קורס משצים

tuty fruty

New member
אה עכשיו הכל ברור

תיארתי לעצמי שזאת נגה כי הסתכלתי בכרטיס אישי וראיתי שהיא גם נמצאת בפורום של באפי ואני מכירה רק שתעעם מהשרון שאוהבות ממש את באפי וזה היא ויערה וזאת בטוח לא יערה ככה שנגה נשארה.

tuty fruty

New member
ויצמן !!!

ששש... אתה לא אמור לקרוא לי ככה הם לא אמורים לדעת שקוראים לי ככה ונחש מה אני רואה עכשיו וזה הזכיר לי אותך 20 פלוס וויצמן משחק שם!!! וכן היינו די שורטים והצלחתי להציל חלק מהתמונות שלנו אני מקווה שזה לא ילך לאיבוד ושהתמונות האחרות יחזרו אליי

ויצמן j

New member
אסתי!!!!

מה שספרת זה לא היה בית זונות זה היה רק הקבוצה שלנו! ב- הבחור לא נישק לי את התחת הוא רק רצה מתוך היתערבות עם מישו וזה לא היה קרוב לביצוע בכלל (ביחוד לא עם הזקו המטורף הזה!) ודבר אחרון חביב פרס כספי של שקל ועשרים למי שיחזיר לי את כל הפילים מאותו לילה...חחחחחחחח

SANGUSUGA

New member
אני מקווה שאתם מדברים על דברים שקרו

אחרי שהלכתי לישון. אחרת מעלילים עלי עלילות שוא, וזה לא כיף LOL ובאיזה פילם מדובר?

tuty fruty

New member
בלילה המטורף שהיה

אתה היית ער אני אפילו זוכרת משימה שאני לא יפרסם פה זה לא כדאי גם לא לך וגם לויצמן!

SANGUSUGA

New member
נכון

אבל אני הלכתי לישון ב-12, ואתם המשכתם עם השטויות שלכם (לא זכיתי לראות את וייצמן עירום במחנה...). אז אני מקווה שאתם מדברים על דברים (לנשק לוייצמן איברים מסויימים בגוף) שקרו אחרי שנרדמתי, ולא לפני.

tuty fruty

New member
אני גם לא הייתי

אני הלכתי לארגן את המסיבת סיום .. אפילו לא זכית לראות את ויצמן מקבל נשיקה אבל שחזרתי ראיתי את עידן ממלמל דברים מתוך שינה.. אוי היה מטורף... אנחנו חייבים לארגן פגישה של הקבוצה!

sapirush16

New member
מה?!??!

זה אנחנו התחלנו עם כל זה.... כאילו אנחנו התחלנו עם המשימות האלה... כששלחנו בן ובת מהקבוצה שלנו ערומים לבקש כיסא... ואז זה התחיל.... ואצלנו שיחקנו בערך אמריקן פאי..... כאילו.... מה שאתם תעשו אנחנו נעשה.......חחחח ויצמן! היי מה המצב? זאת ספיר... חברה של דפנה אם אתה זוכר אותי...

tuty fruty

New member
ת'אמת שאין לי מושג מי התחיל עם זה

אבל באיזה שהוא שלב זה הפך שכל הקורס הפך לחברה ערומים..

sapirush16

New member
חחחחחחח נכון.....

זה היה דיי קורע.... אני מחכה לפתח את התמונות....חחחח זה כמו איזה סרט כחול.... איזה קבוצה היית?

tuty fruty

New member
הייתי בקבוצה 11

של ויצמן דפנה שהזכרת מקודם של עירא ועוד טובים אחרים...

tuty fruty

New member
יש לך אי סי קיו ??

ושתפתחי את התמונות את מוזמנת לשלוח אליי אותם

ויצמן j

New member
ילדה קטנה!!!

ילדה קטנה עם חריץ לבן קוראת לי אומו?!?! אחח והדבר הזה עוד אמור לחנך אנשים... מה המצב איתך?! ועד הקללה הבאה תזכור שיש פה כאלו שהם לא משצים עדיין

go golan go

New member
הא?

א- אתה יודע מי זאת בכלל? ב- מה הקטע עם החריץ? ג- ו... לא איכפת לי- אתה עדין אומו!

למעלה