קטע שלי לשיפוטכם...

חזק ביותר. למי שמתעצל להוריד

תקטע, תעצרו שנייה את האימיול עם הסרטים הכחולים , לא יקרה כלום. אתה יכול לפרט באיזה כלים השתמשת בהקלטה? (תוכנות וכו')

flame keeper

New member
אז ככה...

קודם כל תודה לכם שהשקעתם את הזמן גם לשמוע וגם להגיב. הציוד שלי מבוסס על: כרטיס קול m-audio delta 1010lt cubase sx3 שכולל בתוכו VST כמו guitar rig 2, the grand 2 וכו' גיטרה חשמלית charavel 475 גיטרות אקוסטית וקלאסית לא מזוהות מיקרופון shure sm58 מקלדת שליטה m-audio keystation 61 ebow

eran377

New member
איזה פלאג התופים?

הקטע מעולה אחי. תמשיך ככה

eran377

New member
אחרי 7-8 פעמים ששמעתי

אני יכול להגיד שלדעתי זו ההקלטה הטובה ביותר שאי פעם הועלתה לפורום.

TheMo

New member
וואו

יפיפיה, חופשי, דרמטי. פשוט יצירת אומנות.

עכשיו לקצת ביקורת בונה -

ההתחלה - אני מדבר על הקטע אינטרו ההתחלתי קצת בנאלי במיוחד בהשוואה לשאר הקטע, הוא יכול לגרום לחלק מהמאזינים להפסיק ממש בהתחלה. השירה אדירה ממש במקום (יש מקום לשיפור בקול או בזמר, אבל זה מן הסתם אתה יודע). הגרוולינג מיותר , אפשר להשתמש באפקט על הקול (vokator?( במקום הגרולינג. ממי הושפעת? להקות? אני שומע שם שילובים של סמיתס, דרים, מטליקה, אופת, פרדייז לוסט. באיזה סטאפ השתמשת לדיסט (בגיטר ריג)?

eran377

New member
מסכים איתך ורוצה להוסיף עוד משהו קטן

הגראול לא בטוח מיותר - אבל יש מקום לשיפור, ובעיה אחת שהפריעה לי - הוא מאוד צורם. השירה לא מאוד ברורה.. לדעתי יש מקום לעבוד על הדיקציה וגם על הסאונד של הערוץ שירה..
הסאונד של הגיטרות לא הכי לטעמי.. קצת רזה ו"דיירקטי" מדי (מדבר על הליד בלבד), הרית'ם אחלה. בתכלס מה שקנה אותי בקטע הזה זה בעיקר העיבוד והלחן של הקטע. קטע נהדר עם המון פוטנציאל, שווה להשקיע בו עוד לדעתי.

amitzangi

New member
מסכים עם שניכם

אבל חוץ מזה באמת קטע יפה. ואחלה איכות אחי שמע באמת מקצועי.. התופים בכלל

dvirs

New member
אם הקטע אכן שלך...

אזי מדובר על יצירה איכותית (מאוד, עם עוד כמה שעות של עריכה ניתן גם ליצא לעולם הגדול - לדעתי). ניתן לגם להרגיש את ההשראות שלך לקטע :) כבוד! יש עוד קטעים?

Kfitzi

New member
נחמד מאוד לשמוע קצת מקוריות לשם שינוי.

בהחלט יש קטעים שאפשר בקלות לשמוע את ההשראה שלך. יש טעויות קלות בביצוע וכמובן שהסאונד עדיין לא "זה" אבל בהחלט זה הקטע הטוב ביותר ששמעתי בפורום הזה עד היום. תמשיך ליצור, תמשיך לייצר. אל תתפשר על כלום. תייצר לעצמך מאסה מספיק מכובדת של חומר, תלמד לבצע אותו בלי פשרות, תעבוד איתו נכון - תוכל להגיע למקומות יפים. המון בהצלחה!

הקטע של השירה ממש חזק

(שומע תקטע שוב) ונזכרתי מה זה בול מזכיר לי - רוקפור בsupermarket , אחד התקליטים הישראליים (באנגלית) הכי טובים שיצאו פה (ובחו"ל). נ"ב הקטע כמעט עבר לעמוד הבא מזל שהקפצתי אחרת עלול היה להתפספס. אל תפספסו קטעים שמעלים לפה גם אז זה מישו לא מוכר.

למעלה