קיבלנו המדינה

AdonAsda

New member
אחד מבני אברהם היה

ישמעאל. אבל זה פרט קטן ושולי אני מניח.

שרירי86

New member
הינה הפסוק

לפני קריאת הפסוק אני מבקש להחזיק את הכיסא בחוזקה עד מאוד . ספר יחזקאל פרק לג זה בדיוק מה שקרה לאריאל שרון ראש הממשלה לשעבר : המתנחלים תקעו בשופר והזהירו את שרון , 'ושמע השומע את קול השופר ולא ניזהר ותבוא חרב ותקחהו ודמו בראשו יהיה' - זה מה שקרה לו תבוא חרב ותקחהו ודמו בראשו יהיה , כיום הפך לצמח . עכשיו קיפלתי את כולכם כאן :)

סלוניק

New member
אהא.

ואתה לא חושב שזה קשור לביטוי "דמו בראשו"? בכל אופן לא הצלחתי למצוא כאן את הקישור להתנתקות, או את הקישור למסירת שטחים מא"י (שהייתה בתקופת נבואות יחזקאל בידי הבבלים), או בכלל להבין למה הקב"ה התאמץ כל כך להעניש את אריאל שרון באירוע מוחי בגיל מופלג והערצה שלא נדמתה לה בהיסטוריה של ראשי הממשלה הישראלים, אבל לא היה שם כדי למנוע את ההתנתקות (או השואה, אבל ניחא).

סלוניק

New member
קראתי מהספר.

עדיין לא הצלחתי למצוא הקשר ל"מסירת שטחים מארץ ישראל", תצטרך לעזור.

שרירי86

New member
מה בדיוק לא הבנת??

חל איסור על חלוקת הארץ , אף אחד אינו בעל הבית כאן חוץ מהקדוש ברוך הוא , קיימת הוראה חד משמעית של הרב מליובוויץ , הרב כדורי ורבנים גדולים נוספים שפועלים על בסיס התורה , ובקשר לפסוק , בפסוק מדובר על ראש השנה והקדוש ברוך הוא ביקש להזהיר את הכופרים על ידי התרועה בשופר ( שהיא בעצמה מצווה!!!! ) ומאחר והעם לא הקשיב ראית מה תוצאות העונש בפסוק . ואותו דבר ראש הממשלה שלנו לשעבר : הוא חילק את המדינה וחשב שהוא בעל הבית כאן , והינה גם הוא חטף . תיראה איזה סרטון צירפתי של הרב "אף אחד אינו בעל הבית אף אחד אינו בעל הבית" - ראה בתחילת הסרטון .

תגיד אתה דתי?

כי אני באמת מנסה להבין איך אדם שחובש כיפה, מסוגל לשקר ככה על התורה. בקיצור, חיפשת בכלהתנ"ך משהו על איום שקשור בהתנתקות, לא מצאת, אז הבאת פסוק שמאיים על אי הקשבה לאלוהים, אבל לא הבאת פסוק שאומר שאלוהים מתנגד להתנתקות. יותר מזה, כתבת בשרשור שהכותב לא שיקר, כלומר ש"המחלק א"י, דמו בראשו", זה באמת פסוק, ועדיין לא הבאת הוכחה לכך.

iRoNBaLLz

New member
לא קיפלת אף אחד.

אתה זורק סיסמאות לאוויר זה הכל. אתה גם נשמע דיי מרוצה מכך שבן אדם, ועוד שזהו המנהיג, נהפך לצמח. תקיעות השופר שלך לא מנעו את ההתנתקות אז די לבלבל בשכל ולהגיד שהכל משמים. כל עוד לא תוכיח, אני לפחות לא אאמין.

Duder22

New member
אתה יודע, ההכללות שאתה משתמש בהן

בשביל לחזק את הטיעונים המגוחים שלך פשוט מעצבנות. 'אסור לנו לתת להם כלום כמו שהם לא נותנים לנו'. על איזה הם ולנו אתה מדבר בדיוק?? על ראש הממשלה שלך וראש הממשלה שלהם?

רק תיקון קטנטן

קיבלנו אותה לפני אלפי שנים.. אבל בפעם האחרונה אנחנו לקחנו אותה.. לא קיבלנו

שרירי86

New member
בדיוק :) וזה חלק מהמלחמה ,

אבל קודם היא שלנו . והם מנסים להשמיד אותנו .

למעלה