קטעים של ארץ נהדרת להורדה בכעזה! נו לא אמרתי קאזה... אז זה כן חוקי!
T Testicles New member 26/12/03 #3 אם אתם מכירים את התוכנה "אי מיול" יש שם את כל הפרקים שהיו עד עכשיו. פרקים מלאים. בעצם.. גם אם אתם לא מכירים, עדיין יש את הפרקים להורדה שם.
אם אתם מכירים את התוכנה "אי מיול" יש שם את כל הפרקים שהיו עד עכשיו. פרקים מלאים. בעצם.. גם אם אתם לא מכירים, עדיין יש את הפרקים להורדה שם.
פ פIלי New member 27/12/03 #7 הוא נתן קישור להורדת אימיול, זאת תוכנה חוקית. זה כמו לתת קישור להורדת קאזה.
G ~*~gaL New member 27/12/03 #10 לפי החוקים בכלל ולפי ההגיון הפשוט, תוכנות שיתוף קבצים - מה יש בהן? אההההה-הא! קבצים לא חוקיים. הממממ, אז זה דיי הופך את התוכנה ללא חוקית. ואני סוגרת את הדיון הזה עכשיו.
לפי החוקים בכלל ולפי ההגיון הפשוט, תוכנות שיתוף קבצים - מה יש בהן? אההההה-הא! קבצים לא חוקיים. הממממ, אז זה דיי הופך את התוכנה ללא חוקית. ואני סוגרת את הדיון הזה עכשיו.
פ פIלי New member 27/12/03 #11 יש בהם גם תכנים חוקיים ואם אני לא טועה יש או היה בכלל פורום אימיול בתפוז.. בכל מקרה, לא ענית לי על השאלה
יש בהם גם תכנים חוקיים ואם אני לא טועה יש או היה בכלל פורום אימיול בתפוז.. בכל מקרה, לא ענית לי על השאלה
פ פIלי New member 27/12/03 #14 היית מאמינה ../images/Emo3.gif חיברתי את המודם הישן שלי במקום הראוטר, עד שהחבר'ס מבזק יבואו.. אז בינתיים אני מחובר לעולם.
היית מאמינה ../images/Emo3.gif חיברתי את המודם הישן שלי במקום הראוטר, עד שהחבר'ס מבזק יבואו.. אז בינתיים אני מחובר לעולם.
Y Yuvalenko New member 28/12/03 #15 ראוטר?? WTF?!? דבר עברית בנאדם!! חוץ מזה, אתה רוצה להגיד לי שאתה עכשיו מחובר על מודם ישן 56K ??? מה זה פה "שנות הביניים"?..
ראוטר?? WTF?!? דבר עברית בנאדם!! חוץ מזה, אתה רוצה להגיד לי שאתה עכשיו מחובר על מודם ישן 56K ??? מה זה פה "שנות הביניים"?..
פ פIלי New member 28/12/03 #16 "נתב" בשבילך.. ../images/Emo3.gif ולא, אני מחובר על מודם ADSL שחור וחמוד של אלקטל..
פ פIלי New member 28/12/03 #17 "נתב" בשבילך.. ../images/Emo3.gif ולא, אני מחובר על מודם ADSL שחור וחמוד של אלקטל..