קטע

Molchansky

New member
קטע

בטח הרוב פה לא יאהבו את הסגנון, אבל הנה הקטע.. טריו לפסנתר אבוב ובסון אני עוד לא ממש מרוצה מהקטע האמצעי שם, הוא די תקוע לי כמו עצם בגרון ברגע שאני אסיים עם האמצעי ואהיה מרוצה אני אעלה את זה שוב קישור אגב בסוף הקטע האמצעי יש פרמטה על התו האחרון אבל התוכנה ה-@#$@# לא משמיעה את זה עם פרמטה, משום מה היא שמה את הפרמטה על הקו שמפריד בין התיבות מה שיוצר מעין הפסקה. (פורמט מידי שהומר ל-MP3)

Nadavcat

New member
שלום

זה יפה מאד, מראה על כשרון מוזיקלי הרבה יותר משאר הדברים שאנשים מעלים לפה (סלחו לי על העוקצנות) זה מוזר, נשמע לפעמים כאילו הפנסתר מנגן בלי קשר לכלי נשיפה, אבל זה יוצא יפה. הבסון (?) בשנייה 1:43 קצת חזק מדיי ולכן צורם. אבוב זה כלי עם צליל ממש יפה הא..? מה שכן, הסאונד של הכלים, יכול להיות יותר טוב... באיזה סאמפלים השתמשת לפסנתר וכלי הנשיפה ? תרשה לי לנצל"ש את השרשור שלך לפרסום קטע אינסטרומנטלי שלי ?
נדב.

Molchansky

New member
היי../images/Emo13.gif

קודם כל תודה על התגובה
אתה יכול בכייף להעלות לשירשור הזה משהו שלך, אני אשמח לשמוע בדקה 1:43 זה בכוונה ככה, רציתי שהוא ישמע כמה שיותר קרוב לצופר בס כזה של אונייה לגבי הפסנתר, ההרמוניה כאן היא קצת מוזרה לפעמים, אבל זה מה שהיה לי בראש והלכתי עם זה עד הסוף בלי ליפות את זה בכל מקרה אני עוד לא 100 אחוז מרוצה מהקטע אני מאמין שבזמן הקרוב הוא יעבור שיפוצים זה לא עם סמפלים, זה פשוט הצלילי מידי של המחשב, אם היה לי דרך להעלות את זה עם סאונדים טובים יותר בכייף הייתי עושה את זה מה שאני עושה בעיקרון זה מלחין על דף, ואז מכניס לתוכנה בשם סיבליוס את מה שכתבתי ומשם מוציא קובץ מידי. אולי בעתיד אני אמצא נגנים שיסכימו לנגן ולהקליט את זה
אני מת על אבוב, כותב הרבה לכלי הזה ושוב, תודה ששמעת ותודה על התגובה

Nadavcat

New member
אם תרצה להכיר -

סאמפלים טובים שם פסנתר וכלי נשיפה, תודיע לי בפרטי.

Molchansky

New member
אממ..

אני די מסתבך עם המחשב ת'אמת אני חושב שאני אנסה כשיהיה לי כוח להזיז את הקלידים אל המחשב, לטעון את הקובץ מידי אל הקלידים ולנגן את זה עם הסאונדים שם ניסיתי פעם להתקין קיובייס ולהתעסק עם זה ולא ממש הלך לי

Nadavcat

New member
קטע אינסטרומנטלי.

הכלי המרכזי פה הוא דווקא לא גיטרה, אלא יותר קלידים למינהם. אשמח לתגובות. Looking Back

Molchansky

New member
זה לא נפתח

אצלי משום מה יש סיכוי שתוכל להעלות את זה ביו סנדאיט או משהו כזה? הבעיה רק אצלי?

Nadavcat

New member
הדף לא נפתח ?

או שהקובץ עצמו ? לחצן ימני על "פורמט אמ פי 3", Save Target As אם עדיין לא עובד, אני אעלה לYou Send It

Molchansky

New member
עכשיו נפתח

ממש אהבתי!
מזכיר לי את שנות ה-60-70 הטובות, ממש יושב על המשבצת של הפסיכאדליה הטובה הזכיר לי מאוד את קאמל שזה אחד ההרכבים שאני אוהב, במיוחד את האלבום סנואו גוס אין לי ביקורת כי אני חושב שזה ממש טוב ומקצועי לגמרי

loomer4

New member
מגניב בן אדם

נשמע טוב, מלודיה יפה מאוד, ויופי של בניה של המתח, אחלה קטע

קלפטון1

New member
עלה,,ומדהים!

קטע מגניב ביותר. אהבתי איך שהוא "מסופר" מהמילה סיפור כמובן.

למעלה