קטע אדיר!!!!

גילדורי

New member
קטע אדיר!!!!

שהעלתי לאמברוזיה, פשוט גדול ואפילו מוזר. הקלטתי עם חבר שלי, זה על איזה הומו אחד מהכיתה שלנו.

yoni162

New member
"קטע אדיר!!!!"

מה גדול ומה מוזר, זה לא מצחיק אפילו. אתה רוצה אני יכול להראות לך מה זה שירי צחוק, אבל מה שעשית לא שווה יריקה אפילו. אני יכול לזקוף זאת לזכותי, שבגלל השירים שלי איימו על שני חברים שלי במכות. אבל באמת שלא הבנתי מה "גדול ואפילו מוזר".

Petrucci-jr

New member
אתה ממש בן רע חסר טקט

הוא השקיע והכין קטע דיי נמאס לי ממך,אתה תמיד מבאס את הפורום,נמאס לי שאתה יורד כל הזמן על ילדים ואתה יודע יש גם צורה הייתה יכול להגיד, לדעתי הקטע לא יפה ,אבל אתה חייב לאמר את בצורה מעליבה,כל החיים שלך יורד על אנשים די כבר תתבגר

גילדורי

New member
כמה דברים

א. לי זה לא מפריע איך הוא מתבטא, אני פשוט שלם עם עצמי, ואין כמעט מישהו בעולם שיכול לבקר אותי\לרדת עלי, ואני באמת אפגע. זו זכותו להגיד מה שהוא רוצה , לי לא אכפת. ב. אמנם זה לא מתקרב לשטויות של דן ברזל ולהקתו,אבל מי שמכיר את הבנאדם עליו נעשה ה"שיר", מבין וצוחק, במחשבה שניה אולי לא הייתי צריך להעלות את הקטע לאינטרנט. ג. לא ממש עבדתי קשה על זה, זה סתם חבר שלי (שאיתי בלהקה) בא אלי, ואחרי קוקטייל של בירה,נרגילה ו-וודקה- זה מה שיצא.

yoni162

New member
גילדורי אתה אחלה...

ידעתי שלא יפריע לך כי ידעת מה אנשים יבינו (או לא יבינו מהקטע), אחרי הכל אני לא מכיר את הילד ההומו מהכיתה שלך, מה גם שלא מבינים מילה ממה שאתה אומר בשיר, מה גם שהוא קצר ולא מצאתי בו שום דבר גדול או מוזר, אז סתם התעצבנתי כי כנראה ציפיתי להרבה יותר מזה לפי התיאור שלך, אז מצטער על זה. בכל אופן יש לך ממש עתיד אם אתה יודע ככה לקבל ביקורת, ומצטער על ההתבטאות שלי...

גילדורי

New member
ליוני

הכל נסלח... אם אתה רוצה, הנה המילים (נורא מסובכות, לקח לי יומיים לכתוב את השיר הזה
) "או אלושה אתה מסכן כמה שתנסה אתה אף-פעם לא תזיין". וזה לא שניסינו לעשות מה"שיר" הזה משהו מיוחד, זה הקלטה אחת, במצב של סוטול, סתם שיחקנו עם הגיטרה, 3 אקורדים, 10 מילים. את האנשים מהשיכבה שלי זה הצחיק, אתכם לא, לא נורא. פשוט כתבתי שהוא "גדול!!!" ע"פ תגובות של אנשים שמכירים את הנפשות הפועלות. נ.ב אני עובד על שיר מטאל, שהפעם אני מבטיח, יהיה טוב. לקראת סוף פורים אני אשחרר אותו לאמברוזיה.

למעלה