קורס קבלה מעשית

קורס קבלה מעשית

נושאי הקורס. סיאנס,תקשור,כוחות הטוב והרע,כישוף ומאגיה,הנפילים,בני האלוהים,תורת האמת,מלאכים,שיטות חיזוי וניבוי,טארוט,חוכמת הפנים והגוף,חלומות,גלגול נשמות,חוויה אסטראלית (יציאה מהגוף),ריפוי,גן עדן עלי אדמות, ועוד.. קבלה מעשית נטו ! להמשך פרטים ניתן ליצור קשר למייל: [email protected]

RainBird

New member
אותי מעניין אם יש מועדון השרלטנים. איפה שהוא בארץ משום מה הם מקבלים את כל הפרסום. יש כאן את אילן שהוא אינציקלופדיית הפורום הרשמית והבנאדם אם ההכי הרבה ידע בתחום שאני מכיר, ויש את אורי רז שאני לא מכיר כלכך טוב והוא גם ותיק גם וטוב בטארוט. אני מניח שכל הוכחה שלהם שכוללת שוויט ופמלה יצרו את הטארוט המחודש והמוכר והיו חלק ממסדר שחר הזהב תתקבל על אוזניים ערלות. זה צריך להיות טוב! איפה יאלי שצריך אותה?!

RainBird

New member
חקרתי דיי. בכל אופן, כמו שאילן אמר המקורות של הטארוט אינם קבליים. למרות השילוב המאוחר יחסית. ארדן.

ברור שיש לי עוד הרבה ללמוד

אבל כנראה לא את מה שאתה מלמד. הטארוט מעולם לא היו חלק מהקבלה היהודית. החיבור בין הטארוט לקבלה נעשה רק במאה ה-19. עד אז - יוק. אז נכון, הצליחו לשלב את הקבלה לטארוט ולעשות מזה משהו שעובד - ועובד טוב - אך שוב, אין לכך כל קשר למקורות היהודיים או למה שמכונה "קבלה מעשית" בפי היהודים. אם כבר - יש לזה קשר לקבלה ההרמטית, שהיא לא קבלה יהודית. מעניין אותי לדעת, באיזה דגם של עץ החיים אתה משתמש?

אך הבורות....

א) מאיפה לך מה אני מלמד? ב) לא זוכר שהזכרתי קבלה יהודית לא זוכר ששייכתי את הקבלה ליהדות ולא נראה לי שאתה מבין בכלל את המושג "קבלה" ג) "קבלה מעשית" אולי מכונה כך "בפי היהודים" כדבריך אך עדיין אין זה אומר שהיא בבעלותם או בעלותך , אין לאף אחד בעלות על הקבלה ועל הקבלה המעשית בכלל,אני מלמד את הידע שצברתי כמו שכל מורה אחר מלמד את הידע שצבר ואם מעניין אותך באיזה דגם עץ חיים אני משתמש קרא את ההודעה הראשונה.. כל טוב לך ובהצלחה.

ToryMaster

New member
מר גדול

אנא הפסק לקרוא לחברי פורום ותיקים ומכובדים ממך בורים, ואנא למד להתייחס בכבוד לגולשים ותיקים בפורום שאתה חדש בו. ולהבא, נא לא לפרסם דברים למען מטרות רווח, ובטח ובטח שלא לפרסם מספרי טלפון.

השם "קבלה מעשית"

בפי כל חוקרי הקבלה וכן בפי כל הלומדים קבלה, הוא שם השמור לחלק מתוך המארג השלם הנקרא "קבלה יהודית", בה קיימת כיום חלוקה ברורה בין הקבלה המעשית לבין שני סוגים נוספים. לעומת זאת, החלוקה הזו לא תקפה לגבי מה שמכונה "קבלה הרמטית", אם כי גם בה אדם יכול לבחור שלא לעסוק בפן המעשי - אך בפועל אין חלוקה ל"קבלה מעשית" ל"לא מעשית" בקבלה ההרמטית. יכול להיות שהמצאת לך זן חדש של קבלה, או שלקחת מספר דברים וצירפת אותם תחת הכותרת המפתה "קבלה מעשית" - אך כימרה זו היא פרי ידיך כנראה. שיבושם לך. אני לא נגד שיטות אישיות של אנשים - אני נגד זה שלוקחים שיטה אישית ומכנים אותה בשם לא לה. קראתי את ההודעה הראשונה. לא צויין שם דבר לגבי "עץ החיים" הקבלי.

אורי רז

New member
נאה נאה

"א) מאיפה לך מה אני מלמד?" למה שלא תספר מה אתה מלמד, מעבר לשורת מושגים ? 'ב) לא זוכר שהזכרתי קבלה יהודית לא זוכר ששייכתי את הקבלה ליהדות' אלא למה אתה משייך אותה ? 'לא נראה לי שאתה מבין בכלל את המושג "קבלה"' למה שלא תנסה להסביר לנו את המושג "קבלה" ? 'ג) "קבלה מעשית" אולי מכונה כך "בפי היהודים" כדבריך אך עדיין אין זה אומר שהיא בבעלותם או בעלותך, אין לאף אחד בעלות על הקבלה' האם אין המשמעות הבסיסית של המושג "קבלה" מסירה מדור לדור, העברה של דבר מה מאחד לשני ? האם אין זה אומר שלבעלי הידע יש בעלות על הקבלה במובן שהם אילו שמחליטים מי יקבל את הידע ומי לא ? 'אם מעניין אותך באיזה דגם עץ חיים אני משתמש קרא את ההודעה הראשונה.' לא הזכרת, ואני אשמח לשמוע באיזה דגם של עץ חיים בפרט והתאמות בכלל אתה מקבל.

למעלה