קטע ...

../images/Emo11.gif שווה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כל התמונות מדהימות

iRiS009

New member
נכון! חשבתי בכלל שזה בלדה :( למה..

היא עושה את הכל הזה...האלבום הזה לא נראה לי משהו בכלל!! אבל אני אקנה אותו ואתן לה סיכוי כי קניתי כבר את כל האלבומים שלה..

לדעתי דווקא הולך להיות לה

אלבום ענק אהבתי את כל השירים חוץ מthe answar לא משהו אבל זה לפי טעם של אנשים,כי חלק אוהבים את השירים הישנים של בריטני ורגילים רק אליהם

i4britney

New member
אתם שונאים היפ-הופ?

לכו תתחרבשו בתוך הפופ המסריח הזה... נמאס כבר מהפופ הקיטשי שהיא עושה, לפי דעתי זה מצויין שהיא משנה ומגוונת וזה רק אתם!!!! לא אוהבים את השירים האלה , בכל הפורומים הבינלאומיים שנכנסתי אמרו שאלו שירים מעולים ובמיוחד אהבו את "טוקסיק" ו"התשובה", מה לעשות שיש אנשים שעדיין לא התבגרו פה ואוהבים את השירים הישנים של בריטני אז יש לכם בעייה עם זה אל תקנו את האלבום... ו-פחחחחחחחחחחחחחחחחח בואנה זאת שאמרה שהיא לא תקנה את האלבום, את חושבת שאת מאיימת אה? אני אישית מעדיף שאת לא תיקני את האלבום שלה אל תעשי טובה לאף אחד ובטח לא לבריטני היא ממש לא צריכה את הטובה שלך , אלבום פחות יותר לא יקרה שום דבר... גם כן חושבת שאת עושה טובה שאת קונה את האלבום של בריטני! זה הולך להיות אחד האלבומים הכי טובים של השנה ובכלל האלבום הכי טוב של בירטני הוא כל כך מגוון בסיגנונות שונים של מוזיקה ולפי דעתי זה מעולה הרבה יותר טוב משירים כמו "בייבי,אופס,לאקי" כזה פופ מאוס ומעצבן כבר!!!

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifאני בשוק אני בהלם אני המום

נדב...אתה אמרת שנמאס לך מבייבי אופס ולאקי????????????????? וואווו...זה מוזר

Itzik200

New member
אני מקווה שיהיה לפחות שיר פופ אחד!

אני ממש רוצה שיהיה לפחות שיר פופ אחד, בכל זאת זאת בריטני ואני רגיל לפופ שלה, לא שאני מתנגד לשינויים אני רוצה להזכר שזאת בגל זאת בריטני ושיהיה שיר אחד שאני ישר יגיד וואו זה שיר פצצה!!!

../images/Emo41.gifאני יכול לשים כסף..

על זה שאם בריטני היתה עושה דיסק שכולו מקס מרטין.. נדב היה אומר בדיוק ההפך.. נדב.. אתה לא יכול לכפות את דעתך על אף אחד!! לכל אחד יש ת'טעם שלו.. ואנחנו לא צריכים להצדיע לשירים האלה רק כי הם של בריטני.. זה כבר ממש נמאס עלי ההתנשאות הזאת שלך על כולם
אני לא מנסה לריב או משהו.. אבל אתה לא יכול לכפות את דעתך על אחרים! מספיק!

למעלה