קו פנימי חדש בחולון הוא לא של אגד

DAVIDADATO

Well-known member
אותו מספר קו לשני יעדים שונים ? חלם
חברות התחבורה עוד לא נגמלו מהא' הזה ? :)
תיכנס לאוטובוס קרוב תראה כמה חלופות יהיו לקו 22
כשאגד הפעילה את קו 2 כך שקו 2 כמו המסלול כיום ו-2א כמו המסלול של 22

DanBus43Maalit72

Active member
השינוי במסגרת פעימת שינויים שתהיה בחולון ב 16/06.

רק השינויים שיהיו בקווי מטרופולין מופיעים באפליקציות.

במסגרת השינויים קו 2 מבוטל. קו 22 יפעל בתדירות של אחת לחצי שעה לאורך כל שעות היום ומסלולו בצד אחד מתקצר לחניון אגד אך בצד השני מסלולו מתארך מפארק פרס לחניון המרכבה. במוצ"ש יפעל קו 22א שיסע דרך ג'סי כהן ורח' אילת בדומה לקו 2 המתבטל.

קו 126 מקבל שינוי דרסטי בחולון ומתקצר לחניון אגד. הקו יסע במסלול זהה לשל קו 20 ממשרד הרישוי ועד צומת אהרונוביץ' פינת משה דיין.

השינויים בקווי אגד ודן עדיין לא נחשפו. לפי מה שנודע לי אמורים להיות שינויים משמעותיים בקווי אגד בחולון במסגרת הפעימה.

DAVIDADATO

Well-known member

במסגרת השינויים קו 2 מבוטל. קו 22 יפעל בתדירות של אחת לחצי שעה לאורך כל שעות היום ומסלולו בצד אחד מתקצר לחניון אגד אך בצד השני מסלולו מתארך מפארק פרס לחניון המרכבה. במוצ"ש יפעל קו 22א שיסע דרך ג'סי כהן ורח' אילת בדומה לקו 2 המתבטל.

קו 126 מקבל שינוי דרסטי בחולון ומתקצר לחניון אגד. הקו יסע במסלול זהה לשל קו 20 ממשרד הרישוי ועד צומת אהרונוביץ' פינת משה דיין.

השינויים בקווי אגד ודן עדיין לא נחשפו. לפי מה שנודע לי אמורים להיות שינויים משמעותיים בקווי אגד בחולון במסגרת הפעימה.
מעניין אם יהיו שינויים בקווי בת ים/קווים חדשים
אני חושב שזו הפעימה שתביא לקו בין בת ים לרידינג

נערך לאחרונה ב:

DanBus43Maalit72

Active member

שינוי נוסף במסגרת הפעימה שנחשף במוביט הוא שינוי בקו 72 של דן. קו 72 יוארך בקצהו הצפוני לרמת גן אך בקצהו הדרומי יקוצר לחולון.

כיוון כמוביט לא מאפשרים לראות שינויים עד שבוע לפני אין לי יכולת לראות את השינוי במדיוק שיבוצע במסלול הקו.

הוצאת הקו מראשון לציון זה עוולת שכן זהו קו חיוני עבור תושבי מערב חולון לאיזור התעשייה החדש בראשל״צ.

DAVIDADATO

Well-known member
שינוי נוסף במסגרת הפעימה שנחשף במוביט הוא שינוי בקו 72 של דן. קו 72 יוארך בקצהו הצפוני לרמת גן אך בקצהו הדרומי יקוצר לחולון.
איך אנשים יגיעו לסינמה סיטי? 10 קיצרו לחולון עכשיו זה מה יהיה רק 126 או שגם את זה יבטלו?

fishgad

Active member

כיוון כמוביט לא מאפשרים לראות שינויים עד שבוע לפני אין לי יכולת לראות את השינוי במדיוק שיבוצע במסלול הקו.

הוצאת הקו מראשון לציון זה עוולת שכן זהו קו חיוני עבור תושבי מערב חולון לאיזור התעשייה החדש בראשל״צI

הוצאת הקו מראשון לציון זה עוולת שכן זהו קו חיוני עבור תושבי מערב חולון לאיזור התעשייה החדש בראשל״צ.
IMG_1239.png

DAVIDADATO

Well-known member
שינוי נוסף הוא שקו 129 יבוטל ובמקטעים שלו בחולון וראשל"צ יוחלף על ידי קו חדש שמספרו 29 שיסע מוולפסון לראשל"צ במסלול קו 129 המתבטל.
אז איך מגיעים לרידינג מראשון? 270 יתוגבר/ יאורך לאבי האסירים?

למעלה