קיבלו תיאבון

gaichuk

New member
מה דה-פאק זה אומר?

"חוץ מזה שזה מתכדר ואין סיכוי שיברח,גם אין לו לאן..." ?????????????????????????????????????????????????????

naja

New member
עזוב אותך גיא....

תן לנחשים לברוח. לאט לאט נשדרג לכל הפורום את האוסף....... בקשר למתכדרים-יש לי באוסף אחד שכן הצליח לברוח.

BabaGee

New member
אני בעד ../images/Emo45.gif

כל המגדלים שגרים בסביבה של אסף ורוב הסיכויים הם שהוא יוזמן ללכידה מתבקשים להקל את בריחת הזוחלים שלהם !! דרך אגב , אני מזמין BCI זכר או כרכן תירס זכר (אם אפשר אז אנריסטי
)

אוראל111

New member
חחח

מה זאת אומרת "שזה מיתכדר" יש לא יכולת בריחה די גדולים~!! ואתה בעצם נוגד את עצמך!!! ליפני שניה אמרת שכבר פעם שניה שהוא ברח לך וכרגע אתה זה שזה רק מיתכדר..?!?!?!? וסתם לא קשור אבל נספר את הסיפור הכי הזוי שקרה לי עד אכשיו!!!! ליפני בערך חודשים קמתי בבוקר היסכלתי על הטרוריום של הנחש... ופיתאום אני קולט שהוא לא שם!! קיצר חיפשתי כול היום את כול הבית1!! ואין נחש! בקיצור אמא שלי אמרה תתיבדוק טוב טוב בתוך הטרוריום אמרתי לה כבר בדקתי.. אז היא הכלה ליבדוק ולתדהמתנו הוא היה מיתחת לכלי מים (אין חור מיתחת לכלי! הוא פשוט חפר בשבבי עץ....) בקיצור הייתי הכי שמח בעולם!! והכול ופיתאום למחרת הנחש ברח!!! וזה ביגלל כול השימחה במזל מצאנו אותו כעברו שלושה ימים! חח בתוך הפח וגם זה די הזוי אמא שלי באה לרוקן את הפח ואחרי שהיא רוקנה היא עדיין הרגישה שהוא כבר היא הוצאה את החלק העליון ופיתאום הוא היה שם למטא~~!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ומאז הוא באקזוטיקה!

1צחי

New member
יש לי

חדשות-גם מאקזוטיקה הם יכולים לברוח. לכל השואלים איך ומה פתאום אז ככה-כאשר הנחש פעיל הוא מתחיל לחפש דרכי המלטות ואז יוצא שהוא מקצה הדלת מחליק בצמוד לדלת עם גופו ואז הדלת הזזה נפתחת והופ הנחש יוצא לו לדרכו. בכדי למנוע בריחות מהסוג הנ"ל אני קודח בזכוכית במקום הפיפה של הדלתות ומכניס דיבל אשר משמש כנעילה לדלת. מקדח זכוכית ניתן לרכוש בהום סנטר תמורת 30 ש"ח בערך.

או מנעול מסור.

פשוט יותר לטעמי להשתמש במנעול למטרות האלו. בקשר לבריחה של נחשים,לדעתי שנחש בורח זה כשל אצל המגדל! לפני כל כלוב שאני בונה אני מקדיש הרבה מאוד בקטע של התאמה של הכלוב למטרה וזה אומר חימום,נוחות טיפול ובין היתר,שהנחש לא יוכל לברוח. לתשומת ליבך.

רן333

New member
פתרון זול יותר ונוח יותר ממנעול:

מכינים מלבני דיקט ארוכים, שמתאימים בדיוק לחלק המסילה (של דלת ההזזה) שנותר פנוי כשסוגרים את הדלת. כעת, אחרי שסוגרים את דלת ההזזה, פשוט מניחים את מלבן הדיקט הזה בחלק המסילה שנותר פנוי. אפשר לראות את חתיכת הדיקט שעליה אני מדבר בתמונה המצורפת להודעה הראשונה בשרשור הנוכחי. זה פתרון זול מאוד (עלה לי 0 שקלים), ונוח מאוד: כשרוצים לפתוח את הכלוב אין צורך להתעסק במנגנוני נעילה, אלא רק להסיר את חתיכת הדיקט. זה גם פתרון יעיל: השתמשתי בו במשך מספר שנים עם כמה מיני נחשים, כולל פיתון מתכדר, פיתון בורמזי ופיתון מרושת, ואף אחד מהנחשים לא הצליח לברוח.

אוראל111

New member
ברור..

שגם מאקזוטיקה הנחש יוכל ליבברוח! אבל זה הרבה יותר נוח לי!

גאיצוק...

ראשית אמרתי שאתה צודק ושנית אם שכחנו מתכדר זה לא בירית או מילק הוא מעט עבה ומקסימום אני יכול לימצוא אותו ליד הארגז של העכברים...וכמו שציינתי זה פאק שלי,טעות אך ורק שלי.

למעלה