קטע ממש יפה - חובה!!!

EverMan

New member
התכוונתי שינוי , לא מולדת.

ולפיד מספיק קרוב לרב - רק שהוא מאכיל חילונים ולא חרדים. מוכר להם דרשות וקמיעי שקר. ותתפלא - יש לי מספיק רצונות להעז , ומספיק רצון לצאת נגד מוסכמות , ההבדל הוא שאני לא מוצא לנכון להפוך את כל העולם - אלא ללכת דרך המערכת ולהמשיך בדרך קיימת שכן מתאימה לי. לא תמיד צריך להמציא דרך - אם יש אחת סלולה שהיא הכי נכונה והכי טובה.

CANDY MAN

New member
אפילו אתה תסכים איתי...

שאם נמשיך ללכת בדרך מסויימת לא נגיע לשום מקום, והעובדה לכך היא שיש רוב גדול בעם שדורש שינוי (לא את המפלגה, אלא שינוי פיסי) יכול להיות שהרבה יותר נוח ללכת בדרך אחת שנראית לך הכי נכונה והכי טובה אבל לרבים אחרים לא. תלמד להבין את זה, גם ביחס שלך אל מפלגת העבודה ושינוי... (בקשר לזה שהאשמת את שינוי שהיא לוקחת לעבודה מנדטים)

EverMan

New member
הם רוצים שינוי מהדרך הקיימת

כי כיום לא הולכים באף דרך ! העבודה מציעה דרך שנוסתה בעבר והצליחה פעמים רבות. לא האשמתי את שינוי בזה שהיא לוקחת מנדטים. האשמתי אותך בזה שאתה אומר שטויות בזה שאתה מקים מפלגה על רעיון אחד - לוקח מנדטים מהעבודה , ואז אומר : אהה ! העבודה סתם כלום.

yoavl1

New member
ענבר?

קנדימן מעריץ את מולדת??? הגזמת! לפעמים אני מרגיש שהוא עושה עבודת קודש במלחמתו בפנאטים.

CANDY MAN

New member
הוא התבלבל... הוא התכוון שינוי.....

ואני באמת מרגיש שאני עושה עבודת קודש נגד הפאנטים כי קיצוניות לכאן ולכאן לא תוביל אותנו לשום מקום! צריך תמיד למצוא את הדרך הביניים! השיוויונית! זאת שתעשה צדק עם כולם! ותיצור הגינות! גם בעניין הפלשתינאים! וגם בעניין החרדים!!!!(אהממ... ענבר)

EverMan

New member
שילחם בדעות הפאנטים

ובהשפעות שלהם על החיים שלנו עד מחר. לא בפאנטים עצמם. לאדם יש זכות להיות אידיוט פרימיטיב. אין לו זכות לכפות עליי את זה. אני גם מאמין שצריך להלחם בכפיה הדתית. להבדל מקנדילה פה , אני לא יוצא למסע צלב אנטי-דתי נגד כל הדת ונגד כל מי שמייצג אותה.

CANDY MAN

New member
אתה יוצא נגד כל הדברים בעולם...

חוץ ממה שנראה לך נכון... לא איכפת לך שאחרים חושבים אחרת, לא איכפת לך שאחרים נפגעים (כי אתה כמובן לא מרגיש נפגע, ובקיצור, איכפת לך רק ממה שפוגע בתחת שלך או במפלגה המהוללת שלך... בנוסף, אין לך שום רצון לשנות ולהשתנות אלא רק להישאר בקופסה שכלאו אותך בה... אם זה העתיד של העבודה כנראה שהיא בחיים לא תעלה לשלטון...

EverMan

New member
קיצר כל מה שאמרת

זה שבלה בלה בלה אתה מעריץ את העבודה ? למה להוסיף הרבה מילים ? לפחות תדבר ת´כלס. בתור אדם שמעריץ את שינוי ולא מוכן לקבל גם שום דרך אחרת מלבד כוח לבעיה ושנאת חרדים - לא הייתי מדבר הרבה. אני לא יוצא נגד הכל. אני יוצא נגד מה שלא נכון. חבל שאתה לא יוצא פשוט נגד מה שלא נכון ולא נגד הכל. ואיך אתה בכלל מסוגל להגיד "לא אכפת לך שאחרים נפגעים" ?! מי מאיתנו זה שדואג לפתרון כמו שצריך ומי זה שתומך בהמשך מלחמה תמידית ?! מי זה שדואג לשכבות החלשות ?! מי ?! הא ?!

CANDY MAN

New member
אתה מעיק מציק ואדיוט... יופי לך....

תמשיך עם ההסתה שלך, תמשיך עם הבולשיט שאתה פולט... "ולא מוכן לקבל גם שום דרך אחרת מלבד כוח לבעיה ושנאת חרדים" יופי ענבר, הוכחת רישמית שאתה מטומטם, כבר חודש ימים אני כותב לך ומסביר לך שלא מדובר בשנאה אבל הסטיגמה כנראה ממש דבוקה לאנשים חלשים כמוך... אפילו החברה שלך הבינה את זה ורק אתה מדבר כמו ילד אוטיסט... ממש כל הכבוד... לך לא איכפת מאחרים, כי אתה פחדן! ואין לך כוח להילחם נגד מה שפוגע ברוב! נחמד מאד שאתה עוזר לחלשים, גם אני עושה זאת וכבר דיברנו על זה בעבר, החוכמה היא גם לדעת להילחם על דברים שהם חשובים לא פחות אבל לא הכי בוערים! למה? בשביל העתיד! תמשיך לחיות בבועה המזוייפת שלך, עוד חודש וקצת הכל יתפוצץ לך בפנים ואני יהיה הראשון לצחוק... ממש עלוב אתה... אני ענבר: "שנאת חרדים בלה בלה בלה" "מפלגת העבודה הכי טובה בלה בלה בלה" "שנאת חרדים בלה בלה בלה" בלי להקשיב בלי להבין...

EverMan

New member
לא שווה תגובה.

עלוב נפש. לך תזרוק אבנים על איזה דוס. אתה לא יותר טוב מהחרדים.

CANDY MAN

New member
לך תתראיין ל-BBC ותגיד...

שצה"ל יורה סתם בילדים קטנים ובזקנים... ואחרי זה הוא מכניס אותם למישרפות הסודיות שלו, ואל תשכח את בורות ההריגה... חתיכת בוגד מלוכלך...

וואו....כולנו חברים טובים פה...

דיי חבר´ה, לא מתאים כל הקללות, בואו ננסה להרגע... קדימה קדימה, ללחוץ ידיים...

CANDY MAN

New member
לא לוחץ יד עם הזבל הזה....

בגלל אנשים כמוהו רצחו את רבין והוא שאמור הכי לגנות את זה ממשיך עם ההסתה שלו ואם המשפטים חסרי התכלית שלו "שנאת חרדים" שנאת דת" כמו איזה תוכי מטומטם... בסוף אחרי שאיזה פאנט חרדי ירצח את טומי לפיד בהשראת הרב עובדיה אז ענבר יחייך ויהיה מרוצה מעצמו...

DR Z

New member
לשרת את הכיבוש...

קודם כל מצחיק ואירוני שענבר אהב את הקטע אך בחתימה שלו כתוב "עדיפה דרך השלום על דרך המלחמה" אם אתה תומך בשלום, אז אל תלך למלחמה שלהם. זו צביעות מצד אחד לדבר על שלום אבל ללכת להלחם בשטחים, ורק לקוות שיהי שלום. השלום לא יגיע מעצמו. צריך להביא אותו. והפעולות שצבא "ההגנה" עושה בשטחים לא מקדמות את השלום... בקשר לקטע: אני מסכים שההליכה לצבא פירושה ויתור על חלומות אישים והנאה פרטית וכו´ אבל לפני שהולכים לצבא כדאי לחשוב את מי הולכים לשרת. אני לא מוכן ללכת ולהלחם ולעזור להמשך הכיבוש. אני לא מתכוון ללכת ולהשתתף במדיניות התוקפנית שמפעיל הצבא. מדיניות שכוללת עוצר, סגר, הרעבה, הרג, הוצאה להורג ללא משפט, מניעת טיפול רפואי, גזל אדמות ויבולים ... אני בטוח שעוד רבים מכם מתנדיגים לפעולות של הצבא אבל בכל זאת הולכים לשרת - אבל אני לא - אני לא מוכן לפעול נגד המצפון שלי.

EverMan

New member
אני לא תומך בכיבוש העם

אני כן תומך במלחמה נגד הטרור. שלום בתור ערך לא יופיע מעצמו ככה סתם באוויר. צריך לעבוד בשבילו במישור החברתי והכלכלי בעיקר. אני לא מוצא לנכון לא להיכנס לשטחים ולעשות מבצעים.

CANDY MAN

New member
באופן כללי DR Z מעדיף להירצח....

כי אחרת קשה לי להבין מה אתה אומר... הכיבוש הוא מכפייה... אנחנו לא כמו עירק שהחליטה יום אחד לפני 12 שנה לפלוש לכווית... אנחנו כובשים כי אין לנו ברירה, כי אם אנחנו לא מתקיפים אנחנו מותקפים... (וכמו שמישהו אמר פעם ואני מקווה שזה לא היטלר כמו שהשמועה אומרת: "ההגנה הכי טובה היא התקפה") גם אני לא נהנה לראות את הפלשתינאים סובלים, גם לי כואב שנהרגים שם אנשים חפים מפשע, גם אני כועס שהורסים להם יבולים... אבל... וזה אבל גדול! הכל נעשה מכפייה! אנחנו צריכים להגן על עצמנו והכיבוש זה הדרך היחידה... אם צריך אז הורגים מחבלים ללא משפט! אם צריך אז עושים עוצר! אנחנו לא חבורה של סאדיסטים... אנחנו בסה"כ רוצים לשמור על ביטחוננו! המצפון זה דבר נחמד כשיש ברירה אחרת... איזה ברירה יש לך אם כאשר תפסיק את הטרור ישר תקבל מטר פיגועים? מה נעשה? נחכה שייגמרו להם המתאבדים? הכיבוש הוא כפייה, אף אחד לא נהנה לראות אחרים סובלים ובמקרה של ישראל גם אין לנו כסף לבזבז על דברים לא חשובים...

La Gamba

New member
קל להגיד

אבל מה יעצור את המחבלים מלהגיע לשטחי המדינה ולהכניס אותנו למצב של פחד תמידי מפצצות? אתה חושב שאם נצא מהשטחים ונפרוק את נשקינו, אירגוני הטרור יחדלו מלהתקיים? באמת... חוץ מזה, אל תלך לקרבי.

drakonit

New member
הקטע מעביר את המסר

וכל הדיבורים על חתימות ושלום או לא שלום לא קשורים כהוא זה להודעה המקורית. אני חושבת שהקטע הוא מאוד יפה. והוא כל כך נכון. ובתור אחת שהולכת להתגיס עוד כמה ימים הוא באמת העלה חיוך על השפתיים.

למעלה