קו 332

קו 332

בתור סטודנטית שגרה בנצרת עילית חשבתי לנסות ולנסוע הלוך וחזור באוטובוסים מנצרת עילית לאוניברסיטה . ישנו קו 332 אבל הבעיה היא שהוא יוצא מנצרת עילית רק פעם אחת בבוקר וחוזר מחיפה רק פעמיים בשעות אחר הצהריים . אני יודעת שלפני שנה היה ניסיון לכתוב מכתבים לאגודת הסטודנטים בניסיון לשפר את המצב . מישהו יודע אם יצא מזה משהו או שיש הצעות איך לשפר את הענין ?

tutiris

New member
המכתבים לא היו על הקווים האלו- הם היו לאגד

אני מניחה שהברירות שלך הן להגיע עם אוטובוס לנצרת ומשם לקחת 333 לאוניברסיטה או להגיע עם 332 רגיל למרכזית או לצ'ק פוסט ומשם לעלות לאוניברסיטה עם אגד. מצב התחבורה באיזור הוא בכלל בעייתי לכיוון חיפה, לא רק לאוניברסיטה. פעם התעצבנתי על הנושא ודיברתי עם אחד הנהגים של אגד, הוא אמר שצריך לפנות למשרד התחבורה בקרית הממשלה, כי הם אלו שמחליטים... המצב בעייתי באיזור כי כרטיסי ההמשך של ג'י-בי טורס מוגבלים להדר ולעיר, כי אפשר לקחת המשך רק מהמרכזית ולא כל האוטובוסים נכנסים למרכזית וכי זה טוב רק בדרך הלוך- בדרך חזור אי אפשר לנסוע עם אגד והמשך בג'י בי טורס (כי ג'י בי טורס משלמים לאגד על ההמשך ולא להיפך). אני יודעת, זה בכלל לא מה ששאלת, אבל נושא התחבורה הציבורית באיזור, מציק לי אישית... וכנראה שאין הרבה מה לעשות בנידון. קצת יש- כתבתי לפניות הציבור באגד מכתב דרך האתר ושאלתי למה אין שיתוף פעולה בין החברות לכרטיסי נסיעה משותפים (כמו שיש בין אגד והכרמלית, או בין דן והרכבת), אז ענו לי שהם דנים בנושא ואולי בעתיד יהיה שיתוף פעולה כזה. אני מניחה שאם הרבה יפנו בנושא, יהיה סיכוי קלוש לתשומת לב אמיתית...

amitk80

New member
נשלחו מכתבים לאגד

אני זוכר ששלחתי מכתב אליהם לאחר בדיקת שטח מה בדיוק קורה (היתה על זה התכתבות שלמה פה) והאמת שלא זז מאומה לאחר שביקשתי את התערבות האגודה. הדבר היחידי שעשו היה להכניס את קו 146 על חשבון הקווים הקיימים של 141 ו 143. יתרה מזאת, העברתי את הנושא גם למגמה ירוקה אבל לא יצא לי לשלוח מכתב מסודר עם תמונות שמוכיחות כי יש עומס על הקווים. גם, אתמול השתתפתי בקבוצת מיקוד מטעם עירית חיפה כיצד לשמור על החבר'ה הצעירים פה והעליתי את נושא התחבורה הבעייתי מהאוניברסיטה ואליה. אני מקווה שאולי כמה גורמים בעיריה ילחצו על אגד.

למעלה