קטורת סמים תעשה לך....

לטובתך אני מקווה שגם לא תנסי

לא למטרות רוחניות ולא לשום מטרה אחרת. זה לא שווה את זה.

GirlFromHell

New member
לא יכולה להבטיח

לנסות אני אנסה רק בשביל לדעת מה זה. אני לא נוהגת לפסול דברים ישר בלי לנסות. ממה שראיתי וחקרתי גראס אינו מזיק כפי שעושים אותו להיות וכמו שנאמר מעליי אפילו אלכוהול יותר גרוע. אני לא אכנס עכשיו ללמה הוא לא חוקי ולמה יש כל כך הרבה טענות שווא כנגדו. מכיוון שזה נשמע לי לא מזיק יותר מדי לא ממכר ולא עושה נזקים לאורך טווח ניסיון חד פעמי רק בשביל לדעת מה זה לא נראה לי מזיק.

צר לי לענות ולהגיב על כך.

אני קשור לחבורה של אומנים, שכמובן טענו שזה לא ממכר. ועכשיו הם לא יכולים להפסיק, הם מודעים לכך שהם רק אומרים זאת. הם עשו הרבה נסיונות להפסיק, זה רק גרס.... אבל הם לא מצליחים. כמוני עם הקפה או ה..

אלכוהול אכן יותר גרוע

בגלל זה אני לא נוגע בו (וזה שאני לא סובל את הטעם שלו) אבל אף אחד לא מצמיד לאלכוהול סגולות רוחניות- בדיוק להפך.

Nizzan Cohen

New member
אף אחד ?

0_o. את המונח "דמו של ישו" - אתה מכיר ? (המיסה הנוצרית, היין נחשב לדמו של ישו שניתן כקורבן על חטאינו.) על רעיון ה"עד-לא-ידע" שמעת ? למעשה - אלכוהול כסם שמותר למכירה ברוב המדינות, ושגילויו כימעט בילתי נימע (מיץ ענבים שכב כמה שעות בשמש ו"פוף"), משמש כימעט בכל תרבות כחלק חשוב. בין אם דתי ובין אם חברתי. בסימפוזיונים היוונים היו שותים ליכבוד בכחוס על מנת לשחרר את הלשון, כדי לאפשר לרעיונות לזרום. אולם מי ששתה יותר מדי והישתכר היה ניזרק מהאולם, מה שנחשב לביזיון - זוהיא דוגמא מצויינת לשימוש נכון, לטעמי בסמים לצורך רוחני, בטוב טעם, במינון נכון, ואם המון אחריות אישית. ודתות לא מעטות מייחסות לו סגולות רוחניות - שלא לדבר על כמה תרופות סבתא ושיקויים מכילים אותו. כמו כל סם הוא משמש גם לא מעט ברפואה - מה שבהכרח מקנה לו "סגולות רוחניות" בכימעט כל תרבות.

משמעויות דתיות, אכן

אבל אף אחד לא ניסה להגיע להארה, לחזיונות מקודשים או לעלות בסולם התפיסה באמצעות אלכוהול.

LALOLI

New member
או אה.. תודה לכולם../images/Emo13.gif

אני דפקא חושבת שסמים הם תמריצים טובים אבל באמת צריך מינון נכון.

בשפה המדעית- שטויות במיץ

אנשים שמשתמשים בסמים מתרצים את זה ב"זה מרגיע אותי". תסלחו לי אבל בולשיט. רוב המשתמשים היותר רציניים הם שברי כלי, שחושבים שזה עוזר ולא מבינים שזה הורס יותר. כשאתה מגיע למצב שאתה חושב שבלי זה אתה לא יכול להרגע ולהיות שלם. אני לא מבין הרבה במיסטיקה ורוחניות, אבל תקנו אותי אם אני טועה, הרוגע והשקט אמורים לבוא מבפנים, בלי שום גירוי הזייתי, שגורם לך לחשוב שראית את האור, ואז לצאת מהסאטלה ולגלות שחרא לך...

goriki

New member
../images/Emo70.gifשבת שלום לכולם

ראשית תודה לכל המברכים, אתם מקבלי פנים נעימים למדי. סמים בכלל בחיינו?????????? אם נתעמק (ומספיק מעט התעמקות) בהיסטוריה הכללית הפלילית של מדינתנו, (וגם מן הסתם העולמית) אי אפשר שלא לראות את הכתובת שכתובה על הקיר לאור היום קבל עם ועדה ובאותיות של קידוש לבנה. הסמים הורסים כל חלקה טובה בחברה בכל העולם ולא רק אצלנו. הם שגורמים לפשעים הכי אכזריים בחברה. הסמים כבר דובר ונלמד בכל פורום אפשרי, אני מתכוונת לפורומים של מנהיגי המדינה ומקבלי ההחלטות על חיינו, הם קטליזטור גדול לביצוע עברות פליליות איומות, ונזכיר רק סוג עברה אחת שתזעזע אותכם בבוקר שבת זה- מכורים לסמים לא בוחלים בשום סוג של קורבן בדרך להשגת הסם, זה יכול להיות לרצוח את הוריו או חלק אחר ממשפחתו, וכמה פעמים שמענו שקשישים חסרי ישע נשדדו ועונו באכזריות בידי נרקומנים? השורה התחתונה לדעתי היא שסמים היא אחת מהסוגיות בחיינו שיש לה רק שחור או לבן, אין אפור לחלוטין בקטע של הסמים. מבחינתי, רק לא גדול לסמים. אבל, בעיניינם של חולי סרטן או מחלות טרמינליות אחרות שמלוות בכאבים איומים שאי אפשר לשרוד אותם ללא הקלה רבת משמעות, אני בעד מתן סמים תחת פיקוח רפואי. האנשים האומללים האלה שהמוות מחכה להם בפינה ועד שיגיע הוא משחיר את יומם, יש להקל עליהם בכל דרך אפשרית. בקיצור סמים בשימוש הרפואה, לדעתי נכון ומועיל. באופן כללי אני מאחלת לכולם שלא יקלעו למציאות "שתנסה פעם זה גדול", כי רק פעם אחת אצל חלק מהאנשים היא הפעם שתגרור אותו לבור-השחור", וכולנו יודעים כמה קשה אם בכלל אפשרי לצאת ממעגל הסמים. מה אגיד לכם? שתהיה שבת נעימה לכולם, ושוב תודה על קבלת הפנים החמה. goriki

Nizzan Cohen

New member
יקירתי....

גם ה"רוחניות" הובילה את העולם למקומות מאוד לא טובים כשלקחו אותה יותר מדי חזק. כמו כל דבר בחיים - הכל שאלה של כמה ואיך. אדם דתי מידי הוא פנאט. מישהו שמישתמש יותר מדי בסמים הוא נרקומן. אבל עדיין ברובינו יש שמץ של אמונה. ורוב האוכלוסיה משתמשת לצרכים חברתיים\דתיים בסוגים שונים של סמים, במינון לא גבוהה. אני לא מעודד היתמכרות. ממש לא. אני גם לא מעודד שימוש מטופש בסמים למטרת ריגוש. אני בהחלט בעד לחלוק בקבוק בירה עם אבא בחיק הטבע. ומבחינתי - לעשן פעם בשנה נרגילה כולם ביחד. זה יוצר ישיבה מעגלית שהיא בעניי המיבנה החברתי הכי נכון. (ודווקא אני עישנתי פעם אחת בחיי נרגילה). אני נגד להפוך את הנרגילה לבילויי יומי\שבועי. אני נגד להפוך את האלכוהול לבילויי יומי\שבועי. אני באותה המידה נגד להפוך את המין לבילוי יומיומי. בקיצור - בעניי זו שאלה של מידה.

B-שלום גם לך lalloliאו איך שקוראים

בקשר למה שניסית לנסח פה יש הרבה במה שאתה אומר אבלללללללללל זו מן אשליה כזו שלא מוכנים לגעת במציאות לכן אני אחת מאלה שניסתה הכל כדי לגעת בעצמיאו לנסות לגלות משהו על החיים ובכלל . אבל הכל הבל הבלים מה שכן אחרי שהפסקתי את הכל הגעתי באמת למודעות עצמית אף גבוהה מאוד אז אולי לא שאתה בתוך הסמים אלא שאתה מחוץ לזה יש מצב שאתה יכול לגעת בעצמך ולקבל כמה הארות בחייך .

גם אני חדשה וכבר שלוםםםםם לכם|חיבוק

שלום לכם אנשי הפורום אז ככה שמי ליבלוב כמו שאת רואים והייתי מעוניינת לקבל קצת יותר פרטים על הפורום עצמו ,למרות שכבר עניתי על איזה שהוא דיון כאן כי זה משהו שנוגע אליי אישית . בכל אופן אני מעוניינת לקבל קצת יותר פרטים אשמח מאוד להכיר אותכם בייי ויום טוב לכולם

אהלנים לבלוב, ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

גמנחנו שמחים להכיר אותך
פרטים על הפורום.. וואו...
כאילו מאיפה מתחילים עם זה בכלל.... דפדפי אחורה קצת, נסי להתרשם ממה שקורה/א פה, או כנסי לעמוד "הקישורים" שם מרוכזים חלק מהנושאים שעליהם דנו פה ב
... נשמח לקרוא אותך פה, ה
עלינו..
ההגיגים עלייך

היי גילי

אני גם רוצה לדעת איך קוראים לפורום עצמו כי אני לא יודעת מאיזה נושא להיכנס אני נכנסתי דרך מה שכתבו על הסמים והרוחניות , ונעים מאוד להכיר אותך .

../images/Emo23.gif+../images/Emo23.gif=לבלוב../images/Emo6.gif

הכותרת היא בעצם חתימה של מישהו שמצאתי פעם..
+
=לבלוב... מקסים או מדהים
לפורום שלנו קוראים
עולם המיסטיקה
והוא ה
של כולנו. את מצאי לך חדר/פינה שבה תוכלי להתמקם ולחגוג עם כולנו את החיים
שבוע קסום

amits6

New member
כל האנשים שרואים את עצמם רוחניים

הסמים זה משהו אחר ורוחניות ומיסטיקה זה משהו אחר. אדם המתעסק בכל סוג של סם כלשהו מבצע תהליך של בריחה מהמציאות אותו אדם נעלם מהמציאות ומכניס את עצמו לכמה זמן לאזור שלא מתחבר עם שום נשמה ושום עבודה עצמית. הסמים לא מובילים לשום תובנות כלפי החיים אלא לשנטי ושקט זמני בלבד ולא אמיתי מכיוון שהרגש מנוטרל בתוך הסמים. במצב שהאדם נקי מהשפעות חיצוניות יש לו את האפשרות להיכנס פנימה ולעבוד על עצמו מבפנים והתנקות ותוך כדי גם להיבנות דרך הוצאת כעסים, בכי לדבר על הכאב. בתור אחד שעשה סדנאות למודעות עצמית בסדנא עצמה אסור להעישות כל שימוש בתרופות אלכוהול וכדומה במהלך הסמינר. היתרון בעבודה עצמית שהביטחון נבנה ונשאר קבוע לעומת הסמים שמעלים אותך זמנית ומכניסים אותך לדאון ארוך למחרת (גם לחשיש יש לו תחושה לא טובה למחרת). עוד דבר הסמים לא נותנים שום דבר טוב לתווך הארוך לעומת המודעות העצמית שנותנת לך את הכלים להגיע למקומות נכונים ויפים. חברים החיים בלי סמים מוסיפים הרבה יותר ומהנים יותר מניסיון ומתוך הכרות של שני העולמות. אני אישית בחרתי איפה טוב לי.

למעלה