מי שרוצה גם לצחוק וגם לשמוע אפקט מגניב שקניתי לבס (שנותן סאונד של סינטיסייזר לבס) מוזמן להוריד את הקטע הזה מאמברוזיה!!! אני אשמח אם תגיבו על הגרוב ... על הסאונדים .... ותגידו אם היה משעשע?
ות לא משהו שקשור לקטע. מאיפה לעזאזל אתה קונה את האפקטים? ואיפה אני מוצא איזה דיסטורשן פשוט ומסריח לבס????? וכמה זה אמור לעלות? משהו פשוט? נראה לי שאתה מבין אז החלטתי "להתלבש" עליך.
את האפקטים אני קונה בפריז (שם אני גר) אל תקנה דיסטורשן מסריח לבס ...... תקנה משהו טוב כי חבל להתאכזב וגם לאבד כסף ... תשקיע במשהו שישאר איתך המון זמן כמו: electro harmonix -big muff ebs - multi drive boss - bass overdrive odb 3 אין לי מושג כמה זה יעלה לך בארץ ... אבל boss אמור להיות הכי זול מבין השלושה!! "תתלבש" עלי ..... חפיף .... אין לי בעיה לענות .... או שפשוט אני לא אענה
פשוט משוגע על העיר הזאת...כשאני אגדל, אולי אני מתכנן לגור שם גם, אבל זה חלום בינתיים........ (כן, אני כן יכול, יש לי אזרחות גרמנית, מה שאומר שאני באיחוד האירופי, ואני יכול לקבל רשיון עבודה וכל שאר הירקות........)
ברחוב קונסטנטינופול, או רחוב מקביל אליו, זה כמו רובע כזה של כלי נגינה וזאת הייתה חנות של קלאסיות ואקוסטיות... רק אחרי שקניתי אותה גיליתי חנות ענקית של אקוסטיות וחשמליות החשמליות במרתף כזה.....רק שאין לי מושג איה הייתה החנות..... יש לי תמונה של הקומה העליונה של החנות (קלאסיות ואקוסטיות) אני אסרוק ואשים אותה פה...
) לא הספקתי לחפש חנויות מוסיקה מעניינות . וגם ג´ף בק הופיע שם אז - ולא יצא לי ללכת ...
ולשאלתי , איך חנויות כלי הנגינה שם ? יש איזשהן המלצות על חנויות המתמחות בעיקר בגיטרות אקוסטיות ? או חנויות דסקים שוות ביותר ולא ממש מוכרות ( עבור הנסיעה הבאה .... ) ? יהיה נחמד לשמוע ממישהו שגר שם .
יש פה איזור שלם .... רק חנויות לגיטרות..... חוץ מהחנויות הכלליות.. שמוכרות קצת מהכל ... יש חנויות עם התמחויות כמו... רק בס... רק אפקטים .. רק מגברים ... רק תופים ... וכו ... חנויות דיסקים יש פה בלי סוף... אני אישית מצאתי את רוב מה שחפשתי ב fnac אבל יש חנויות דיסקים יד שניה בסגנון "האוזן השלישית" שאפשר למצוא בהם דברים מענינים!
ב FNAC לא מצאתי שום דבר ממה שרציתי ( אפילו את pierre bensusan , שהוא גיטריסט צרפתי\אלג´יראי לא הכירו שם
. גם כששאלנו אותם על מופעים חיים הם לא ממש שיתפו פעולה , הסניף היה בלה דפאנס
) . בורג´ין יש מבחר גדול מאוד , אבל גם די יקר .... . אבל אני מדבר יותר על החנויות הקטנות והמיוחדות האלה ( ואתה מבין אותי ) "של המקומיים" שמתמחות נגיד בכלים אקוסטיים ? שווה להגיע במיוחד כדי לבדוק נגיד גיטרות אקוסטיות שהם מעבר לפנדר\גבסון\איבנז ??
אני מאוד מאוד מאוד מרוצה מהאקוסטית שאני קניתי...וקניתי אותה מ"המקומיים" שמתמחים בכלים אקוסטיים... ואתה אל תכיר את הפירמה ככה שזה לא איבנז\גיבסון\פנדר וכל השאר....