קטלוג - אלין לוי

Tamar Lev

New member
אליני את יודעת מה אני חושבת עלייך

את מדהימה!! והרמת את הקטלוג הזה בכמה רמות למעלה לדעתי. הוא יצא סקסי, מעביר תחושה כיפית כזאת ורואים שממש נהנת להצטלם.. מאוד אהבתי את התוצאה והבגדים ממש יפים! התמונות שהכי אהבתי הם : 2,3, ו7.

childling

New member
כל הכבוד אלין! ../images/Emo13.gif

שיחקת אותה, תמונות נהדרות ואת סקסית פחד! אהבתי בעיקר את התמונות בחולצה הסגולה הארוכה. בהצלחה בהמשך...

קטלוג נחמד

אהבתי את תמונה 2 סקסית רק חבל שהרסת אותו עם החיוך.. אבל יש לך חיוך מושלם ותמונה 6 גם מוצלחת! המון הצלחה

RaniRin

New member
נו מה את דפוקה ?

מה יש לך מהלק השחור? מי שם לב לזה בכלל .. מתאים מאוד ואלין אפשר להגיד שיש לך את זה..אחלה תמונות , מגוונות ומעניינות כאלה .. כל הכבוד

kimi d

New member
מהממתת אלינושש

באמת קטלחוג יפה וגמניב והדוגמן ממש ממש חתיךךך , בהצלחה מאמי :)

את מצטלמת ממש טוב!

חוץ ממה שהגבתי בנפרד, אהבתי מאוד את תמונה 10 וגם התמונה עם הסולרו! מגניב קטלוג מאוד סקסי, צבעוני ושמח, כל הכבוד לכולם על הרעיון והעבודה הטובה כמובן שגם הדוגמן שווה. אגב את מזכירה לי את הדוגמנית ראקל צימרמן, אם את מכירה....

שיחקת אותה בענק!

מצטער שאני מגיב כלכך באיחור, התמונות נהדרות אחת אחת וזה הכי משמח לראות מישהי שהתחילה בקטן כאן בפורום מגיעה לקטלוג וזוהי רק ההתחלה עבורך, היו תמונות שמאוד אהבתי איך שהפנים שלך יצאו ולדעתי הצלם עשה גם כן עבודה מצויינת. הגוף שלך תמיד היה מושלם והוא גם מצטלם מעולה כמובן שבעזרת העמדה נכונה ופוזות מתאימות שאת יודעת להשתמש בהן בזמן המתאים. את משתפרת מסט לסט והשמים עבורך הם הגבול..

למעלה