ואחר כך יש לך הרבה מה ללמוד כדי שהכל ישב במקום ושאני אומר שזה לא יושב אז זה כן כדי שתלמד להבא ואם אתה לא יכול לקבל הערות בונות סורי יש לך בעיה קשה ידידי
רבי אופיר שליט"'א ../images/Emo197.gif../images/Emo26.gif
alt loc צודק בכל מילה ממה שאמר אתה צריך לעשות כנראה קוונטאוז לפחות לסט תופים שם זה נשמע לא הכי טוב כי אין סינכרון נורמאלי ההייאט נבלעת ונראה שהיא לא ממש קשורה לסט תופים את הלבאלים של הבייסדראם צריך למקסס יש מידי פעם בומים חזקים מידיי שהאוזן לא מקבלת אותם
תשמע אם לא רצו לרעתך אף פעם אל תשלול תגובות או אנשים קח את התגובות בכיף.. ומזה תלמד אם היית יודע איך אני למדתי.. כוויות קשות יש לי אבל חפיף אז י'לה.. משנכנס אדר מרבים בשמחה תן חיבוק לאדון alt loc וסעו קדימה
אני מאוד רציתי ביקורת בונה. לא סתם באתי לפה ... והנה שאלי רשם לי על הקוונטז (שאני עדיין מברר מה זה ואיך אני משנה/מכוון/מוסיף את זה) אז למדתי. אבל סתם לרשום "הכל בורח לא בקצב"... זה כבר ביקורת בלי שום הסבר. אבל בכל מקרה תודה לשניכם
הקוונטאוז "מאפס" את העבודה הלא מאופסת הידנית במידי כשאתה מנגן תפקיד מידי הוא לא יושב אחד על אחד יש פיקשושים ובריחות מהקצב את זה הפעולה הזאת מתקנת. בד"כ זה אמור להיות שם על 16\1 זה משתנה בהתאם לטמפו ולתיבות.