קו 46 מחר - מה נסגר???

Princess Lotta

New member
קו 46 מחר - מה נסגר???

היי לכולם! אני צריכה להגיע מחר לטקס הסיום שלי במדעי הרוח והחברה בשש בערב וזה אומר שאזדקק לשירותיו של קו 46 הידוע לשמצה. מישהו יודע למה לעזאזל עפ"י אתר אגד הקו מפסיק לסע אחרי 11 בבוקר מחוף הכרמל לאוניברסיטה? מה נסגר? מה נהיה? אני בטוחה שלא היה כך שנה שעברה!!! מה עושים? יש חלופה? תודה!

berta84

New member
יש 146 מ-11 וחצי פעם בשעה עד שבע וחצי בערב

חוץ מזה את יכולה לקחת אוטובוס עד מרכז חורב ומשם עוד קו לאוניברסיטה

Princess Lotta

New member
../images/Emo122.gif תודה

אני רואה שאין שיפור משמעות בתחבורה הציבורית בחיפה...146זה מאותו הרציף?

berta84

New member
לא יודעת, קיבלתי את המערכת שעות הזאת

כשהזנתי מסלול מרכזית חוף כרמל עד האוניברסיטה, אני עצמי בקושי מכירה את התחנה יש נהגים שווים לפעמים, זה לא נחשב לשיפור?

berta84

New member
ובמידה שתקחי שני קווים תבקשי כרטיס מעבר

מהנהג באוטובוס הראשון, ככה לא תצטרכי לשלם פעמיים אני אומרת את זה למקרה שאת לא יודעת למרות שרוב הסיכויים הם שאת כן

thunderstorm

New member
מאותו הרציף.

למעשה, 146 זה בדיוק אותו 46, רק שהוא ממשיך למרכזית המפרץ דרך נשר אחרי העצירה באוניברסיטה. יותר מזה, זה אפילו לא קו "נוסף" - אגד אומנם שיווקו אותו ככזה, אבל הוא סה"כ מחליף את 46 שנוסע רק עד לאוניברסיטה ברוב שעות היום. בחלק מהשעות נוסע 46 הישן (לא נוספו שעות נסיעה, פשוט ברוב הזמן זה 146 ובשאר הזמן, בעיקר בבוקר, זה 46). אבל קחי בחשבון שבשעה הזו יש פקקים, ככה שלא בטוח שהאוטובוס של חמש וחצי יגיע עד שש לאוניברסיטה - יכול להיות שתאחרי קצת.

amitk80

New member
מזל טוב

על סיום התואר. המצב של האוטובוסים הוא בכי רע והוא אשמה של הסטודנטים שלא מספיק נלחמים על כך (ואני לא נכנס לכך אם זה מוצדק או לא). כשאנחנו רוצים בתור סטודנטים אנחנו יכולים להשיג הרבה יותר.

למעלה