יש אדרנלין והרבה
לכל שאלותיך יש בעצם שתי תשובות: כן ולא. הספורט הוא כך כך רב פנים שכל אחד מוצא בו את מה שמתאים לו. יש גם טיסות כיף עם מעט אדרנלין. יש גם אווירובטיקה. יש נהגים שאוספים אותנו (לא תמיד) ויש גם המתנות מתישות לאיסוף. יש ציוד מחו"ל ויש בארץ ציוד די והותר ובזול. בארץ ניתן לגלוש בכל יום כמעט (פרט לימי גשם חזקים או רוחות סערה). כמו שכתבתי בתחילה לכל השאלות יש שתי תשובות לפחות. אפשר להיתקע עם ציוד ואפשר גם למכור. אגב, סטטיסטית, אני מעריך שיש לך סיכוי 1/10000 (אחד לעשרת אלפים) להיות גולש אוויר מהשורה. יש המון נשירה בשלב שבו אתה נמצא, ואחר כך בזמן הקורס שאינו קל ובהמשך אתה רואה כמה זמם אתה משקיע בספורט הזה ומה אתה מפסיד בדרך (לפעמים גם משפחה ועסק שקודם שיגשג). בקיצור: אם אתה שואל כל כך הרבה שאלות מקדימות, אני חושד שזה לא ממש בוער לך בעצמות, או שאתה סקרן בלתי נלאה. מאידך, אילו היית סקרן כזה גדול, היית יודע משהו על הספורט הזה. אני ידעתי הכל (כמעט) מהיום שהגלשן הראשון החל לטוס. עקבתי לא האמנתי שיהיה לי האומץ לעסוק בזה פעם. אבל אני גולש מתחילת שנות השמונים, עברתי טראומות רבות אבל הכל היה כדאי. או כמו שאחד הגולשים אמר לי לא מזמן, כשנחתנו יחד בצמח, לאחר שהמראנו בתבור: "מי שגולש באוויר הוא אדם יותר טוב" אולי...