קטע מוזר שלא צפיתי

Harrington

Well-known member
מנהל
יש איזשהו מוצר שראיתי בפרסומים רבים, שעל-פי הפרסומות אמור להיות מסוגל לעזור לי במשהו. אלא שעד כה לא כל כך האמנתי בזה ולאור המחיר הגבוה יחסית (כמה אלפי ש"ח) לא טרחתי לקנות אותו. בפרסומת שנתקלתי בה של המוצר משבוע שעבר, בה דובר על היבט נוסף שעד כה לא קישרתי למוצר אך יכול עוד יותר לסייע לי, החלטתי לנסות את המוצר (יש אפשרות לרכשו לתקופת נסיון). הזמנתי דרך האתר והמתנתי בהתאם להוראות ליצירת קשר עימי.

אכן לאחר מספר שעות קיבלתי שיחת טלפון. מבלי ששאלתי, ביקשתי, חשבתי, הוצע לי המוצר שרציתי (היקר מבין כמה דגמים) בכאלף ש"ח פחות מכפי שהוא מפורסם באתר החברה. כמובן שהלכתי על זה (עדיין לתקופת נסיון שהסתבר שהיא בתשלום, מה שלא נאמר בפרסומים, אבל לא משנה). לדברי המוכר, ההצעה המוזלת היא לאותו יום (אתמול) בלבד, במסגרת איזשהו מבצע של החברה.

הקטע המצחיק הוא שכלל לא ידעתי על המבצע. הוא לא הופיע בשום מקום (בכל אופן נדמה לי שלא. זה לא שבאמת התעמקתי בפרסומות), לא מוזכר באתר (בוודאות) של החברה. כלום. זה היה מבצע שהם ידעו עליו והודיעו עליו למתקשרים. אבל אני הרי התקשרתי או ליתר דיוק ההתקשרות בינינו נוצרה, לאחר שכבר הודעתי באתר על כוונתי לרכוש את המוצר במחיר הגבוה יותר. כלומר אם המוכר לא היה אומר מילה, הוא היה מבצע עסקה על המחיר הגבוה יותר והחברה הייתה מרוויחה עוד 1,000 ש"ח. למה הוא מצא לנכון להודיע לי שאני מקבל את המוצר במחיר מוזל? מיותר לחלוטין מבחינתו.

משתפרת1

Well-known member
יש איזשהו מוצר שראיתי בפרסומים רבים, שעל-פי הפרסומות אמור להיות מסוגל לעזור לי במשהו. אלא שעד כה לא כל כך האמנתי בזה ולאור המחיר הגבוה יחסית (כמה אלפי ש"ח) לא טרחתי לקנות אותו. בפרסומת שנתקלתי בה של המוצר משבוע שעבר, בה דובר על היבט נוסף שעד כה לא קישרתי למוצר אך יכול עוד יותר לסייע לי, החלטתי לנסות את המוצר (יש אפשרות לרכשו לתקופת נסיון). הזמנתי דרך האתר והמתנתי בהתאם להוראות ליצירת קשר עימי.

אכן לאחר מספר שעות קיבלתי שיחת טלפון. מבלי ששאלתי, ביקשתי, חשבתי, הוצע לי המוצר שרציתי (היקר מבין כמה דגמים) בכאלף ש"ח פחות מכפי שהוא מפורסם באתר החברה. כמובן שהלכתי על זה (עדיין לתקופת נסיון שהסתבר שהיא בתשלום, מה שלא נאמר בפרסומים, אבל לא משנה). לדברי המוכר, ההצעה המוזלת היא לאותו יום (אתמול) בלבד, במסגרת איזשהו מבצע של החברה.

הקטע המצחיק הוא שכלל לא ידעתי על המבצע. הוא לא הופיע בשום מקום (בכל אופן נדמה לי שלא. זה לא שבאמת התעמקתי בפרסומות), לא מוזכר באתר (בוודאות) של החברה. כלום. זה היה מבצע שהם ידעו עליו והודיעו עליו למתקשרים. אבל אני הרי התקשרתי או ליתר דיוק ההתקשרות בינינו נוצרה, לאחר שכבר הודעתי באתר על כוונתי לרכוש את המוצר במחיר הגבוה יותר. כלומר אם המוכר לא היה אומר מילה, הוא היה מבצע עסקה על המחיר הגבוה יותר והחברה הייתה מרוויחה עוד 1,000 ש"ח. למה הוא מצא לנכון להודיע לי שאני מקבל את המוצר במחיר מוזל? מיותר לחלוטין מבחינתו.
ניסים ונפלאות. ממש פעמי המשיח.
אני כבר לא מעט זמן שמה עין על חנויות עם ציוד לטיולים. נעלי ההליכה של האיש שלי התפרקו ובטיול האחרון הלך עם נעל פחות מתאימה. נעלי הליכה (אנחנו קוראים להן נעלי גיבורים) עולות מאות רבות של שקלים. אז ב"למטייל" יצאו ביומיים האחרונים עם פרסומות למבצעים. לא יודעת אם לכבוד הבחירות או לכבוד סוף החורף. בדקתי באתר וראיתי נעלים שיכולות להתאים, ומחיר המבצע הוא פחות מ- 40% מהמחיר הרגיל. אחרי שהצבענו נסענו למתחם הביג בו נמצאת חנות למטייל. היו שם נעלי גברים בשני מספרים בלבד (כנראה זו הסיבה להנחה המופלגת), אחד מהם התאים. האיש שלי מדד, הרגיש נוח. החלטנו לקנות, ואז בלי ששאלנו המוכר אמר שהמחיר (שכבר היה סביר בפרסום) ירד בעוד 80 ש"ח, כדי לגמור את המלאי. גם אנחנו הופתענו.

Harrington

Well-known member
מנהל
החלטנו לקנות, ואז בלי ששאלנו המוכר אמר שהמחיר (שכבר היה סביר בפרסום) ירד בעוד 80 ש"ח, כדי לגמור את המלאי. גם אנחנו הופתענו.
באמת מוזר לי :). מילא אם הוא היה אומר את זה בשלב בו אתם מתלבטים. את זה כמובן אפשר להבין. אבל אחרי שכבר הודעתם שהחלטתם לקנות? הרי המלאי יצטמצם באותה מידה עם ובלי שיודיע שאתם יכולים לשלם פחות.

שמלת תחרה1

Well-known member
באמת מוזר לי :). מילא אם הוא היה אומר את זה בשלב בו אתם מתלבטים. את זה כמובן אפשר להבין. אבל אחרי שכבר הודעתם שהחלטתם לקנות? הרי המלאי יצטמצם באותה מידה עם ובלי שיודיע שאתם יכולים לשלם פחות.
יש אנשים טובים.

Harrington

Well-known member
מנהל
יש אנשים טובים.
אכן. עם זה אני מסכים לכתחילה. אבל כאן אני לא בטוח שאני רואה זאת כך. אם מישהו מהמגיבים הפבלוביים כאן ייחס לי פרייאריות מדומיינת כלשהי (כמובן בלתי רלוונטי כהוא זה למשהו), הרי שבדברי המוכר/חברה אני רואה דווקא סוג של פרייאריות. זה לא שהיה מבצע שהיה גלוי וידוע לכל ורק אני במקרה פספסתי אותו.

שמלת תחרה1

Well-known member
אכן. עם זה אני מסכים לכתחילה. אבל כאן אני לא בטוח שאני רואה זאת כך. אם מישהו מהמגיבים הפבלוביים כאן ייחס לי פרייאריות מדומיינת כלשהי (כמובן בלתי רלוונטי כהוא זה למשהו), הרי שבדברי המוכר/חברה אני רואה דווקא סוג של פרייאריות. זה לא שהיה מבצע שהיה גלוי וידוע לכל ורק אני במקרה פספסתי אותו.
מתי תקבל את המוצר? והאםהמשלוח עליך?

משתפרת1

Well-known member
אז אתה עשיר יותר ב-1000 ש"ח, ואני- ב-80. חגיגה.

משתפרת1

Well-known member
אם אני מסתכל על זה ככה ארגיש מחויב להוציא את המשפחה לארוחת ערב בסכום הזה :).
אני אוכל לכל היותר להוציא אותם לפלאפל, בתנאי שכמה מהם יאכלו רק חצי מנה... אז ארוחת הערב תהיה עלי- בערב שבת ובליל הסדר.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל

אם הצלחת לרכוש במחיר מופחת ב1000 שקלים בעקבות המבצע אז אני מניח לפי חוקי ההיצע והביקוש
שכנראה הביקוש למוצר הזה ירד ולכן ה"מבצע המופלא".
השאלה היא, האם תקופת הנסיון היא מספיקה כדי לאמוד את יעילות המכשיר.?
כי יכול להיות שייווצר אצלך (עם תחילת השימוש במכשיר) אפקט פלציבו שיתן לך תחושה אופורית שהמכשיר יעיל כשבעוד חודשיים הוא יהפוך לעוד אבן שאין לו הופכין.
לא שתחושה אופורית היא תחושה רעה, אבל לא זאת הייתה הכוונה מלכתחילה, נכון? :-]
בכול אופן יהיה מה שיהיה אני מאחל לך רפואה שלימה. |4U|

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
אם הצלחת לרכוש במחיר מופחת ב1000 שקלים בעקבות המבצע אז אני מניח לפי חוקי ההיצע והביקוש
שכנראה הביקוש למוצר הזה ירד ולכן ה"מבצע המופלא".
לפי מה שהנציג אמר, המבצע היה לקראת יום הבחירות. לכן שלשום היה היום האחרון למבצע והיום המחיר אמור להיות זה שמוצג באתר. אם זה נכון או לא, לא יודע :).
השאלה היא, האם תקופת הנסיון היא מספיקה כדי לאמוד את יעילות המכשיר.?
כפי שכתבתי למעלה, המכשיר אמור לעזור נגד כמה עניינים. לפחות נגד אחד אני יודע כבר ממישהו אחר שהוא באמת יעיל. רק שעבורו בלבד לא קניתי אותו עד היום (גם בגלל המחיר למען האמת). כעת משגיליתי שהוא אמור לעזור גם לעניין אחר, היה שווה לי.
נתנו לי תקופת נסיון של 3 חודשים במקום 2. בינינו, לא מאמין שמשהו שלא עוזר במשך 3 חודשים יתחיל פתאום לעזור לאחר מכן, כך שאני מאמין ומקווה שזה מספיק. הבעיה (והסיבה שלא קניתי עד היום) נראית לי יותר כושר ההתמדה שלי להשתמש בו כמו שצריך.
כי יכול להיות שייווצר אצלך (עם תחילת השימוש במכשיר) אפקט פלציבו שיתן לך תחושה אופורית שהמכשיר יעיל כשבעוד חודשיים הוא יהפוך לעוד אבן שאין לו הופכין.
אכן יכול להיות :). לא אפקט הפלסבו. זה עניין עובדתי בתחום השני אם הוא יעבוד או לא יעבוד. לא משהו שתלוי בתחושה שלי. אבל כאמור, החשש שלי הוא שלא אתמיד בשימוש בו ואז הוא אכן יכול להפוך לקישוט יפה.
בכול אופן יהיה מה שיהיה אני מאחל לך רפואה שלימה. |4U|
רב תודות :).

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל

שאלה?
האם ידעת את המחיר לפני שהתחיל המבצע?

מלאכת מחשבת1

Well-known member
בגדול, הפריירים [כמוך] לא מתים, הם רק מתחלפים.
ולא משנה בכלל מה המוצר. המסקנה שלי נובעת רק מהתיאור שלך......

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
בגדול, הפריירים [כמוך] לא מתים, הם רק מתחלפים.
ולא משנה בכלל מה המוצר. המסקנה שלי נובעת רק מהתיאור שלך......
נשבע לך סופרמן 1234 שהבוקר תהיתי ביני לבין עצמי, לאן נעלמת בזמן האחרון?
בשל גילך, חשבתי לרגע שאולי חלילה נאספת אל אבותיך הטובים שחלק מהם אני בטוח מרושעים כמוך. :-D
אבל הנה אני רואה אותך פה הבוקר ושוב רווח לי.
תראה איך הצבע חזר לי אל הלחיים. :-]

שמלת תחרה1

Well-known member
בשל גילך, חשבתי לרגע שאולי חלילה נאספת אל אבותיך הטובים שחלק מהם אני בטוח מרושעים כמוך. :-D
סבא למופת:)

GoldenEyes

Well-known member
כמדומני הוא היה בניק השני שלו :)

למעלה