פייזר, הרי שנרקמה ביניהם איזושהי עיסקת סינרגיה והם לא דיברו על חיי המין של הצרצר.
אז בכל הכנות: אין לי בעיה על שהמצב הביא את שני הצדדים להסכם שכזה, שכן מדובר ב-WIN WIN. פייזר זקוקה לאישור איתן מה-FDA, ושווה לה להשקיע בעבור זה, ומדינת ישראל זקוקה לחיסון, כדי להרגיע את הציבור, כדי להשתית שפיות ו(אולי גם) כדי לקדם את סיכויי הצלחתו של המנהיג ביום הבחירות. הכל לגיטימי. אבל אם נוצרה כאן איזושהי עסקה דו צדדית, שבעטיה כל המתחסנים משמשים כשפני ניסיונות (גם אם מובטחת גאולה בעקבות זאת), הרי שההגינות מחייבת שהציבור יהיה גם שותף למידע החשוב הזה.
היכן בדיוק פניתי לגופו של כותב? נראה שאתה הוזה.אם באמת היית ביום לימודים ארוך היית מבין לבד דברים ולא מסתמך על גורמים עלומים..
אבל כרגיל אצלך ואצל הדומים לך לך כשאין מה לענות פונים לגופו של כותב..
זה מה זה חכם...
אם אתה כבר מדבר על דפיקות. ראוי שתביט לרגע בראי. איני חושב שאמירה כמו זו שציטטת אמורה לפגוע. אבל מבחינתי אתה מחוק מרגע זה. מסתבר שאינך נסיך אלא וואסך ועם שכמותך אין לי כל עניין לשוחח..האם "אבל אינך חייב להתייסר ביום לימודים ארוך, כדי שתבין," זה לא לגופו של כותב?
מסתבר שגם שליטה עצמית על מה שאתה כותב אין לך, או שמא זה הזיכרון שנדפק בגלל הגיל?
כנראה שלהסתכל במראה אתה יודע להגיד רק לאחרים ולא לעצמך,אם אתה כבר מדבר על דפיקות. ראוי שתביט לרגע בראי. איני חושב שאמירה כמו זו שציטטת אמורה לפגוע. אבל מבחינתי אתה מחוק מרגע זה. מסתבר שאינך נסיך אלא וואסך ועם שכמותך אין לי כל עניין לשוחח..
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.