קטע 17 מסרב לצאת לדרך?

תוך כחצי שעה המארגנים מודיעים

אם מקצרים את המסלול ב-5 ק"מ, כך שקו הסיום יהיה בסוף דרך האספלט והרוכבים לא יאלצו לרכב את היתרה על דרך עפר בתנאים הקשים הללו

aabramovich

New member
שינו את נק הסיום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לא הצלחתי להבין לאן בדיוק

נקודת הסיום בפאסו דה פורסיה

היכן שדרך האספלט מסתיימת, קיצור של 5 ק"מ מהפסגה

ולמי שבא להתקיף, אחלה הזדמנות היום

תנאי מזג אוויר קשים ביותר, כאילו באמצע החורף. סביר להניח שמרבית הרוכבים ובייחוד אלו (או יותר נכון האחד) שרוצים לקחת את הג'ירו ישמרו על עצמם היום, לא יחפשו להסתבך ורק ירצו לחזור הביתה בשלום. זוהי הזדמנותם של אלו אשר יש להם עוד שאיפות כלשהן לגבי הג'ירו, או שסתם רוצים לשפר עמדות, לצאת להתקפת התאבדות בתנאים לא תנאים ולהרוויח זמן יקר

danbaratz

New member
5קמ למטה

נק' הסיום של היום תהיה בסוף קטע האספלט 5 קמ לפני הקרונפלץ

aabramovich

New member
אני רץ להזמין מצדה 3.....

מי עוד רואה RAI??? וגם את סניורה פגאני אני מזמין.

shay golan

New member
אני צופה ב RAI בעבודה...

אבל אוטוטו נוסע לדירה , למה אין שידור ביורוספורט?

שון קלי חוגג יובל שנים../images/Emo48.gif

האיש שאני מבין כל מילה עשירית שלו. ושהיה אחד הרוכבים הטובים בעולם מעולם. היום הוא האיש הזה שאנחנו שומעים מבעד למסך הטלוויזיה במרוצי האופניים. אני לא ממש מבין אותו אבל מעריך אותו כאחד הגדולים בכל הזמנים. המעניין, בקריירה של קלי, שהוא נחשב לאחד הגדולים למרות שסיים את הקריירה ללא ניצחון בטור דה פראנס,בג'ירו דה איטליה או באליפות העולם (ישלו שתי מדליות ארד). כל מרוץ אחר שעולה בדעתי הוא ניצח...בעצם את סובב בית גוברין הוא לא.

הלכתי להכין קפה (בכל זאת משעמם)

וכשחזרתי ראיתי,בזווי העין,את קונאגו מחליף אופניים. או שהיה נדמה לי? יכול להיות שהוא החליף כדי לעשות משהו לקראת הסיום? או שהוא כל כך מפורק שהוא החליף כדי לשרוד.

aabramovich

New member
פיייייייייייייייייייייייפולי יחד עם

באסו חוצים את הקו במה שנראה דיל ראוי. כל הכבוד לפליצוטי שגישר בעליה יפה.

הפסקת חשמל הייתה אצלי 2 ק"מ לסיום

בכל האיזור שבו אני גר,אני כבר מכין כתב תביעה נגד חברת החשמל. מעניין איזה רעש היה לו זה היה קורה במונדיאל...

לא הפסדת מאום עמנואל -

אם אתה מתעקש אשמור לך את הקלטת. באסו לחץ על הברקסים ופיפיולי ידע שהוא ינצח בלי מאוץ. החברים של באסו ממשיכים לאבד זמן. היה רטוב בפסגה כמו בעלייה אליה. אםזה היה קורה במונדיאל מישהו בחברת חשמל לא היה מקבל שי לחג השבועות.

abeegilat

New member
ספורט של כבוד ../images/Emo66.gif

שלום לכל העמיתים מאוד אהבתי את הג'סטה שעשה באסו היום לפיאפולי על קו הסיום. האחד ( פיאפולי )רוכב לעוד נצחון בסטייג' הררי וייכנס לדפי ההיסטוריה של הג'ירו כאחד המטפסים המוכשרים בפלוטון. והשני ( באסו ) רוכב לעבר ההיסאטוריה כיורש של לאנס ארמסטרונג. עולם האופניים לא התרגש ואולי התרגל לזוכה הסדרתי של הטור דה פרנס שחקק את שמו בספר הזהב של תולדות הענף. יחד עם זאת אם ייזכה באסו השנה גם בג'ירו וגם בטור דה זה יהיה הישג חסר תקדים שלא נראה מאז ימי סטיבן רוש בשנת 87 שזכה גם באותה שנה באליפות העולם. אבל אני חייב לומר שצריך מידה לא מעטה של ויתור על אגו כדי נאמר לתת למישהו אחר לנצח מירוץ אופניים. והרי זוהי האנטי תיזה המוחלטת לספורט שלנו. אין דבר כזה לתת. כדי לנצח אומרים צריך לעבוד. או בשביל כבוד צריך לעבוד. ויחד עם זה ברמות האלה של המקצוענים טוב לראות את הג'סטות הקטנות האלה שזה לדעתי כל היפה והטוב בספורט. בדיוק כמו לחיצות הידיים בין הספורטאים לפני ואחרי משחק. בואו לא נשכח שהמדובר הוא בספורט וששם המשחק כן גם בעולם המקצועני היא ההגינות בברכה אייבי גילת יועץ לרוכבי אופניים טים מצמן פולג 4679299 - 052

השקעה לטווח ארוך

כאשר נכנסו הרוכבים לק"מ האחרון, אמר השדר של יורוספורט שהוא חושב שבאסו ייתן לפייפולי לנצח ושאל את שון קלי לדעתו. קלי, בצעד נדיר של חוסר הסכמה עם השדר, אמר שהוא לא בטוח בכך. למעשה, באסו לא היה צריך לעשות שום ג'סטה. פייפולי כבר זכה לנצחון כתוצאה מחצי ג'סטה של באסו שהעדיף לרדת בכביש הרטוב במהירות הנמוכה מהמהירות בה הוא טיפס על אותו הר. גם קשה לי לראות תועלת לבאסו בג'ירו הזה, כיוון שממילא כרגע, אין לו צורך ממשי בסיוע של סאוניר דובאל. מה שכן, אולי באסו וריס כבר חושבים על יולי בצרפת ואומרים לעצמם שעדיף להגיע לשם כשיש קבוצה ש"חייבת" להם.

אייבי שכחת שני רוכבים שזכו

בדאבל אחרי רוש, אינודראין זכה בשני דאבלים ופנטני זכה בדאבל אחד.

Mont Ventoux

New member
ג'סטה? אהמ

דווקא דבריך - "אין דבר כזה לתת. כדי לנצח אומרים צריך לעבוד. או בשביל כבוד צריך לעבוד" - נראים לי מדויקים יותר. לפחות, לפי מה שאני ראיתי, סאוניר דובאל עושים הרבה מאד עבודה עבור csc ולכן באה התמורה הזו. עד היום, בכל הקטעים שהסתיימו בעליה הם סחבו את הפלוטון לראשיתה. ועבודתו של פיאפולי משרתת גם את csc. ביומיים האחרונים רואים גם לא פעם איזה קוויקסטפ שם בחזית, בתחילת העליה. אתמול זה היה בטיני בכלל שהפסיע את החבורה הקדמית. ייתכן שיש פה דיל נוסף ש-csc סגרו עם קוויקסטפ, אפרופו המאליה ציקלמינו. בכלל csc מתקתקים דילים כמו שצריך; מוצאים פתרונות אלטרנטיבים להובלת הפלוטון כדי לא לשחוק את עצמם יתר על המידה, וסוגרים את ההגנה על באסו כמה שיותר - כך לפחות, קיבלתי הרושם. היה מעניין לראות שססטרה הפעם נשאר לא רחוק (באופן יחסי לקטעים קודמים בהם סיים עבודתו ורכב בקצב רגוע לקו). יכול להיות ש-csc התכוננו למצב בו באסו לא ירגיש מדהים. היום, לא נראה שמישהו שם הרגיש מדהים. אבל מערכות ההגנה מוקמות למקרה ש... הדבר הכי מענין בעליה של היום היתה אותה האצה קטנטונת של גוטירז. שבריר שניה שנעלם בתוך הניגון החוזר. מעבר לזה העליה הקצרה *יחסית* שמרה על המתחרים מפני נזקים גדולים עוד יותר. אבל הדמויות הראשיות הן אותן דמויות ראשיות. ואם כך, אז אולי טוב שביטלו את הארבה והקרונפלאץ. למה שהרוכבים יסבלו כ"כ הרבה אם ממילא התוצאה היא אותה תוצאה. אז במקום להפסיד 4 דק' הפסידו רק דקה וחצי... ונראה שקור הכלבים עשה נזק דיו.

למעלה