קטע 17 מסרב לצאת לדרך?

קטע 17 מסרב לצאת לדרך?

לפי הדיווח החי ביורוספורט הרוכבים עדיין לא יצאו לדרך והמארגנים רוצים לשנות את התווי כך שיעקוף וימנע מהטיפוס הראשון.

אודי החלפת אותי בתפקיד הנאחס?

זה התפקיד שלי להמר על רוכב, שמיד מחליט כתגובה לפרוש מהמרוץ.

זה לא נאחס, זה הימור

כשאני מסתכל בתוצאות קטע אתמול ומוצא שם את סקרפוני בדירוג נמוך משמעותית ממה שאני מצפה ממנו, יכולות להיות לכך שתי סיבות עיקריות. או שהבחור גמר את הרזרבות/או סתם יום רע, או שהוא החליט שאין לו מה לחפש בדירוג הכללי ומעכשיו הוא הולך על קטעים בודדים ואז החליט שהיום הוא מנסה "לנוח" קצת ולתת את הנסיון בקטע הבא. הימרתי על הסיבה השנייה, התברר שהסיבה הראשונה היתה נכונה.

amichay mazor

New member
העליה הראשונה בוטלה

עקב השלג הטיפוס לPasso delle Erbe בוטל , המארגנים מצאו מסלול חלופי .

trainer111

New member
יורוספורט חזרו בתשובה.? או שלא

שידרו בכלל, או שהשידור היה גרוע להכעיס, ולפתע משדרים משלוש, שידור חוזר של אתמול ואז את הקטע של היום...........ואני אחמיץ את הסיום מטעמי העבודה, מבאס

אני רואה שמצפות לנו שעתיים מרתקות

של צפייה בילדים ובכלבים לבושים בחולצות ורודות בנקודת הסיום.

Mont Ventoux

New member
ממה שהבנתי, טרם היציאה הרוכבים

הפגינו נגד קושי המסלול. כיוון שלביטול הקורונס משמעות כלכלית רבה מידי עבור המארגנים, הם ביטלו את העליה על הארבה. מין פשרה שכזו, שבעקבותיה יצאו הרוכבים באיחור של כ-20 דק'. *בנתיים*, על אף השלג שנפל גם על הפלאן דה קורונס, כן יעלו עליו.

Mont Ventoux

New member
אם כן יחליטו לבטל את העליה עד

לקורונס, אז כנראה שהקטע יגמר על הפאסו די פורצ'יה (ראו תמונה או פרופיל).

מאמאמיה......./images/Emo78.gif הולך להיות טעים!

טעים מאוד וקפוא. אם העסק יצולם כיאות, זה יכול להיות עוד אחד מהקטעים ה"הסטוריים" לעתיד.

aabramovich

New member
קפוא? לפחות מעלה אחת מעל ה

אולריך, סליחה, קונאגו, סליחה, מעל ה 0. כשאני היתי באיטליה בחורף לא התלנוננתי ובכיתי כמו ילדה שקר. קמתי כל בוקר ועשיתי סקי כמו גבר... רחמים. באמת, הלב נחמץ לראות את קו הסיום. קשת הניצחון רועדת מקור. אם הרוכבים יתקפו וירביצו רכיבה... זה צריך להכנס להיכל התהילה + פרס כספי + בונוס של 10 דקות למנצח. למרות שאם אני באסו - היתי פורש
איזה קור... טוב, אני הולך לקחת מעיל.
עזריאל -------------------------- הכותב נשבע שהוא אוהב את אולריך הכותב הימר על קונאגו הכותב היה מעדיף שקונאגו ישתוק ויתקוף מאשר שיאמר שיתקוף ויתקוף ויתקוף.

aabramovich

New member
למרות ביטול העליה הראשונה,

עוד לא הוחלט אם להזיז את סיום הקטע לחלק נמוך יותר של העליה, ולא להשאירה ב kronplatz...

שלג וערפל כבד בפיסגה

אם המארגנים יחליטו להתחרע היום, זה יכול להיות שלב שייכנס להיסטוריה

למעלה