קיבלנו המדינה

איזה מצחיק אתה

לכתוב "הקדוש ברוך הוא" במקום אלוהים אתה יודע, אבל את זה שאסור לשקר על התורה אתה לא יודע?

אפשר להבין לעזאזל

מזה הקטנוניות הזו??...כתוב בתנ"ך,לא כתוב בתנ"ך.. כולנו יודעים למה הבחור התכוון, אז במקום להתמקד בנאמר אתם מתווכחים על אם זה קיים או לא?

את מבינה מה את אומרת?

כמה פמים אמרתי שהאמונה שלכם סלקטיבית? וכמה צדקתי אה? הוא טען שכתוב במפורש בתורה, שמי שמחלק את א"י דמו בראשו. הוא שיקר, אבל אני קטנוני?

הוא אמר שהוא ינסה לדייק

יש הבדל...אם אתה כבר כ"כ קטנוני.. תכו ללהסביר לי מה הקשר לאמונה סלקטיבית? יש לך אמונה אחרת?..

הוא לא היה קרוב לדייק

הוא שיקר, כי אין דבר שבכלל מתקרב לזה. מצחיק, הרי אסור לכם לשקר על התורה, אבל את יודעת טוב מאוד להגן על מי שעושה את זה, אם הוא בעל דעות דומות לשלך.

אבל הוא לא אמר את זה

הוא אמר: "יש פסוק בתורה (אנסה לדייק 100%) שאומר : " אנסה לדייק- כלומר לא בטוח בכלל שיש פסוק כזה.

"אנסה לדייק"

זה לא=לא בטוח שיש פסוק כזה, אחרת הוא היה כותב: "יתכן/אולי/יש אפשרות שיש פסוק בתורה". זה כן= יש פסוק כזה, ואני אנסה לכתוב אותו במדויק. כאמור, אין פסוק כזה בכלל.

לא בטוח

לא כל אדם מנתח כל מילה שהוא כותב אלא הוא מעביר את המסר בכלליות. עכשיו בקשר לפס' הזה אני לא חושבת שיש פס' כזה. ואני לא חושבת שיש טעם להתווכח על זה, אם למישהו יש במחשב את התוכנה של התנ"ך (שכרגע נעלמה לי השם שלה) הוא יוכל פשוט לרשום את הפס' שהוא ציטט ולבדוק אם יש או אין. זה הרבה יותר מהיר.

אין צורך, דאגתי לבקש מחבר לשאול את

הרב שלו, וכמו שחשבתי הבחור שפתח את השרשור הוא לא יותר מזיין שכל. אז הוא רוצה שיקחו אותו ברצינות? בבקשה, שיביא עובדות או דעות, ולא שקרים.

Fleddermaus

New member
אם הוא מצטט מהמקורות-שידייק!

אם אני אכתוב: "אני זוכר איזה פסוק, אני אנסה לדייק, שאומר "לא תרצח פלסטינים בעת ניסיון לחסל מחבל"." זה יהיה קטנוני להגיד שזה לא מה שכתוב? וזה בדיוק מה שארנון עשה.

אויש אתם הורגים אותיי...הוא לא אמר

שזה מה שכתוב מיליון אחוז..הוא יודע שזה הכיוון,שזו הכוונה שמתפשטת מהפסוק שהביא.. אם אין קשר בין הדברים אתה צודק..אבל אתה לא יודע מהו הפסוק הנכון..אז..

Fleddermaus

New member
נכון, אני לא יודע.

והאמת שגם לא זכור לי שום דבר בסגנון. הוא יודע שזו הכוונה, אני מטיל ספק בעצם קיומו של פסוק כזה, ואם הטיעונים שלו מתבססים על פסוק, כדאי שיגיד מאיפה הוא לקח אותו.

חחח את עושה מעצמך הטיפשה שאת לא

את יודת טוב מאוד, לא "שהפסוק לא מדוייק", אלא שאין פסוק שמתקשר לזה. למה את מתווכחת סתם?:)

סלוניק

New member
אבל אין פסוק שאומר גם משהו בסגנון.

בעיקר לנוכח העובדה שבתקופת התורה עם ישראל עדיין לא הגיע לארץ ישראל.

שרירי86

New member
בתקופת התורה ישראל לא הגיעה לארץ

ישראל???????????? "ארץ זבת חלב ודבש" שמעת על זה?? הקדוש אמר לאברהם בברית : " לך אתן את הארץ ולזרעך...." ואלו פסוקים מהתורה .

שרירי86

New member
רוצים פסוק????

(אחוזי הצפייה כרגע עומדים על 100 גולשים בשעה - בערך) דיברתי עם מישהו וכניראה בערב או מחר יהיה פסוק ממוקם . ומה תגידו ארץ זבת חלב ודבש :)

אתם חייבים לקרוא הודעה שקיבלתי

מההזוי "שרירי" הרג אותי מצחוק חחח: " אדם הפסק את הודעות הרשע הללו אשר פוגעות בתורת הקדוש ברוך הוא ובתורת ישראל , תאמר לבני עמך שיזהרו מפני הקדוש ברוך הוא כי אם ימשיכו בהודעות שכאלה כמוך תבוא חרב ותקחו דמם בראשם יהיה"

למעלה