קושיות פסח 2003

קושיות פסח 2003../images/Emo159.gif../images/Emo155.gif

הפסח הזה-אני מקשה: אם השוחט-רק שוחט והעם-אך חורק בשיני ושוקט אז על מה ? וההנהגה,אומרת שזו לא יריקה אלא טיפה של גשם..-אז מה ? והצבא-שמרגיע.. שאי אפשר עוד להושיע ואין כלל תקציב להפתיע-אז בשביל מה ? ואני רק מבולבל האם הגעתי למקום הנכון,בכלל.. והאם-בשביל ה"בטחון" הזה.. היה צורך לשלם להם מיסים-ככלל.. לממן צבא בדמות של דינוזאור שאיבד מזמן את חופש-ההפתעה והתנועה אך מתפאר שקל הוא כנוצה מעופרת.. ולבחור ממשלה-שכל שהיא יודעת זה לפסוק ידיה השמיימה בחוסר אונים ולשאול במקומי-עד מתי,עד מתי…

חן (*_*)

New member
מרקי, זה אכן הזמן לשאול שאלות......

ולהקשות קושיות- אם לא בפסח, מתי כן? אבל, העם השותק-הוא עמך והממשלה, היא ממשלתך וכחלק מהעם, גם בחירתך! מי אשם? הפוליטיקאים? פוליטיקאים- והיכן הבעייה? כלל לא משנה מי נושא בשררה ימין מרכז או שמאל מתיישבים על ה"כיסא" ושוכחים את שהבטיחו אתמול ואנחנו- האזרח הפשוט שבים ובוחרים בהם שוב לא למדים וחוזרים על אותה טעות!!! דרך אגב, נמסר לי ש............. ממשלת ישראל שוקלת להחליף את סמל המדינה ממנורת שבעת הקנים לקונדום, משום שהוא מייצג טוב יותר את מדיניות הממשלה. הקונדום מייצג את הפסקת הייצור, הכחדת הדור הבא, הגנה על שמוקים ומעניק תחושת ביטחון בזמן שדופקים אותך.

למעלה