קושיה . מים עד נפש .

בוני101

New member
קושיה . מים עד נפש .

הגויים אומרים ,כי החכם בעמים הוא עמנו. חכם אחד, יהודי, אמר : היהודים משולים לדשן כאשר מפוזרים בגולה, מפריחים ומדשיאים יושביה. כאשר מתכנסים יחדיו , עולה הצחנה . איך קרה שסנהדרין שלנו נשלטת על פי רום הכסילות ? מדוע חכמים בשתיקתם ? הלא קראו את אלתרמן : שמחת עניים - מקרה הכסיל והחכם (2 בתים) איש את אחיו עוד ישאל , גם שירה עוד תוגד ישנה, על כסילות שהיתה למשל וחכמה שהיתה לשנינה. והוגד: ביום צר אשר קם, הערים החכם ויחכם , ולכסיל הכסילות נתנה יד, ויקרם המקרה האחד . אני קורא שנית ! אייך ליזיזסטרטה ? מתי ידך תאחז במושכות ? סוסי קרבות רק חשבון דם ידעו . עצב הולדת קורבנותיהם רק אשה תשורנו .

חדת קרן

New member
ידידי החכם ...

המשך עוד כימעה ולמד ... " כגונן היונה על גוזליה , גוננה הכסילות על כסיליה .. " "לאן נוליך את החרפה ? כי הבלים סמאום ! כי אוילים רימום ! כסי אותם, חרפה ! אל יודע מאום !" כל זה כתב הגדול מכולם ... אני כמעט בטוחה שאם קראו בכלל לא זכרו ומאידך ... מי שעושה לא מבקר ... פני העם כפני נבחריו !! ====מה שלומך ??======

חדת קרן

New member
וחלק הזה נעלם בדרך משום מה ..

לליזיסטרטה יש חברה .. ויש לה עקרונות שונים היא , החברה מאמינה באהבה חופשית שאינה תלויה בדבר אחוות נשים , יש מסתבר רק בתיאטרון או בטרגדיה יוונית צ´או מון אמי

בוני101

New member
שלום ליזיסטרטה שלי ../images/Emo24.gif

מי זאת לקראתי עולה ? בואי אחותי כלה . כמה טוב לראותך . חלף פרק , לא ? כתבתי : שנית קורא לך ליזיסטרטה . הנה באת.רואים החיוך על פני ? אמש הוכתרה פנינה כחברת הליכוד . את ועוד רבות בפורום 50 זה ,מדוע אתן בחוץ ? בזרועות פתוחות אני מקבלך . יש פה חכמה , הישארי על אף צעירותך. צ´או עלמת החן

ליזיסטרטה = הצגה עם מסר .......

שגם הנשים כאן בארצנו יעשו זאת ????? (מילא, אנחנו יכולות לוותר על סקס ולגדל כלב....... שגם הנשים ברשות יעשו זאת ?????? אם הן יוותרו על סקס...לא תהיה להם סחורה לפיגועים..... ערפאת הרי בעצמו לא ילך .......הוא מקווה שבאיזה שהוא שלב סוהא תחזור אליו.........

בוני101

New member
מה איכפת סוהא ?

בביתי אני רוצה להתחיל . אני רוצה למחוק את האטימות . רוצה שמנהיגי ירחצו אוזניים , להקשיב לרעב . רוצה שמנהיגי יצחצחו שיניים ולא לשון, לחנך לסובלנות. רוצה שמנהיגי ירחצו ידיים , ויתהדרו בנקיון כפיים . אני מבקש הרבה ? אז , איך קרה שכל פישפש עלה למעלה ?

ישRאל

New member
בוני יקירי,,,,,

הרבה חכמה יש בדבריך ואני אפילו מסכים איתך,,,מנהיגנו אטומים,,אינם יורדים לעם,,ואינם מבינים את המצוקה האמיתית,,וכו´ וכו´,, אבל,,, מה שחדת קרן בעצם אומרת ,,,שה"תחלואה" מתחילה מאיתנו מהעם,,והרי מנהיגינו הם לא "העם"?כלומר הפתרון בעצם בידינו אנו,,ואל לנו להאשים את מנהיגינו כל העת,,כאשר אנחנו בעצם הבבואה שלהם לא כן? תקנו אותי אם אני טועה,,,,,ואמרת שחדת קרן צעירה?? כלומר נערה צעירה??

חן.

New member
מנהיגינו

עלו מן העם כדי לכבוש להם מושב רם ונישא מעל... מכירים את הסיפור על המלך צב צב? עד כמה אפשר לטפס אל על בלי להתחשב במה שמחזיק אותך בתחתית? נראה לי שגם לנו , לעם, כבר נמאס... וכשארויח מיליונים בלוטו - אולי גם אוכל לרוץ לכנסת

בוני101

New member
כמה שאתה צודק ישראל

אנחנו העם ,לא פחות אשמים .מסכים אתך. כתבתי : מדוע בגולה אנו טובים ? לעצמינו אנחנו מזיקים ? אני מאמין ביכולת האשה לתרום יותר מהגבר בעיצוב השלטון . צרפת יכולה עם שרת הגנה . אנחנו לא ? אני חולק עליך בדבר אחד . אנחנו לא הבבואה של השליט . הוא שלנו . אני בוחר אותו ,כי הוא משכנע אותי שייטיב הכל. אבל כמאמר חז"ל : בֵּין אמר לֻעָשָה , מרחק תַּ"ק פַּרֻסָה . חדת-קרן ב 30 פלוס . לא קטינה . חחחחחחחחח מבריקה בחכמה כמו מגי .

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
יש לנו ארץ נהדרת !

רק ח´רא של עם. יוחלף העם לאלתר ויפה שעה אחת קודם.

פירט

New member
יהודים. מה כבר אפשר לדרוש?../images/Emo48.gif

"ליהודים יש אף עד הזקן,זקן עד הקילה וקילה עד הריצפה". עובדה.

צודק, באמת יש המון דברים

שהיו חייבים לשנות, לא פעם אני חשה שזו לא הארץ שאותה אהבתי ובה גדלתי,וזה עצוב

בוני101

New member
פורפורית . אייך ?

הארץ היא אותה ארץ . אפילו ירוקה יותר . העם ,כפי שאמר השיח זקוק "לניקוי ראש" .

t a m n u n a

New member
כב´ השייח אתה צריך../images/Emo110.gif

להחליף את העיניים ולקחת יותר אקמולי אז תשופ שיש לנו ארץ .....איך שכתבת על העם...... ולעומת זאת עם נ ה ד ר. היועמשישית שלך ונ.ב. והעיקר לא לפחד כלל (הראש הפחיד אותי הבוקר)

יש לנו ארץ נהדרת רק...

עם חולה נפש משהו כנראה בגנים אצלנו דפוק ... בחוץ בגולה לא הרגישו כל כך אבל פה שכולם ביחד המחלה צפה ועולה ... זה עוד מימי קורח ועדתו ... הלקאה עצמית שנאה עצמית חוסר יושר (בלשון המעטה) ועוד לחשוב שאתה בחרתנו מכל עם?.... העם הנבחר ? מה בדיוק נבחר אצלנו? למה אנחנו ממש אור לגויים? במעשים טובים? באהבת הזולת? בעזרה לזולת? באהבת הארץ? אצלנו לא אונסים .לא רוצחים. לא מתעללים דואגים לרש ולעני . תמיד תמיד אומרים את האמת... אין מה לדאוג....

פירט

New member
פגעת בכל הפרמטרים. ../images/Emo48.gif

לדעתי שורש כל הצרה אלה הם הדתיים. ( ל א הדת!) אלה ההופכים את הדת כקרדום לחפור בו. אם היו מפרידים את הדת מהמדינה- עם חדש היה נולד! והארץ היתה (לאט לאט) הופכת לנורמאלית יותר,ארץ לכל יושביה.

למעלה