קטעי סקסופון..

Domnastic

New member
קטעי סקסופון..

מה נשמע כולם
? רציתי לבקש את המלצתכם בקטעי סקסופון מרגשים. יתקבלו גם בברכה קטעי סקסופון בג'אז
אני ממש נמשך לכלי בזמן האחרון. שבוע טוב לכולם

FuryUri

New member
Shine on you crazy diamond

בס"ד. money us and them הממ... מעניין מה המכנה המשותף פה

Domnastic

New member
יש יש ויש.

אבל תודה בכל מקרה
אגב שיין אונ יו נתן לי תפור לפתוח תפוסט הזה

Pipe Dreamer

New member
Dire Straits - Your Latest Trick

אחד השירים היותר יפים שלהם לדעתי, מתוך האלבום Brothers in Arms. המנגינה החוזרת שם מנוגנת ע"י סקסופון (אלט אם אני לא טועה)

Pipe Dreamer

New member
סליחה, צודק. משום מה היה לי בראש

שראיתי בקליפ שלהם שהסקסופוניסט מנגן באלט

yotamn9

New member
יאפ

בדיוק אתמול קניתי סוף סוף את Brothers In Arms. כל שיר דבש.

Welsh

New member
אלבום נהדר

מה שאני ממש אהבתי בו (מלבד זה שהוא מלא בשירים טובים), זה שיש בו את הגירסא המלאה ל Money For Nothing ואני שהתחנכתי על האלבום אוסף בעל אותו שם (Money For Nothing), לא זכיתי לשמוע, פשוט הורידו בית שלם מהשיר. אבל האמת שאני יותר אוהב את הS\T שלהם, הסגנון שלו יותר לטעמי ויש בו הרבה פחות השפעה משנות ה-80 (כנראה בגלל שהוא יצא ב78
)

Pipe Dreamer

New member
אישית אני מעדיף את Love Over Gold

שני השירים הראשונים שם מהיותר טובים ששמעתי אי פעם (Telegraph Road ו-Private Investigations). קנופלר פשוט מתעלה על עצמו באלבום הזה.

Welsh

New member
אלבום נחמד

קנופלר הוא גיטריסט בחסד עליון ובאלבום הזה הוא לא שונה, אבל למה? למה השירים כל כך נמרחים? נדמה כאילו הוא פשוט סוחב זמן ושם פילרים פשוט ארוכים מדי בין סולו אחד למשנהו.

yotamn9

New member
../images/Emo45.gif

אני לא מכיר את דייר סטרייטס ממש לעומק, אבל אני כן יכול להגיד שיש קטעים שלפעמים זה לא ממש מתאים שהשיר נמשך ונמשך.

LightbuIb sun

New member
סולו ענק

אני זוכר שבהשקה של הדיסק הזה השמיעו את השיר הזה ברקע, ולא הבנתי איך לעזאזל נכנס סולו סקסופון לשיר של פורקיופיין, אבל כל-כך אהבתי

למעלה