תיארתי לעצמי שזאת נגה כי הסתכלתי בכרטיס אישי וראיתי שהיא גם נמצאת בפורום של באפי ואני מכירה רק שתעעם מהשרון שאוהבות ממש את באפי וזה היא ויערה וזאת בטוח לא יערה ככה שנגה נשארה.
ששש... אתה לא אמור לקרוא לי ככה הם לא אמורים לדעת שקוראים לי ככה ונחש מה אני רואה עכשיו וזה הזכיר לי אותך 20 פלוס וויצמן משחק שם!!! וכן היינו די שורטים והצלחתי להציל חלק מהתמונות שלנו אני מקווה שזה לא ילך לאיבוד ושהתמונות האחרות יחזרו אליי
מה שספרת זה לא היה בית זונות זה היה רק הקבוצה שלנו! ב- הבחור לא נישק לי את התחת הוא רק רצה מתוך היתערבות עם מישו וזה לא היה קרוב לביצוע בכלל (ביחוד לא עם הזקו המטורף הזה!) ודבר אחרון חביב פרס כספי של שקל ועשרים למי שיחזיר לי את כל הפילים מאותו לילה...חחחחחחחח
אבל אני הלכתי לישון ב-12, ואתם המשכתם עם השטויות שלכם (לא זכיתי לראות את וייצמן עירום במחנה...). אז אני מקווה שאתם מדברים על דברים (לנשק לוייצמן איברים מסויימים בגוף) שקרו אחרי שנרדמתי, ולא לפני.
אני הלכתי לארגן את המסיבת סיום .. אפילו לא זכית לראות את ויצמן מקבל נשיקה אבל שחזרתי ראיתי את עידן ממלמל דברים מתוך שינה.. אוי היה מטורף... אנחנו חייבים לארגן פגישה של הקבוצה!
זה אנחנו התחלנו עם כל זה.... כאילו אנחנו התחלנו עם המשימות האלה... כששלחנו בן ובת מהקבוצה שלנו ערומים לבקש כיסא... ואז זה התחיל.... ואצלנו שיחקנו בערך אמריקן פאי..... כאילו.... מה שאתם תעשו אנחנו נעשה.......חחחח ויצמן! היי מה המצב? זאת ספיר... חברה של דפנה אם אתה זוכר אותי...