קטע מבאס

henney

New member
פששש רעיון!

יש נישברה? אויי לא נעים. כמו שאני חטפתי דקירה ביד ימין והיא לא זזה או שנקעתי את הברך בגלל שמישהו פיספס לי את כל הגוף ופגע לי עם הרומח בברך לא יצאתי למסע נגב =/ טוב זה משפר את הקורדינאציה!. עד שנעשה X WING קודם כל שנימצא חומרים לעשות מהם הכל!

obiwanjonatan

New member
אפשר פשוט

לעשות את זה עם קרטונים צבועים, ובשביל תא הטייס אפשר להשתמש בפלסטיק שקוף (שלא מחובר חזק מדי, בשביל שיהיה אפשר לפתוח ולהיכנס)

baglemaster

New member
הכל תלוי בגודל...

ו- x-wing זה טיפה בעיה בגלל שממש קשה לעשות כנפיים גדולות שיחזיקו את עצמן... אבל, אם הולכים על דגם יחסית קטן... משהו כמו אורך של 40 ס"מ, אני חושב שעם הרבה תמונות מכל מיני זוויות אני אוכל לבנות את הפאלקון מקרטון. יכול להיות אפילו שאני אדפיס את הטקסטורות ואדביק על הקרטון... אולי בימים הקרובים אני אתחיל לעבוד על זה.

baglemaster

New member
העניין אבל זה לא רמת הפירוט

העניין הוא גודל הכנפיים... ולהעמיד שני משושים שגדולים פי 10 מתא הטיייס זה סיפור... גם 4 כנפיים בצורת X... עכשיו- כל זה זה רק במקרה ואנחנו באמת חושבים להלביש את זה על טרקטורון... למישהו פה יש בכלל טרקטורון??

rangrok

New member
למה לעזאזל לסבא וסבתא שלך יש טרקטורון

אני חייב תשובה לזה

obiwanjonatan

New member
בגלל

שאח שלי אוהב מרוצים, בבית ישלו משחקים של מרוצים אבל אצל סבא וסבתא אין לו, אז אחרי שבועיים של התבכינות, סבתא וסבא קנו טרקטורון בשביל המרוצים שלו

henney

New member
וואו רק בגלל השתבכיין?!

אני 3 שנים בכיתי שאני רוצה פלייסטיישן ובסוף כשזה הגיע לי לא שיחקתי

obiwanjonatan

New member
סבא וסבתא שלי עוד נחשבו רעים

בבית הוא לא צריך אפילו להתבכיין, הוא רק מבקש (או דורש) משהו, ויום אחרי כבר יש לו.

למעלה