קורס ראשון באו"פ (!)

קורס ראשון באו"פ (!)

פסיכולוגיה התפתחותית. המלצתם לי פה לא ללכת על מבוא לפסיכו' בשום אופן ורציתי למסור לכם שההמלצות מיושמות : ) היועצת הסתכלה עליי במבט קצת עקום וטענה טיעונים משכנעים.. "זה מומלץ כקורס התחלתי ע"י ה..מועצה לשקר כלשהו ו..זה בעייתי" אז היכוני פסיכולוגיה התפתחותית!!! הנה אני באה..
מישהו פה שלקח את זה כקורס ראשון ויש לו המלצות או תובנות ? ? ?

ועוד משהו..**מלגות**

איך זה עובד בכלל ?? אחרי תשלום של כל קורס אני אמורה לבקש מלגה??.. מישהו מוכן להסביר לי ..פלייייז

גם אותי זה מעניין

אחרי שנאמר מקבלים מלגה לקורס אחד. אמורים להמשיך לבקש ולבקש? ולהגיש טפסים מחדש?

יש ממן חובה עם מאמר באנגלית

שאם את לא בטוחה באנגלית וחייבת תרגום, תדאגי לזה הרבה זמן לפני ולא שבוע ( והיו כאלה שאפילו יומיים) לפני ההגשה. היה כל כך הרבה אנשים שביקשו שישלחו להם תרגום... איך אפשר להסתמך על זה שמישהו ישלח לך? לדעתי זה ממש לא אחראי.

generala

New member
טיפ

אם את צריכה תרגום מהיר ואת לא יודעת לתרגם... בשביל זה בבבילון יש פונק' של זיהוי טקסטים ארוכים ואפשר לתרגם איתו עמודים
חוץ מזה מה יכול להיות קשה כבר באנגלית ?!

בשביל זה יש את אח שלי...

כן, אבל מתישהו אצטרך להיות עצמאית... אפשר לסמוך על בבילון? ומה שיכול להיות קשה באנגלית, שיש בעיה בקליטת שפות... גם בעברית קשה לי...

generala

New member
../images/Emo36.gif

תיכנסי ל- www.autodidact.co.il תלמדי משם שפות עצמאית מאוד נוח ! ולגבי אנגלית מה כבר נותנים בממנים ?! אני באמת שואל לא בציניות ? רק לתרגם טקסטים או מה ?

לתרגל טקסטים

כן, ואני אלמד יותר לקרוא, וגם אוצר מילים, מקווה שמשהו יכנס... וגם אדע לקראת מה אני הולכת במיליון קורסים באנגלית שאצטרך.

דיסוצ

New member
אי אפשר

כל תוכנות התרגום למיניהן ממש לא משהו בתרגום של יותר ממילה בודדת או ביטוי, כי הן לא מתחשבות בהקשר של הטקסט.

cheburasha

New member
זה לא חד משמעי בכלל

אני עשיתי מבוא כקורס ראשון ולא מצטערת על זה בכלל בכלל. אז אפשר להבין את היועצת. לגבי התפתחותית, המלצה מתוך ניסיון אישי: הקורס בנוי לפי גילאים, לכל גיל תפורט התפתחות רגשית-חברתית וקוגניטיבית (אאל"ט בחלוקה). זה טוב ויפה אבל מבחינת התיאוריות המדוברות שם יהיה לך בלבול ופיזור. כאן היה עוזר לך ידע קודם במבוא שמפרט את התיאוריות השונות בצורה מאוד מסודרת. כיוון שלא יהיה לך את המבוא מאחוריך, תוך כדי לימוד הקורס או לקראת המבחן תנסי לארגן לעצמך את החומר לא רק לפי הגילאים וסוגי ההתפתחות אלא גם לפי התיאוריות. הכוונה היא לא שתחרשי פעמים את כל החומר, אלא התיאוריות החשובות והבסיסיות ביותר כמו פיאז'ה. זה יעזור לארגון החומר בראש ויתן תמונה תומצתת יותר ורציפה של שלבי ההתפתחות.

לדעתי... אחד הדברים הלא טובים שעשיתי

זה להתחיל ללמוד בלי להשתמש במדריך למידה. בהתפתחותית כמובן... תתחילי להשתמש בו מההתחלה ולארגן את החומר על פיו - זה יעזור. אני חושבת שאם הייתי עושה את מבוא יותר מאוחר, היה לי יותר קל. בכל מקרה, כל קורס שנגמר כמעט, ברוך שפטרנו. (אישיות אני מוכנה ללמוד כל 6 שנות התואר {בערך}).

שו מדריך למידה ?? : ]

ואני לא בטוחה שהבנתי(או שאני מתקשה לקבל..)את באמת נהנית עד כדי כך מהקורס באישיות??? וואללה התואר יימשך לך 6 שנים? כמה קורסים את לוקחת לסמסטר?? (הרבה שאלות אההם..)

generala

New member
מדריך הלמידה

זה אחד הדברים ההזויים ביותר בעולם שנראים כמו עבודת מחשב תכנונית גרועה ביותר מהבחינה הזו.

הוא נורא עוזר...

הקורס הזה עמוס במלל אבל במעט מאוד נקודות מנחות. כלומר, המון מלל שיכול להסתכם במעט משפטים לכל יחידה.. עם המדריך למידה אפשר לארגן את כל הבלאגן הזה סביב נקודות מסויימות.

עשיתי את התפתחות כקורס ראשון...

ואת מבוא כקורס שני ולא הייתה לי שום טראומה. התפתחותית קורס מעניין מאוד בעיני, לכל אחד ולא רק לסטודנטים לפסיכולוגיה. קורס כיפי וקליל. שיהיה בהצלחה!

למעלה