קושיות בפסח....

ofofofof

New member
היי, יש לי שאלה ../images/Emo9.gif

לא הייתי כאן טון זמן ורציתי לדעת אם יש עוד שירים חדשים של קלי, כמו למשל Go. אני מתכוון שירים שהיא הקליטה וזה, לא שירים מהופעות. אה, וגם מלפני Go, בקיצר - כל שיר שהיא הקליטה שהוא לא מברייקאווי או טנקפול
תודה!
אופיר נ.ב. - שנה טובה (קצת מאוחרת) לכולם!

מספיק חשוב בשביל הודעה חדשה!../images/Emo109.gif

תשמעו, יש ב-GOSSIP [מוסף רכילות של העיתון GO] משו על קלי!! תראו את הפלייבויית הזאת שמקללת אותה! למה מי היא בכלל?! שתסתכל קודם כל על מה שהיא עושה!! וחוצמזה, עלקק קלי שמנההה!!!!! ואני מקווה שאני לא מפרה זכויות יוצרים

otollo

New member
../images/Emo180.gifאין ../images/Emo3.gif

לפחות לא כאלה שהיא הקליטה. אבל הסינגל הראשון מהדיסק השלישי צפוי לצאת בסביבות נובמבר
Stick Around

otollo

New member
../images/Emo180.gifברוכה השבה.

ואנחנו מכירים כבר, תודה.

ilor46

New member
מה כאילו אני בשוקקקקקקק

קלי שמנההההההה... אם קלי שמונהה אז אני לא יודעת מזה רזהה... וחוץ מיזהה לדתעתי הכתבה הזאת זה סתם רכילויות בגלל שהם מקנאים באההההההההה... עלק שמנההההההההה....

otollo

New member
../images/Emo180.gifסתם פוסטמה.

קלי מהווה מודל חשוב לנערות שמרעיבות את עצמן בשביל להראות כמו קייט מוס והן רואות שאפשר להצליח גם אם מלאים קצת. חוץ מזה, לקלי בכלל הייתה מוסטנג שחורה, נראה לי זה די חרטה
.

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifמה?היא דפוקה?../images/Emo4.gif../images/Emo122.gif

איזה ילדה בכיתה ג'
"אני לא מאמינה שהיא לא הכירה אותי". למה שקלי תכיר אותך, כי היא צופה נלהבת של פלייבוי?
ומזה נעלבים?
גאד, אני מבינה למה היא מכבבת בערוץ פלייבוי ולא בערוץ המדע
.

Sqaure One

New member
ואוווווווווו תהיה בריא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אתה לא מביןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אני כזה יושב באוטובוס ביום, חושב על משהו שקרה וכל מיני דברים שקשורים לזה. ופתאום נזכרתי בך
ואני כזה מנשסה להזכר איך קראו לך [אני גרוע בשמות], ופתאום אתה כאן
אהההההההההה!!!!

ofofofof

New member
"כשאתה כאן..." ../images/Emo8.gif

[אם אני לא טועה אתה מעריץ של נינט אז בכלל
] ואתה יודע שגם פעם שעברה שהגחתי לאיזה שנייה אמרת שבדיוק חשבת עליי...? טוב לדעת שאתה חושב עליי.. יש סיבה מיוחדת?
סתם סתם
וכן, היי
מה נשמע אסי? החלפת כבר 15 כינויים או שסתם אני מתבלבל?
אה, וזה אופיר

Sqaure One

New member
דווקא כן...יש סיבה..

פעם שעברה לא זוכר מה הייתה הסיבה. אבל הפעם יש סיבה אחרת..חחח... וכן אני אוהב את נינטמאמיכפרעליה

ofofofof

New member
אממ

בא לך לשתף איתי את הסיבה?
לא אוהב את המסתורין הזה

למעלה