קחני הבייתה

קחני הבייתה../images/Emo47.gif

זה שהביאני עד הלום יצטרך לקחתני הבייתה שכן טעמתי מהאדום אדום כי רציתי לחוש עצמי בך כאב ומזור שחברו להם יחד כמיהה לקירבה ...איזה פחד... צללים צללים על הקירות הלבנים מבוכה -נמסכת ליין כמיהה לקירבה התמסרות איומה לכאב ומזור שחברו להם יחד התרגשות אדירה עטופה קירות לבנים כרים אדומים ורכים על ריצפת מעויינים ורציתי לחוש עצמי בך כמהה לקירבה השיכרות הזו עוצמת המשיכה ...הבאת אותי עד הלום כעת קחני הבייתה ...

טאKילה

New member
הלב,,מדדה הביתה..../images/Emo182.gif

יש בך קסם יחודי רק לך,,, ואני אהבתי,,, אהבתי את מה שאתה,,, מצאתי את כל הדברים היפים רק בך,,, קלילות אדיבות ורוך אלוהי,,, ריחוף אמיתי,, הרגשתי אותך בתוכי,, נשזרתי אליך במקריות, לאט לאט עפתי אליך,, וקרעתי את השקט,,, לא רציתי לב ממתכת,,, זוית העין- רצתה לראות, והלב רצה לגעת,לחלום,, עצמתי עיניים בניד עפעף, רציתי להרגיש אחרת,,, כשירדה השקיעה,,, בערב של עצב מפויח,,, התכרבלת לתוכי,, ארבת לתוך החשכה שלי,,, והפכת קרן אור,,, סירבתי להרים את הראש,,, פחדתי פחדתי מאוד,, מעוד לב מתכתי כמו נחושת. אבל זוית העין- רצתה לראות,,, לגעת,רציתי להרגיש אחרת,,, לאט לאט גיליתי,, אדם מיוחד ואהבתי,,, אהבתי כל רגע איתך... כל כך לא רציתי שתלך,,, כל כך רציתי שתישאר,,, כל כך רציתי.. רציתי למלא את עצמי ביין אהבתך, רציתי שחבק אותי,,, שיהיה לי הכוח לחבק אותך, כל כך רציתי שתהיה לי,, רציתי להיות לך.. אהבתי את מה שאתה,, הבאתי אותי אליך,,, כשאהבנו להיות יחד,,הלכת.. עכשיו הלב אפל,,מדדה,,הביתה,, נשארו שכבות של זכרונות,, ודמעות געגוע על מורד הלחי,, כל כך אהבתי אותנו,,יחד..

הרעדתי מיתר ... ../images/Emo168.gif

בלב אהובה, שם באותו לילה אל מול השקיעה, פרטתי על נבל ליבה, והיא לי אמרה אני עגונה, ניגנתי לה מנגינה ענוגה, מנגינת אהבה אל תוך נשמתה, לחשה אל אוזני, אהובי אסורי, אם לך אתן את ליבי, בטני עלי תתהפך בקירבי, חפשתי ותרתי צפורים נודדות, פרפרים לי תפסתי אך אתה אמיתי יותר מכל, לו הייתי נותנת לך את נשמתי, המוות היה שם פוגש אותי, אני לא וויתרתי, כינורי אז שלפתי, לך ניגון עתיק נגנתי, מנגינה כה רכה, מנגינה כה נוגה, מנגינה אשר לנו הורידה שכינה, אך את לא נשראת לאחור לא הבטת ואני לא הפסקתי את נגינתי, ימים ולילות לא חדל מלפרוט, לילות וימים עם אותו הכינור, תמונתך מול עיני, וראשי עלי סחרחר, אצבעותיי זבות דם, הכאב בם לא פג, ואני לך עדיין ממתין איי שם ...

מלאך39

New member
מה זה?????

מאיפה ההר געש הזה ? איך שאת נוגעת ראיתם את החתולה שורטת........... שריטות אהבה....... והכאב.........כן כמו היין........... לדעת לגעת........ לשמר את את הכאב......... כמו יין........ ככל שתשמרי אותו .....כך ייטב......... משתבחת עם הזמן......הזמן רק מעשיר את הטעם..... איזה רגש של מבוכים.........צללים ולרצות לגעת בעבר .... ואת יודעת שהדרך למה שאת רוצה.... הדרך עדין לא נסללה........ רוצה לצעוד .... לשוט במעלה הנהר.......... אבל הזרמים........ חובטים לפעמים בסלע........ ולפתע גל אחד........ גל אחד מספיק כדי להעלות אותך על הגדה.......... גדות האהבה.......... להמשיך? נדמה לי שזה לא יגמר לעולם................

יוווו מה אעשה איתך?

כל פעם כל פעם צריכה ליקרוא ושוב ליקרוא ושוב ..פעם אחרונה אני .... מה זה? אתה עוצמה מהלכת ... ותמשיך לחפש את כתביי בשריטה ענוגה שלך מיי.

למעלה