קיבלנו המדינה

קיבלנו המדינה

מהקדוש ברוך הוא . על איזו זכות שיבה הערבים מדברים ???? אסור לנו לתת להם כלום כמו שהם לא נותנים לנו - אנחנו צריכים להילחם!!!! יש פסוק בתורה (אנסה לדייק 100%) שאומר : המחלק ארץ ישראל דמו בראש ואצל ראש הממשלה לשעבר הדם היה בראש!!!! אסור להגיד כן לגירוש

STING3ER

New member
חבל שהממשלה שלנו דפוקה....

צריך לסלק את השמאלנים אם אתם שואלים אותי.... וגם להחזיר את השטחים בחזרה לישראל ולזרוק את הערבים לירדן או מצרים

כל בוקר בשעות 5 ו 6 אני שומע את

התפילות מבית הכנסת שבשכונתי אני מילל חזק ואז אני שומע מבית הבעלים עוד פעם הוא נובח מה יש לו ואני כולה מעלה את תפילתי למעלה שאקבל היום ארוחת צהרים חמימה וטעימה

lithium1914

New member
ארנון המקורי המיוחד...

...הוא כל כך מקורי, שהוא יכול להמציא חופשי פסוקים מהתנ"ך.

iRoNBaLLz

New member
אין לי מילים...

יש פסוק בתורה (אנסה לדייק 100%) שאומר : המחלק ארץ ישראל דמו בראש ואצל ראש הממשלה לשעבר הדם היה בראש!!!! מה אני אגיד... אין לי מילים... אבל יש שאלה... איזה שטיפת מוח עברת?

שרירי86

New member
הוא לא ממציא כלום

באמת יש פסוק כזה . עצם זה שאתה בכזה ביטחון חולק עליו וטוען שהוא "ממציא" רק מראה שאתה עוסק רק בלהשמיץ . יש פסוק כזה אנשים תכניסו לראש!!!!

שרירי86

New member
עכשיו כולם למדו הפסוק ,

ובבחירות הבאות יצביעו חזית יהודית לאומית!!!! מעניין מה יגידו עכשיו כל המשמיצים למינהם כאן :)

../images/Emo6.gif עשית לי את היום

"עכשיו כולם למדו את הפסוק, ובבחירות הבאות יצביעו חזית יהודית לאומית". על זה מרזל מסתמך, ובסוף מתפלא שהוא לא עובר את אחוז החסימה
אגב, רוצה שנאמין לך? תביא ציטוט מדויק, ותרשום מאיפה הוא לקוח.

GreatGTM

New member
מרזל?

עם כל הרעיונות הטובים שהוא מייצג, הביצוע שלו על הפנים ומחוץ להגדרת הדמוקרטיה.

Dudidud

New member
יש גם פסוק האומר:

"ראית איש חכם בעיניו, תקוה לכסיל ממנו" משלי כ"ו י"ב. נראה לי שהפסוק הזה יותר אקטואלי בשבילך מזה של ההוא.

iRoNBaLLz

New member
איפה ראית שאני אמרתי שהוא ממציא?

או שאתה לא יודע לשרשר או שיש לך בעיות בהבנת הנקרא.

sharonhaimov

New member
כולה יהוה, למי אכפת ממנו (חוץ

מהעובדה שהוא לא קיים). אנחנו בארץ כי ישבנו פה פעם, היינו בכיף עושים שלום עם הפלסטינים, הבעיה שהם לא רוצים, לא רוצים, לא צריך! טוב, כן צריך...

אתה מוכן לכבד בבקשה את התורה?

בבקשה ממך אל תכתוב כאן את שם ה' המפורש טוב?...זה פשוט אסור. אתה לא מאמין אז תכבד אחרים שכן מאמינים. זו בקשה שלי..

את האמת זה מותר....

לפחות במחשב... משהו בגלל העובדה שזה נקודות אור בסך הכל, ולא משהו חומרי....לא זוכר בדיוק.....

sharonhaimov

New member
לכבד את התורה? תן סיבה.

וחוץ מזה, שמעת על חופש הביטוי? גם לעובדיה יוסף יש את זה, והוא מנצל את חופש הביטוי היטב כדי לרדת על כל אחד, ואם כבר עובדיה, אתה מוכן להזכיר לי מה עובדיה עשה כדי לעצור את הגירוש בעזה? ניחשת נכון, כלום! רק דיבורים יש לו זה, אבל מעשים אין לו! למעשה, הוא רוצה בפילוג כדי לקדם את עניין מדינת ההלכה, לא ממש אכפת לו מאלפי המגורשים או מרגשות העם, הוא מנותק מהעם! ושונא את רובו!

AdonAsda

New member
לא קיים פסוק כזה מחוץ לראשך.

הפועל "המחלק" לא מופיע אפילו פעם אחת בתנ"ך. "דמו בראשו" מופיע פעם אחת, בהקשר אחר.

למעלה