קטעים לאקדמיה

פIלי

New member
קטעים לאקדמיה

טוב אני פותח בזאת שרשור קטעים לאקדמיה! למי שלא יודע, אפשר *לשלוח* טקסט סטנדאפ לאתר של ביפ, והקומיקאים יכולים להשתמש בקטעים למופע שלהם וגם אפשר לזכות בפרסים מגניבים. בינתיים שמו שם קטעים דיי גרועים, חוץ מ 1 או 2. בקיצור כל מי שכתב להם קטע מוזמן לשים אותו פה.. והנה שלי (כתבתי את זה ב 1 בלילה, אז אל תצפו לרמה גבוהה מידי): בתור ירושלמי בערך, אני חייב לדבר על תופעה נורא מעיקה בעיר הקודש - החרדים המטיפים. כן כן, אלה שבאים אליך "2 דקות תפילין..". שימו לב לתופעה מוזרה אצלהם - הם תמיד בזוגות. תמיד יש אחד שממלמל דברים לא ברורים בקצב מטורף, ואחד שמסביר לך על דברים כמו "צדקה מצילה ממוות", "הרמב"ם אמר פעם שכל מעשה צדקה יכול להביא לגאולה", ועוד כל מיני פלפולים. עכשיו שימו לב - עד שלא תתרום להם או תניח תפילין, הם יעקבו אחריך לנצח. אחד פעם עקב אחריי איזה רבע שעה, חשבתי להזמין מונית - אולי הוא יסכים להתחלק איתי בכסף? אבל עליתי על שיטה לא רעה להתחמק מהם - אתה נראה נורא נלהב ושמח להניח תפילין, ואז אתה מזכיר ככה בדרך אגב שאתה בעצם דרוזי - אבל זה כמובן לא בעייה בשבילך. הם ניהים חיוורים ובורחים נורא מהר. מומלץ מאוד! ואם כבר בחרדים עסקינן, מכירים את הקטע הזה של יהדות מתקדמת? אף פעם לא הבנתי את זה. כיאילו מה יכול להיות מתקדם ביהדות? אם לדוסים רגילים יש שמות כמו יהויכין, גחזי, קדרלעומר, אז ליהודים מתקדמים יש שווהזיון, כוסיתאחושרמוטה, וכאלה? ומה עם הקטע של לעשות סקס עם סדינים - אצל היהודים המתקדמים הם עושים הפרייה מלאכותית עם סדינים? ואם כבר הקטע של היהדות, יש את הסרט הזה של ליל הסדר. תמיד, אבל תמיד כל המשפחה משתכרת. אצלנו זה כבר נהיה מסורת - בליל סדר האחרון שהגענו לכוס שנייה סבא כבר היה בכוס ה 11 שלו, ובקושיות הוא עשה לאחותי טראומה כשהוא העלה זכרונות מהכושיות במסיבת רווקים שלו. הדוד השמן שלי כמעט הלך מכות עם מישהו בגלל שהוא חשב שהוא קרא לו 4 אחים, והבן דוד הקטן שלי נחרד מאוד שאחותי השיכורה הציעה לו "לשחק באגוזים" בגרסא האמיתית. וזה בלי להזכיר את הקטע המכוער של מלחמת הגפילטע פיש שהיה שם. ובלי קשר, עוד עניין שהטריד אותי בזמן האחרון זה הטעמים של וויצוסקי. מכירים את זה? "עינוגי הקרנברי"? "נפלאות האפרסק"? "קסם הקינמון"? מה זה השטויות האלה? זה נשמע כמו שם של סרטי פורנו הודים! וגם יופלה - "אפרסק מאוהב"? "תות שובב"? מה עם "קוקוס אשכי"? או אולי "מלפפון ים משפריץ"? ... תגובות\הצעות לשיפור\קטילות\ירקות יתקבלו בברכה. באמת. חשבתי לעשות את זה יותר ארוך, אבל הם ביקשו קצר.. טוב שיהיה, אם יהיה לי חומר טוב (זה חומר טוווב אני אומר לך!) אני יוסיף.

luli pop

New member
../images/Emo41.gifהקטע שילי../images/Emo41.gif- בעצם לא.

מיטל הכניסה אותי לחרדות שיגנבו לי אותו (לא אתם! עוברי אורח מבחוץ!)... *לא שהוא כ=ז=ה טוב לרמה של גניבה, אבל בכל זאת...* אבל אחריי שיפרסמו את הזוכים אני אשים אותו...

greeneye

New member
חביב.....

שלחתי להם קטע.. על נמוכים. אין לי אותו כרגע, אבל כשניסיתי אותו על כמה אנשים הם צחקו. אבל כנראה שאת ביפ זה לא מצחיק.

kfm

New member
מה זה אני היחידה שלא עשיתי?../images/Emo12.gif

אוש7יתי

New member
גם אני לא עשיתי

אולי בגלל שאני לא מצחיקה.....

greeneye

New member
קטע המשוחזר שלי. הצעות לתיקון

יתקבלו בברכה. מכירים את הקטע הזה, שאתם נמוכים? זה נוראי. ויש סיטואציה כזאת, שמי שנחמוך חייב להתקל בה פעם בחיים, שהולכים למשל עם חברים לקנות מכנסיים. עכשיו- זה קצר ברגליים, כי...נו...נמוכים. ואז אתם בבאסה- "שיט, נו אני שונאת להיות נמוכה". וחברים שלכם קולטים שאתם בבאסה, ומנסים לעודד אתכם. עכשיו, לך תעודד מישהו נמוך? אז הם מחפשים את היתרון בלהיות נמוך. "יש יתרון בלהיות נמוך..." "איזה?" -כאן מגיע הקטע שאין להם מושג מה היתרון בלהיות נמוך, כי להם אין בעיה עם הגובה שלהם, אז יוצא להם את המשפט הכי מפגר בעולם- "אה...את יכולה...להכנס לתוך מקומות קטנים!" אה. וואלה. איך שכחתי. הרי ברור שכל בוקר אני מתעוררת מלילה נפלא שביליתי במגירת הגרביים, אני יוצאת מהארון, נמתחת ואומרת- "איזה כיף שיש לי את היכולת להכנס לארון! החיים שלי כ"כ מושלמים בגלל זה!"

פIלי

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo45.gif

זה אשכרה ככה! באמת אמרו לי את זה כמה פעמים.. להיכנס למקומות קטנים.. גרייט.. אהבתי מאוד! (איך לעזזל לא הכניסו אותך והכניסו את הבדיחה על הפושעים והריס..?!)

greeneye

New member
גמני עלייך!

ואני לא מלכה....
תראו, שיעור אזרחות...(זהר כבר ראתה..."זהר!! נוסבהווווווום") הנה נוסבאום

פIלי

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

גל, אמרתי לך פעם שאת כישרונית? ואני בכלל היחיד שהחופש שלו ממשיך עד יום ראשון?

ElinorL

New member
שאני אבין

אף ופה זה פריבילגיה לדמויות שלך? חחח :) אהבתי את האור על הקרחת :)

greeneye

New member
זה מעין סמיילים

ראית סמיילי עם אף? סמיילי עם אף הוא לא סמיילי. הוא חיקוי. פה? כי כל אחד רשאי לדמין מה ההבעה. חוץ מזה שזה הרבה יותר חמוד ללא פה.

למעלה