קטע מטורף

mocko

New member
יקירי

לא ממש הבנת למה התכוונתי בעניין של המקומיים , אבל לא משנה ( התכוונתי לחנויות היותר קטנות ואישיות שרק מי שגר באיזור מכיר - לא "כלי-זמרים" ) . ובוא אני אחכים אותך קצת לגבי הגיטרה שאתה מחזיק בבית
חברת Sherwood היא חברה עם שורשים קנדיים\בריטים שפעלהאי שם בין אמצע\סוף שנות השמונים ועד אמצע\סוף שנות ה 90 ( בערך , אל תתפוס אותי במילה ) . החברה עבדה תחת שותפות מסויימת עם חברת אפיפון והתמחתה בעיקר בייצור מנדולינות ודמויי בוזוקי ( אחד מהכלים המוכרים ביותר שלהם עד היום הוא ה sherwood deluxe , מין יצור כלאיים של מנדולינה ) . הגיטרה שאתה מחזיק ביד היא sherwood folk Archtop , ואני בספק אם יש עליה מספר סידורי ( תקן אותי אם אני טועה
) . שווי השוק שלה הוא איפשהו בין 200 ל 300 דולרים . אז בעל המקום לא ממש בנה אותה

mocko

New member
sorry

לא Archtop , אלא Flattop . זה מה שקורה כשחולמים בהקיץ על גיטרות נפח

xflil

New member
והיא נחשבת לגיטרה טובה? ../images/Emo13.gif

אני רק יודע שאני מרוצה... אגב, כן הבנתי, קניתי אותה בחנות קטנה כזאת כמו שאתה מתאר, קצת יותר גדולה מהחדר שלי
אולי אתה לא הבנת אותי, התמונה שצירפתי של החנות, זו חנות שראיתי אחרי שקניתי את הגיטרה, והיא משהו בסגנון כלי זמר... לא שם קניתי את הגיטרה שלי...
עכשיו הגיטרה באמת כמו שאתה אומר עלתה לי בערך 2000 פרנק... שזה 1200-1000 שקל... אני כבר לא זוכר... ובקשר לא מספר הסידורי, אני יכול לתקן אותך
הוא כתוב בתוך תיבת התהודה (אתה יכול לראות בתמונה שיש פתק בפנים...) בעצם אני לא בטוח אם זה מספר סידורי כתוב מספר מודל... אז ככה: SH802EQ ותודה רבה רבה רבה לך! כי פעם כבר שאלתי פה, ואף אחד לא שמע מימיו את השם שרווד.... אז תודה לך!

למעלה