קטע מבאס

henney

New member
החדר שלי הוא דמוי מקדש הג'דיי

טוב... אולי לא מקדש ג'דיי רק מקדש (בשבילי). אני יכולה להשתמש בקרטוני קורנספלקסXD

baglemaster

New member
זה החומר יצירה המעודף עליי!!!

אבל זה לא יספיק... אפילו עם כמות הקורנפלקס שאוכלים אצלנו בבית...

henney

New member
טוב אז אולי בקבוקים? במקום למחזר

אפשר ליצור פסל סביבתי

baglemaster

New member
אז ככה

בשלב ראשון אנחנו צריכיםת תמונות. הרבה תמונות. של הפאלקון מבפנים. אין לי כרגע את הסרטים אז זה טיפה בעייה...

rangrok

New member
אחרי זה שלב שני

לגנוב צלחת לווין של ייס כמו זאת שיש על הפלקון ומלא לוחות פח או קרטוני קורנפלקס ולנסות להרכיב את זה למרות שאני בעד לבנות את כוכב המוות כבר בניתי משהו שהיה נראה כמו אבל זה התפרק לי

henney

New member
כוכב מוות

צריך לעשות גם את הקרן לייזר D: זה יהיה מגניב. היום בשיעור אומנות שהיה לנו, אמרו לנו לצייר משהו על המדבר (אחרי 4 ימים שם) ואני חשבתי "לעזאזל עם הנגב. אני מציירת את טאטואין :p" וזה יצא מעולה, עשיתי את 2 השמשות וזה זכה מקום ראשון מבין כל הציורים XD (אף אחד לא הבין מה זה חוץ ממישהו אחד שהעיר לי "רק איפה החוות לחות והבית?")

rangrok

New member
הנגב זה לא מדבר

טטואין זה מדבר הנגב זה מקום עם נחלים ועצים וצמחייה ועוד מלא דברים טטואין זה חול חול ועוד חול אני לא מבין איפה בדיוק יש שם מים

henney

New member
מסביב אני ראיתי בעיקר ובעיקר חול

אז הפכתי את זה לטאטואין רק בשביל הקטע. היינו גם במדבר יהודה (טיול אחר) אבל אז לא ביקשו מאיתנו כלום חוץ מלעשות בוחן (לא הייתה שביתה)

henney

New member
תלו את זה. פאדיחות רצח

לא נוראף גנבתי את הציור של דרת' ויידר ולוק, אני אגניב גם את זה אני יודעת בקטע של פאלקון במפנים אבל זה יותר קשה ממבחוץ

rangrok

New member
תלו ביסודי שהייתי בו' פסל שלי

שהמורה חשבה שהוא יפה באופן יוצא דופן ואז חבר שלי לקח את הפסל באמצע חדר מורים וניפץ את זה המורה לאומנות רצתה להרוג אותו ואני בעד לבנות את כוכב המוות מבחוץ כיזה קל ודי מגניב

henney

New member
איזה מעצבן הוא!

מה זה? היא קינא...? כן כוכב המוות מבחוץ זה מגניב אבל פאלקון מבחוץ זה עוד יותר מגניבXD

rangrok

New member
חפיף מה אכפת לי זה לקח לי חש דקות לעשות את זה

אני לא חושב שאפשר לעשות את הפלקון מי בפנים כי לא ראו את כל הבפנים למרות שאם עושים את זה תמיד אפשר לשים בובות של האן או צ'ואי ואז זה יהיה יותר טוב

rangrok

New member
*תיקון* חמש

סליחה על כל השגיאות כתיב פשוט שברתי אתמול את יד ימין ואני מקליד עם שמאל

Gilliana

New member
איי איי ../images/Emo122.gif

לא נעים בכלל בכלל. החלמה מהירה ומלאה!

obiwanjonatan

New member
פלקון זה באמת מגניב, אבל יותר טוב

זה לבנות (ועכשיו אני קצת מגזים בדמיון כי זה ממש לא יהיה זול) X- WING או Y- WING ממונעים עם גלגלים והגה. (שוב, זה באמת טיפה מסובך אבל אפשר לנסות)

למעלה