קורס משצים

kedeman

New member
לנו זה לאנשים של המסע חוף

הייתם... קצת ממש לא קשורים שם ואפילו קצת מפריעים וכמו שזה נראה מהצד נחתו מלא אנשים וחילקו אבטיחים ונעלמו אף אחד לא הבין מה אתם רוצים מאיתנו......

sapirush16

New member
בסך הכל....

רצינו לשמח את אלה שיצאו למסע חוף..... לא היינו עושים את זה סתם אם לא הייתה סיבה...... כי בעיקרון גם יכולנו להזירק על איזה חוף ולעשות משהו בשביל עצמנו... לא בכוונה של להידחף... ונעלמנו מהר כי פשוט אזל לנו הזמן....

kedeman

New member
נראה לי שזה לא הכי המקום והזמן

לדיון הזה.... לא מפקפק בכוונות אבל אולי הצבת המטרות או הביצוע היו לא נכונים אבל בהרבה דברים ככה אני זוכר את הקורס מש"צים הרבה ניסוי וטעיה העיקר שבסוף מכל הנסיונות ומכל הטעויות לומדים דברים

sapirush16

New member
טווווב.....

וחוצמזה רצינו לעשות משהו שונה.... כי כל הקבוצות האחרות עשו דברים דומים כמו לחלק דברים לט"ו באב.... אני חושבת שדווקא מי שהיה במסע חוף ממש שמח... אבל... אתה אמרת שזה לא מהקוםן והמזן לדיון אז זהו... סיימתי להגיד מה שיש לי...! "ופל שוק שוק שוק ופל שוק"....

H a Z a r D

New member
אממ רק רציתי לומר..

עם כל הכבוד ליב'ניקים ולגרעינרים ולמדריכים שלי בפרט אני דווקא נורא שמחתי שהמשצים באו אחרת לא הייתי רואה את המדריכה שלי מהמדצים וזה בין הדברים שיותר עשו לי את המסעחוף.. :) ככה שבמישור האישי .. אנאאאאא מבסוטה! לילה טוב שיהיה לכולם .. !!!

fate spinner

New member
לי דווקא מאוד התאימו האבטיחים במסע

אבל אוליי זה בגלל שהבנתי שזה המש"צים

tuty fruty

New member
שי אני לא מסכימה איתך..

ועכשיו אני מתיחסת לכל התגובות שלך לעניין הזה לפי דעתי זה בכלל לא עניין של טעות מה שהם עשו נתנו לנו את האפשרות של 100 שקל ואוטובוס כל קבוצה כלה לבחור מה לעשות. אף אחד לא אמר שצריך לעשות משהו כזה א6ו אחר ולפי דעתי ללכת לחלק למסע חוף אבטיחים זה רעיון מעולה אני בתור חניכה הייתי מתה לקבל אבטיח במסע כזה אפילו במשצים ל פעם שהביאו לנו אבטיח שמחתי...

tuty fruty

New member
כי הלכתי לישון בשבע בערך

וגם בדרך הבייתה ישנתי כל הנסיעה.. ואל תדאגי גם מתשע עד 12 היום גם ישנתי...

kedeman

New member
מסכים איתך על חלק מהדברים

אבל עדיין חושב שההגעה למסע חוף היתה לא לעניין אם את לא מבינה למה את מורשת להתעלם מזה או לבוא לדבר איתי על זה בפורמט שיחה אחר

ה טמבל

New member
רעיון טוב אם עושים אותו כמו שצריך

מה זאת אומרת כמו שצריך? שלפחות מודיעים שאתם באים ובודקים שזה לא מפריע למשהו שכבר מתוכנן, ובאמת אני מעריך את הרצון הטוב לבוא ולשמח אבל מה שהמשצים עשו שם ממש לא היה במקום. והרס לנו(המדריכים) גם כמה תוכניות לאותו ערב שהיו חשובות הרבה יותר.

sapirush16

New member
אמממ ממה שאני ידעתי

התקשרנו למסע חוף.... כדי לדעת בכלל איפה הם....

ה טמבל

New member
אני לא יודע למי התקשרתם

אבל אפילו הרכז של המסע לא ידע שאתם באים אבל לא משנה כבר, הכוונות של כולם היו טובות אז כל כל הכבוד לכם!

פשושונת

New member
דווקא לי זה התאים בול!!!

לא הייתי רעבה... ואכלתי אבטיח וזה הספיק ככה שלא הייתי חייבת לאכול ארוחת ערב.... חיחיחיחי....

poony

New member
קבוצה 11 אכן שליטה!!!!!

היה באמת כיייף!!!!!! "אבא בוא מהר מרביצים לנו!!" "מיקוד:91071, או יההה"... והמוראל שעשינו בכנרת היה אדיר

למעלה