יש לי ידידה שהיא קצינת שלישות
כרגע היא בלישכת גיוס ליד הבקום. אם היית רואה אותה היית מבינה שכושר גופני זה לא אחד המעלות שלה. לאכול הרבה, אולי. בכל מקרה, מה שאת הולכת לעבור זה קורס קצינות בסיסי. פעם היה שלושה דרגות של קורסי קצינים: בסיסי, אג``מי, וחי``ר. כאשר הבסיסי הוא הקל מבניהם מבחינה פיסית האגמ``י קשה יותר, והחי``ר זה גהינום עלי אדמות. היום יש רק שני סוגי קורסים: בסיסי, ויבשה. קקצינת שלישות לא יהיה לך יותר מידי קשה מבחינה פיסית משני בחינות: דבר ראשון, את בחורה, ולבחורות בצה``ל יש כלל לא כתוב שתמיד אם הן יהיו במסלול מקביל לגברים להן יהיה קל יותר מבחינה פיסית. מה לעשות, לא פוליטיקלי קורקט וקצת שוביניסטי, אבל אמת לאמיתה. דבר שני כקצינת שלישות את תעברי קורס קצינות בסיסי, שהוא קל מבחינה פיסית.(וגן מבחינה לימודית, אבל בעיקר מבחינה פיסית. ככה שאין לך מה לדאוג. ד``א גם אני במסלול קצונה יעודית, רק שאותי הולכים ליטחון בטירוף, מה לעשות במסלול שלי זה קורס קציני יבשה. ואשכרה אין לי כוח לזה. יכול להיות שאני אפרוש מהמסלול לפני הקורס קצינים שלי. מתי את מיתגייסת? ולמה לעזאזל את רוצה להיות קצינה במוסד שאת לא מכירה אותו? אשמח לענות על כל שאלה שתיווצר אצלך. המלוכלך מחדר המיטבח. נ.ב גם השם שלי זה טל. איזה שוס!