קו 46 - הסאגה !

קו 46 - הסאגה !

היום בבוקר היתה לי בחינה בשעה הנפלאה של 8:30 , עליתי על הרכבת של 7:15 וגיליתי לשמחתי הרבה שאין אוטובוס !!! איך אנחנו אמורים להגיע לבחינה ? איפה ההיגיון ?

deathcaster

New member
תגובה

ממשיכים לתחנת בת גלים, ולוקחים 24 פתרון אידיאלי ? רחוק מזה... אבל פתרון...

stkachov

New member
קו 24

נוסע שעה כמעט. מה שעושים זה לוקחים כל אוטובוס לחורב, ומחורב כל אוטובוס לאוניברסיטה. המסלול הוא בדיוק המסלול של 46, רק שצריך לבצע החלפה.

berta84

New member
היתרון שלו זה שהוא לא מפוצץ

זה מה שבד"כ מכריע בהחלטה בינו לבין 37 חוץ מזה מהמקום ממנו אני לוקחת את האוטובוס לא ניראה שזה לוקח לו יותר זמן התדירות של 37 ירדה לאחרונה, מה גם ש-37א נחשב כאילו במקומו ולנסוע בו זה סיוט במיוחד בשעות צהריים-אחה"צ, מה שכן מזל שיש מוניות 37א כי כשהיו רק 37 התדירות שלהן היתה הרבה יותר נמוכה

deathcaster

New member
חחחחח

מי אמר שלנשים אין המתצאות מרחבית ?! ברטה היא האנטיתזה לכך !

berta84

New member
אין יותר מדי מה לראות(חפירה)

אני לא בחורה יפה וזה גם לא מפריע לי במיוחד, זה לא כזה טריוויאלי שלא יפריע כי לפי איך שאני זוכרת את עצמי לפני שנים ספורות הייתי מבלה לילות מול המראה בלבכות את זה שהעיניים שלי קרובות מדי, שהאף שלי רחב ומגושם, שהפנים שלי רחבות וכו'. אני לא מזלזלת בערכו של היופי, אני דווקא מעריכה יופי ונהנית ממנו, אבל אני לא חושבת שהוא הכרחי למשהו, לא כי יש תכונות יותר חשובות- ממש לא, איך אפשר בכלל לקבוע מה חשוב ומה לא? כל אדם ומערכת ההעדפות שלו. יופי הוא עניין חיצוני גרידא, הוא לא קשור לפנימיות בשום אופן, יש אנשים שניחנו בו וישנם כאלה שלא והחשיבות שלו היא סובייקטיבית לכל אדם. לאונרד כהן בשירו Chelsea Hotel, שזהו שיר שמתאר את מערכת יחסיו הסוערת עם ג'ניס ג'ופלין, כותב: You told me again you preferred handsome men But for me you would make an exception. And clenching your fist for the ones like us Who are oppressed by the figures of beauty, You fixed yourself, you said, "Well never mind, We are ugly but we have the music." זה בדיוק המקום לומר שנטיתי לגנוז שירים מסוימים של מר כהן כי הם נראו קיטשיים ו/או פשטניים ולא רציתי לקלקל לעצמי את ההתלהבות שלי ממנו. השיר הזה הוא דוגמה טובה לאחד מהם, בעיקר בגלל השורה האחרונה שתמיד נראתה לי מלאכותית ומזלזלת - We are ugly but we have the music - תמיד תהיתי האם זאת הנחה? התפשרות? אתמול בלילה פתאום קלטתי את הגאונות שבה- We are ugly but we have the music: אין בשיר שום זילזול ביופי, בכלל לא, מה ששורה זו באה לומר הוא שיופי אינו הכרחי על מנת לחיות חיים מלאי תשוקה ולרגש אנשים, והוכחה חיה לכך הם שני האנשים עליהם השיר מדבר. ג'ניס ג'ופלין, שלא היתה יפהפייה במיוחד, אבל בשיר מתוארת בתמציתיות כ: You were famous, your heart was a legend, וכמובן לאונרד כהן- שהוא אחד הגאונים הספרותיים של ימינו בתחום השירה, מראה "יהודי" כזה. שניהם לא יפים, אבל מרגשים ונערצים בטירוף, ובשיר הזה מתואר אקט ההתייחדות הסוער שלהם בזמן שהלימוזינות מחכות בחוץ.

stkachov

New member
וואו

איזה עומק ברטה... אם לא היה לי ללמוד למימון, הייתי מקדיש מעט מחשבה למה שכתבת...

רעוּת

New member
מה, זה אחד השירים הכי יפים ופחות קיטשים שיש,

i need you, i dont need you" i need you i dont need you ".and all of that jiving around ו-we are ugly but we have the music זה אחד המשפטים היפים.

berta84

New member
אני התקשיתי למצוא את המשמעות בו

לא הבנתי מה בער לו לכתוב שיר בו הוא מספר לכל העולם על מערכת יחסים שהיתה לו עם זמרת מפורסמת. עכשיו ניראה לי שאני מבינה את המסר, אבל אין לי כוח לכתוב. השירים שלו מאוד עמוקים וקשה לרדת לעומקם ולהבין אותם. לאונרד כהן הוא משורר ענק, והלוואיי שיזכה לכבוד הראוי לו בחייו ויקבל איזה פוליצר הוא פשוט המוזה שלי, כ"כ מתומצת ועדיין אומר לי כ"כ הרבה, למרות שברוב השירים שלו אפילו את האנגלית אני לא מבינה, שלא נדבר על המשמעות הספרותית. מה את לומדת?

רעוּת

New member
../images/Emo45.gif אני חושבת שהוא קודם כל משורר

וגם שהרבה פעמים אחרים שרים את השירים שלו יותר טוב ממנו
ע"ע ג'ף באקלי בהללויה. לומדת פסיכולוגיה.

berta84

New member
אני הכי אוהבת את הביצועים שלו כי הוא עושה זאת

בכזה להט ובדביקות כזאת ושיהיה בהצלחה במבחנים

מֵירַב

New member
Y Y Y ברטה, עשית לי קוועץ' בלב..

(למי שתהה איך אני מגיבה כ"כ מהר בין הודעה להודעה - אני קודם כל קוראת אותן... ואז מגיבה). ועכשיו אני דווקא רוצה לראות לך!

מֵירַב

New member
רגע, הולד איט! ומה עם 141? בגלל

הבחינות הם מורידים נסיעות? כי אני צריכה המונמון את הספרייה בשבועות הקרובים

למעלה