סבבה לילה טוב
C Charmed Gal New member 30/9/06 #17 אני גם רוצה להיות מגניב ולהשתתף.../images/Emo3.gif תביא גם לי מסן, אני נחמד.
פ פ33ונת על החוף New member 29/9/06 #8 טובב אז גמלי יש שאלה...[נ"ש?]../images/Emo109.gif למה כתוב בדף הראשי שלך הפורום, בתיאור, קלי קלרקסון ולא קלי קלארקסון? ה-א' היא לא אות חשובה? [כמו שכתוב פה באחת החתימות.... ]
טובב אז גמלי יש שאלה...[נ"ש?]../images/Emo109.gif למה כתוב בדף הראשי שלך הפורום, בתיאור, קלי קלרקסון ולא קלי קלארקסון? ה-א' היא לא אות חשובה? [כמו שכתוב פה באחת החתימות.... ]
א איוששש5000 New member 29/9/06 #12 מזה משנה? זה שם באנגלית, אפשר לתרגם את זה איך שרוצים XP אבל לדעתי עם א' זה נראה הרבה יותר יפה
פ פ33ונת על החוף New member 29/9/06 #14 לאדעתת פשוט הרבה אומרים../images/Emo109.gif שזה מעצבן שכותבים קלי קלרקסון ולא קלי קלארקסון... גם יותר אנשים משתמשים עם ה-א' פה בפורום....
לאדעתת פשוט הרבה אומרים../images/Emo109.gif שזה מעצבן שכותבים קלי קלרקסון ולא קלי קלארקסון... גם יותר אנשים משתמשים עם ה-א' פה בפורום....
C Charmed Gal New member 1/10/06 #27 אפשר לנצלש לסליחה? ../images/Emo6.gif אסי, סליחה ששוב נרדמתי אתמול על המקלדת.