קיבלנו את אודסה

redot

New member
מה שמצאתי בינתיים

קבוצת אודסה מהליגה האוקראינית משחקת במגרש שנקרא "צנטרלניי" (או משו כזה) שמכיל 30,800 מקומות. צבעי הקבוצה הם שחור כחול ולבן. הקבוצה סיימה בעונה שעברה במקום השלישי עם 45 נקודות, כשהיא מקדימה 3 קבוצות שהיו עם 43 נקודות כל אחת. הקבוצה, למרות 6 ניצחונות ותיקו אחד במשחקי ידידות של טרום עונה, הצליחה להשיג רק 2 נק' מתוך 9 אפשריות בליגה. רוב השחקנים שלהם מקומיים, יש עוד כמה מרחבי ברית המועצות לשעבר. זה מה שמצאתי

the red king

New member
פרטים מידע אישי:

השם המלא של הקבוצה: צ'רנומורץ אודסה. המילה צ'רנומורץ זה השם של הקבוצה (כמו "הפועל") ואודסה זו כמובן העיר). צ'רנו זה מהמילה שחור ומורץ זה מהמילה ים וזה בגלל שאודסה היא עיר לחופי הים השחור. העיר נמצאת בדרום אוקראינה וכמו שמישהו עבר היא מן הסתם עיר נמל וביא העיר השניה בחשיבותה באוקראינה. הראשונה זו כמובן קייב הבירה והשלישית היא דונייצק (של שחטיור). זו נחשבת קבוצה טובה שפעם אפילו היתה מקום שני בליגת העל של ברה"מ. אבל עכשיו היא נחלשה מאוד והפועל בהחלט פייבוריטית מולה. אבל אל תטעו כי לא בהרבה.

הפועל תל אביב נגד אודסה מאוקראינה

הגרלה סבירה להפועל תל אביב. קבוצה אוקראינית זה לא קל. אבל הפועל תל אביב פייבוריטית וצריכה לעבור. בהצלחה. המשחק הראשון אגב באוקראינה והשני נקווה בארץ.

סטלנרי

New member
יש להם מאמן מצוין

אומרים שהוא אחד הטובים באוקראינה דילים לאודסה יהיו יחסית זולים , בין 370-400 דולר אם אתה נשאר שם ל3 ימים.

tcbelvis

New member
הדילים יהיו יקרים מאוד הוויזה לבד

היא 150$ כמו אני לא יודע מי מכם היה שם אבל מדובר באחת מהרי הנמל החשבות ביותר לכן הלינה שם יקרה מאוד.עד לפני מס שנים היו הפלגות של מנו ספנות לאודסה ולצערי זה הופסק.אני לא יודע אולי אים יתארגנו מס גדול אולי בכל זאת.על כל פנים אני ממליץ בחום מקום עם שוק ענק ומדהים.

eyshap

New member
זה נכון שמסבסדים טיסות לאודסה?

שמעתי שההנהלה רוצה לעזור לאוהדים להגיע לעודד את המשחק הבא. שמעתם משהו על זה?

the red king

New member
אני בהחלט מוכן לטוס אם זה יהיה...

מספיק זול - בהזדמנות גם נבקר אולי במולדתי השכנה (מולדובה) שעוד אף פעם לא הייתי בה.

סטלנרי

New member
יהיה דיל 3 ימים

400-450 $ כולל כרטיס , העברות , טיסה , כולל הכל כנראה . מסובסד על ידי ההנהלה, פרטים בקרוב. *בעלי דרכון אירופאי \אמריקאי לא צריכים ויזה.

the red king

New member
דרכון מולדובי נחשב אירופאי?

אני משער שלא אבל מצד שני גם אוקראינה זו לא בדיוק אירופה.

סטלנרי

New member
פרטים בקשר לדיל

יציאה ביום שלישי ,חזרה בלילה בין שישי לשבת. המחיר 2600 שקל. המחיר כולל: טיסות הלוך חזור + מיסי נמל + 3 לילות באכסניה (ללא ארוחת בוקר) + העברה בהלוך משדה התעופה לאכסניה + ויזה + ביטוח מיוחד שהאוקראינים מחייבים כדי לקבל ויזה. המחיר לא כולל: כרטיס כניסה למשחק, העברה בחזור מהאכסניה לשדה התעופה (הטיסה חזרה היא בערב, ופינוי האכסניה הוא בצהריים. סביר להניח שכל אחד יגיע לשדה ממקום אחר. אם כולם ירצו לחזור מאותה נקודה נארגן גם הסעה חזור), העברות מהאכסניה למשחק ומהמשחק לאכסניה, מס יציאה מהמדינה שמשולם במזומן בשדה התעופה באודסה במידה שיש (אמרו לי שאין את זה באוקראינה, אבל אם במקרה יהיה דבר כזה מחובתי לידע אתכם מראש. ברוב מדינות חבר העמים זה כן קיים). זה בערך 600 דולר *המחיר עוד לא כולל סיבסוד של ההנלה על המטוס , עוד אין פרטים על הסיבסוד ככה שזה המחיר כרגע.

the red king

New member
תודה גדולה מאוד לך על הפרטים!../images/Emo13.gif

כשזה יגיע לסביבות 1,500 דבר איתי.

vladiadom

New member
פסדר לא 1500 אבל

לפחות הוזלה והכל...ואני כנראה נדפק עם העניין הויזה הקבוצתית מה שנרי אמר שמתכננים אז לא יודע עדיין

סטלנרי

New member
ממדובר בערך 300 שקל

שבהם אתה נדפק, לצערי זה חובה... אבל בדיל של הקבוצה (אם יצא) , כנראה שלא תהיה חייב לשלם על הויזה.

vladiadom

New member
עידכון מאוקראינה

אודסה ניצחה היום בליגה 2:0 בבית קבוצה חלשה ממקום אחרון...

למעלה