קזינו יריחו

shulywolters

New member
קזינו יריחו

שוקלים אפשרות לפתוח שוב את הקזינו ואני אומרת מאחר ותיירות חוץ אין לנו אז לכל הישראלים הנמושות שחושבים לחזור ולבקר שם הדירו רגליכם מהמקום הארור הזה וכל מקום שממנו ירו קרי כל פלסטין. לא לפרנס אותם אנחנו יודעים בדיוק לאן הכסף הזה הולך מה גם שחלקו הלא מבוטל של הקזינו שייך לג`בריל .

אלוני.

New member
שרון

מראה להם איך צריך לטפל בטרור. מה שמעניין הוא איך הגיעו להסכמה הזו בלי לנהל מו``מ תחת אש (-:

nitrox

New member
רצוי לירות במהמרים

לדעתי - כל מי שהולך להמר ביריחו-ומפרנס בכך את כנופית ערפאת ומרצחיו מגיע לו למות כולל השותפים הישראלים בקזינו. ואין זה חשוב מי יוציא את זה לפועל, כל עוד הדבר יעשה. האמת היא שביקרתי שם פעם אחת מתוך סקרנות. מדובר בביב שופכין שאליו מתנקזת כל הפסולת היהודית (ערסים, בעלי מוסכים, יצאניות בדימוס-נורא מכוערות, בעלי/ות דוכנים בשוק, קבלני בנין וכיו``ב), וכן היו שם ערבים ישראלים רבים ואפילו לבנונים מרצועת הביטחון.הסצינה נראתה כלקוחה מסרט בערוץ 8 על האדם הניאנדרטלי. לא ראיתי שם אף יהודי הראוי לנשום. לדעתי הדבר מהווה דוגמא ומשל לסכנה הקיומית הנובעת מן האספסוף, ומדוע אין לרחם עליו, ובמידת הצורך יש להיפטר ממנו.

חברים הוא מסוכן !!!!! תגיבו

כל האנשים השפוים בפורום, ימנים ושמאלנים חייבים למחות נגד האיש הזה. הוא מזכיר יותר מדי נשכחות. אנא תגיבו, מגנו, אל תגידו לא ידעתי !!!!! ליהודים אסור לעבור בשתיקה על אמירות כאלו ואל תתייחסו אליו כאל עוד ערס מטומטם. ראינו כבר שהם יכולים להתארגן, ולפגוע בכולנו

resh0

New member
על עיקר וטפל שמעת?

או קי. אז הוא מעט הגזים. אבל בדבריו ישנן עובדות שצריך לתת עליהן את הדעת. מי הולך בד``כ לקאזינו?? הישראלים לא אוהבים להפסיד כפי שבד``כ קורה בקאזינו אלא אם כן... מדובר בכסף שחור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אנשים באים עם 100000 ש``ח, חוזרים עם 20000 ש``ח ואומרים: ``הרווחתי``!!! עם קבלה! והכסף הזה שהרוויחו הפלשתינים, כספים שהיו מיועדים להיות כספי מיסים, מתועלים לטובת התחמשות ותשלום שכרם החדשי של אלו שמתאמנים מדי-יום כיצד לבצע ב``הצלחה`` פעולת ירי בראשה של תינוקת... זה נראה לך??? שאלה נוספת: היה וישראל תקבל החלטה שאך ורק כאלו שיגישו הצהרת-הון, יותרו להמר בקאזינו...כמה מהמרים לדעתך יגיעו? ישראל תנהג חכם אם מתנע מלאשר לישראלים להמר שם. שיהמרו בטורקיה או בקפריסין!!! עלות הנסיעה זהה, אך הכסף לא חוזר אלינו בירי צלפים. מה דעתך?

זה העיקר

ידידי, אתה נראה איש עם הגיון, תקשיב.... תבין שהוא עושה דמוניזציה של אנשים שהו לא אוהב ומנצל מצב כדי לקרוא להרג של אנשים שאין להם קשר, זונות מכוערות וערסים קל יהיה לו לעבור אלי, ובסוף גם אליך. הימורים הם מחלה קשה וכואבת, אולי גם נגע שצריך לעצור. אבל זה פחות חשוב תגנה אותו על הקלות בה הוא מטיף לרצח עזוב בוכלטריה של כספים גם אם בזה אתה צודק

resh0

New member
אני משוכנע כי לא התכוון ברצינות.

למרות שברור שכל דולר ש``מושקע`` שם, יכול להיות אותו הדולר שבאמצעותו ירכש האמל``ח שבו ירצחו ילדינו או ילדיו חלילה וחס. הכי טוב והכי בטוח זה לא לאשר כניסתם של ישראלים, בעצם לא לאשר פתיחתו של הקאזינו בכלל!!!!! עד שיוכח מעל לכל ספק שאין סיכוי שכסף ש``מושקע`` שם ישמש לצורך רכישת אמל``ח ו/או תשלום שכרם החודשי של הרוצחים המתאמנים. בקיצור: עלינו ללחוץ אותם עד שתופסק האלימות קליל!! ולא להרפות, כי כל הרפיה עשויה להביא את הרצח הבא... זה בדיוק כמו לשחרר רוצחים מהכלא! אותי לא תשמע קורה לירות על אזרחים. אבל אני לא גננת של אף אחד.

אני מקוה שאתה צודק

בשבילו ובשביל כולנו אני, דרך אגב, מסכים אתך שצריך ללחוץ את הפלסטינאים ככל שניתן, לסגור להם את הקזינו , את נמל התעופה ( לתיירים, לא מלמטרות הומניות מאושרות על ידינו) לא לתת להם ``מעבר בטוח``, לא לקחת לעבוד בישראל כל מי שקשור ולו בקשר עקיף לטרור, וכדומה, אך אני מבקש להתריע ממעשים או דיבורים קיצוניים שיביאו, בסופו של דבר להרס שלנו. אני באמת מאמין שכוחה של ישראל במוסריותה וחייבות להיות דרכים מוסריות לנצח את הכולרות

resh0

New member
אם אתה לא מכיר את הדרך המוסרית...

וגם אני לא מכיר... סביר להניח שאין דרך כזאת. אשמח אם מישהו יראה בפנינו דרך מוסרית שבאמצעותה אפשר להביס את הכולרות. בהעדר דרך כזאת וכך מתברר, עלינו לחשוב צעד אחד קדימה ולקבל החלטות המבוססות על כדאיות אגואיסטית. כך היית נוהג בחייך הפרטיים, כך על המדינה לנהוג.

אריסטו

New member
הגזמת

חיסולים רק בתחום הטרור,העונש למהמרים הוא אבדן כספם-נכון שזה מסייע לפלסטינים והאופציה שדוקא הפלסטינים יהרגו אותם בגלל טעויות בדרך. לגבי הקזינו בפתיחה הראשונה ממנו באש יש להשמידו,מגוחכת שמירה על אתר שאינו ארכיאולוגי או דתי

hthr

New member
הקזינו

תגיד אתה מכליל את עצמך בין כל אילה שדעתך עליהם ואולי גם הם היו שם מתוך סקרנות תגיד היכן אתה קונה ירקות או מתקן את המכונית שלך תחשוב על זה ומה שייך כיעור להימור

סליחה?

מה בדיוק הבעיה שלך עם בעלי מוסכים, בעלי דוכנים בשוק, קבלני בנין וכו`?

למעלה