קטע שהקלטתי

alt loc

New member
קודם כל

סבבה על הניסיון.. אין קצב הכל בורח לא יושב ביט על ביט ו... הדרמים שיש לך שם לא במיקס בכלל

ofir_y

New member
בלה בלה בלה...

ביקשתי הערות כדי ללמוד, לא אנשים שממלמלים דברים מתחת לשפם.

dmt4me

New member
אני אהבתי,יפה מאוד.

כמובן שיש מקום לשיפור ,אי סנכרון בכלי הקשה לא מצאתי..הייתי משייף מעברים וסאונד ומוביף שטיחים.כל הכבוד,בהצלחה!

alt loc

New member
קודם כל אין לי שפם

ואחר כך יש לך הרבה מה ללמוד כדי שהכל ישב במקום ושאני אומר שזה לא יושב אז זה כן כדי שתלמד להבא ואם אתה לא יכול לקבל הערות בונות סורי יש לך בעיה קשה ידידי

רבי אופיר שליט"'א ../images/Emo197.gif../images/Emo26.gif

alt loc צודק בכל מילה ממה שאמר אתה צריך לעשות כנראה קוונטאוז לפחות לסט תופים שם זה נשמע לא הכי טוב כי אין סינכרון נורמאלי ההייאט נבלעת ונראה שהיא לא ממש קשורה לסט תופים את הלבאלים של הבייסדראם צריך למקסס יש מידי פעם בומים חזקים מידיי שהאוזן לא מקבלת אותם
תשמע אם לא רצו לרעתך אף פעם אל תשלול תגובות או אנשים קח את התגובות בכיף.. ומזה תלמד אם היית יודע איך אני למדתי.. כוויות קשות יש לי אבל חפיף אז י'לה.. משנכנס אדר מרבים בשמחה תן חיבוק לאדון alt loc וסעו קדימה

alt loc

New member
לא קרה כלום ...../images/Emo13.gif

כל מה שאמרתי באמת היה כדי שיתקן וילמד להבא

ofir_y

New member
לאלי ולך

אני מאוד רציתי ביקורת בונה. לא סתם באתי לפה ... והנה שאלי רשם לי על הקוונטז (שאני עדיין מברר מה זה ואיך אני משנה/מכוון/מוסיף את זה) אז למדתי. אבל סתם לרשום "הכל בורח לא בקצב"... זה כבר ביקורת בלי שום הסבר. אבל בכל מקרה תודה לשניכם

לאופיר ולאופיר ../images/Emo8.gif

קח תמונה סימנתי שם 2 מקומות העליון זה המקום של הקוונטאוז בסרגל התחתון זאת אופציה שעדיף שתהיה במצב on תמיד בהצלחה.

ofir_y

New member
ואיך בעצם זה עובד?

לא נראה לי שזה עזר במיוחד (במקרה הספציפי שלי)

../images/Emo35.gif

הקוונטאוז "מאפס" את העבודה הלא מאופסת הידנית במידי כשאתה מנגן תפקיד מידי הוא לא יושב אחד על אחד יש פיקשושים ובריחות מהקצב את זה הפעולה הזאת מתקנת. בד"כ זה אמור להיות שם על 16\1 זה משתנה בהתאם לטמפו ולתיבות.

FaTRiX

New member
אהבתי את הסאונד של הגיטרות

הכל אחלה, לא הייתי משנה כלום חוץ מהמקצב של התופים. הוא די תוקע ומונוטוני למקצב של הגיטרה.

למעלה